م محمد بجنورد کاربر ويژه 2013 , March 7 #31,821 از بس تعداد پست ها زیاده دیگه نمیتونم خیلی سریع لایک کنم!!دوستان یکم یواش تر لطفا1!!!:خنده1::خنده1:
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , March 7 #31,822 ذید افقی فرودگاه مشهد 100 متر !!!!!!!!!! ولی برف لایت گزارش می کنه خب احتمال 190% گزارشش خطا داره
A arak New member 2013 , March 7 #31,824 محمد بجنورد گفت: انشاالله!!!من رو که یه هفته از درس انداخت ولی مطمئنم اوضاع اینجوری نمیمونه!!ما هم خدایی داریم!!! کلیک کنید تا باز شود... محمد جان اینقدر خودت رو ناراحت نکن،ایشالا فردا که از خواب پا شدی میبینی 20 سانت نشسته،پس من چی بگم که 5 ساله نقشه ها رو چک میکنم آخرشم یه برفه درستوحسابی تو اراک ندیدم.:گل:
محمد بجنورد گفت: انشاالله!!!من رو که یه هفته از درس انداخت ولی مطمئنم اوضاع اینجوری نمیمونه!!ما هم خدایی داریم!!! کلیک کنید تا باز شود... محمد جان اینقدر خودت رو ناراحت نکن،ایشالا فردا که از خواب پا شدی میبینی 20 سانت نشسته،پس من چی بگم که 5 ساله نقشه ها رو چک میکنم آخرشم یه برفه درستوحسابی تو اراک ندیدم.:گل:
R rahsazan کاربر ويژه 2013 , March 7 #31,826 شرکتشرکت هواپيماييشماره پروازمدل هواپيمازمان ورودفرودگاه مبداترمينالوضعيت پرواز