• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
داداش محمد از بجنورد ببین الان تهران و رشت داره برف میاد پس خیلی زوده که از برف بجنورد ناامید باشی:گل:

واللا من بخدا نا امید نشدم،دیدی که باز هم شکر رو بجا آوردم{تو آخرین پست هام}،من فقط خواستم یکم آروم بشم،واسه همین گفتم یه مدتی پست نمیذارم!!!!وگرنه با وجود داداشای گلی مثل شما و .... مگه میشه آدم چیزی نگه،من دربست چاکر همه ی دوستان هستم:گل::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سه راه خیام هم داره برف میشینه
192.168.46.214.jpg

فکرکنم حیاط خونه ما نمک پاشی شده:خنده1:

imboeing

کاربر ويژه
ایمبویینگ جان یادته ظهر گفتی مهراباد +11 چه خبره . بچم پتانسیلش بالا بوده شد -1 :خنده1:

اولا ايمبويينگ نه سينا ! محمد جان :خنده1:
ثانيا پتانسيل كاهش دما شما همون قدر قوي هست كه پتانسيل حفظ دما ما :خنده1:
شكي نيست درش

سیبری

کاربر ويژه
واللا من بخدا نا امید نشدم،دیدی که باز هم شکر رو بجا آوردم{تو آخرین پست هام}،من فقط خواستم یکم آروم بشم،واسه همین گفتم یه مدتی پست نمیذارم!!!!وگرنه با وجود داداشای گلی مثل شما و .... مگه میشه آدم چیزی نگه،من دربست چاکر همه ی دوستان هستم:گل::گل:
:گل::گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
وصددرود برتو ودوستان خوبمون ازاستان های گرمسیر که میان ودرجشن شادی هموطنانشون شریک می شن صدها درود برشما محمد سادات جان

شما لطف داری بابک عزیز. خدا کنه در آستانه عید نوروز دل همه مردم این سرزمین کهن شاد باشه

mohammadsadat

کاربر ويژه
فکر کنم مدیران ایران انجمن از این سرعت و هیجان انگشت حیرت به دهان گرفته اند، تازه تهرانی ها رفتن با عکس برگردن چه شود

rahsazan

کاربر ويژه
خوب اپراتور مرکز کنترل ترافیک لطف فرمودن برای اینکه میزان برف رو نشون بدن در میدان نمایشگاه بر روی آسفالت زوم فرمودن

77187067778140045684.jpg

سیبری

کاربر ويژه
ساعت 1:30 نیمه شب!

در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (34 کاربران و 37 مهمان ها)

mohamad_73

کاربر ويژه
دما منفی یک شدق
رچک ورامینم دوستان گفتن داره برف شدید میاد پس دنیم ساعت دگ اینجا هم برف شدید هورااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا