• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
اینجا غرب مشهد طوفان برف هست و با شدت زیادی داره میباره محمد رضا جان

2 تا عکس از یک ساعت پیش:

05252x4xq5hm7muy67.jpg

pcxb4n88cbnnxksmhsc.jpg

دوربینم هم همرام نبود.

برم ببینم میتونم الان دو تا عکس درست درمون بگیرم:خجالت2::گل:

نگاه توروخدا نزدیک خونشون چقدر برف آمده:تعجب2:دیروز مهدی گفت مرکز بارشها رو پشت بوم خونه امیرمحسن افتاده ما خندیدیم بهش

imboeing

کاربر ويژه
بارش برف سقف منازل رو سفيد كرده و هم چمنين خودرو ها رو
گوشه خيابون هم شروع شده به سفيد شدن
دما ٠

mohammadsadat

کاربر ويژه
خدایی دارم حال میکنم که دل بچه های تهرانم شاد شد:گل:
خدایا فقط ضد حال بهشون نزن چون بچه های ماهی هستن

mohamad$

کاربر ويژه
ایمبویینگ جان یادته ظهر گفتی مهراباد +11 چه خبره . بچم پتانسیلش بالا بوده شد -1 :خنده1:

vahid

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان:گل: تا همین دیروز تمام مدلها و نقشه ها بارش خیلی خوبی واسه ما پیش بینی میکردن اما نمیدونم یهو چی شد که این قدر ضعیف شدن به طوریکه اینجا اصلا هیچی نیومد این همه پیگیر این سیستم شدیم آخرشم ضد حال خوردیم امیدوارم فردا یه جوری جبران کنه :خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خداوکیلی هرچی فکر میکنم میبینم نمیتونم به دوستان عزیزتر از جانم{دوستان تهرانی و سینا جان-رشت}تبریک نگم

دوستان عزیز تبرررررررریییییییییییکککککک:گل:

سیبری

کاربر ويژه
داداش محمد از بجنورد ببین الان تهران و رشت داره برف میاد پس خیلی زوده که از برف بجنورد ناامید باشی:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان:گل: تا همین دیروز تمام مدلها و نقشه ها بارش خیلی خوبی واسه ما پیش بینی میکردن اما نمیدونم یهو چی شد که این قدر ضعیف شدن به طوریکه اینجا اصلا هیچی نیومد این همه پیگیر این سیستم شدیم آخرشم ضد حال خوردیم امیدوارم فردا یه جوری جبران کنه :خجالت2:

یعنی کاشان هیچی نیومد، مگه میشه

imboeing

کاربر ويژه
دايم پنجره رو باز ميكنم و ميبندم ! ذات الريه نگيريم خوبه !!
يه بار يكي از فاميل هامون همين بلا توسط من سرش اومد از اون موقع به بعد زمستون طرفاي من پيداش نميشه :خنده1:

imboeing

کاربر ويژه
خداوکیلی هرچی فکر میکنم میبینم نمیتونم به دوستان عزیزتر از جانم{دوستان تهرانی و سینا جان-رشت}تبریک نگم

دوستان عزیز تبرررررررریییییییییییکککککک:گل:

غصه نخور داداش ! نوبت شما هم ميرسه

اين برف ما رو از درس انداخت امشب :تعجب2:

خراباتی

کاربر ويژه
اینجا هم دقیقا مث عکسهایی که استاد گذاشتن با شدت میباره وکوچه ها و حیاط ما سفید پوش شده!

babak2006

کاربر ويژه
خدایی دارم حال میکنم که دل بچه های تهرانم شاد شد:گل:خدایا فقط ضد حال بهشون نزن چون بچه های ماهی هستن
وصددرود برتو ودوستان خوبمون ازاستان های گرمسیر که میان ودرجشن شادی هموطنانشون شریک می شن صدها درود برشما محمد سادات جان

سیبری

کاربر ويژه
اینجا غرب مشهد طوفان برف هست و با شدت زیادی داره میباره محمد رضا جان

2 تا عکس از یک ساعت پیش:

05252x4xq5hm7muy67.jpg

pcxb4n88cbnnxksmhsc.jpg

دوربینم هم همرام نبود.

برم ببینم میتونم الان دو تا عکس درست درمون بگیرم:خجالت2::گل:

عجب برف خوبیه
معلوم نیست فردا در خونه رو راحت باز کنی:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.