• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
مدیران عزیز . فرق بین تشکر و پسند تو فروم چیه ؟ اگر این دو قسمت و با هم ادغام کنید بهتره . چون اگر کسی تشکر کنه بهمون اطلاع داده نمیشه ولی پسند کردن و اطلاع میده فروم از طریق پیام

mohamad$

کاربر ويژه
آبعلی تو 4 روز اخیر حدود 60 میل برف خالص تو دمای های پایین مثل - 6 و -7 و -8 داشته که فکونم 80 - 90 سانت اومده باشه اگر از هر میلیمترش 1.3 تا 1.5 سانت برف اومده باشه

12 + 20 + 20 + 8 = 60 میلیمتر

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد رام بندازید بقیش حله ;)
تایپیک جدید باید زده شه یا چی کار کنم؟می شه روششو اینجا یا با پخ بهم بگید لطفا...هرروز نمونه شهرهای خوزستان و با احتمال بارش دما و بقیه رخدادهای جویو می زنم به همراه نقشه...خوبه؟
عرض کنم که مواردی که گفتید خیلی عالی هستند.

به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1296

بر روی ایجاد موضوع جدید کلیک کنید و میتونید پست تون رو بذارید.

فقط یک نکته از دوستان عزیز در خواستم میکنم جهت حمایت از ایران انجمن برای آپلود از سرورهای انجمن استفاده کنند. جهت کسب اطلاع بیشتر لطفا به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30102

mohamad$

کاربر ويژه
پیشنهاد من اینه که از استایل شماره 2 برای این فروم استفاده کنند عزیزان . از پایین صفحه سمت راست .

یعنی گزینه ( ایران انجمن 2 )

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز چند شهر استان تهران و البرز

لواسان +2.9 / -5.7

طالقان +1.0 / -8.7

فیروزکوه -0.2 / -8.4

دماوند -0.6 / -9.2

آبعلی -5.5 / -10.5

-----------

آلودگی فیروزکوه -9.0 / -12.2

mohamad$

کاربر ويژه
ایستگاه مهراباد امروز صبح هم به زیر 0 نرفت !!!! و به +0.4 رسید . اقدسیه هم صبح امروز 2.5 درجه زیر صفر شد

ali.doosti

کاربر ويژه
عرض کنم که مواردی که گفتید خیلی عالی هستند.

به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1296

بر روی ایجاد موضوع جدید کلیک کنید و میتونید پست تون رو بذارید.

فقط یک نکته از دوستان عزیز در خواستم میکنم جهت حمایت از ایران انجمن برای آپلود از سرورهای انجمن استفاده کنند. جهت کسب اطلاع بیشتر لطفا به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30102
امیر محسن جان این روش ها هیچ کدوم فعال نیست...من نه مدیریت فایل ها رو میبینم و نه از اینسرت گزینه from computero ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان این روش ها هیچ کدوم فعال نیست...من نه مدیریت فایل ها رو میبینم و نه از اینسرت گزینه from computero ...

علی جان

شما عنوان موضوع رو بگو من مطلب رو واست باز میکنم بعد به ادمین عزیز میگم به نام خودت تغییرش بده:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه استاد تایپیکو زدم برای آپلود عکس می گم اون یکیو پیدا کردم ممنونم...:)

علی جان

ببین این لینک آپلود سنتر ایران انجمن هست :

http://up.iranjoman.com/index.php

از دوستان عزیزم خواهش میکنم که این لینک رو فعلا تو امضا ء هاشون داغ کنند تا دوستان این آدرس رو دیگه حفظ بشن و تو مرور گر هاشون ذخیره کنند:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

سلام الان دوباره تست کنید لطفا و دقیق بگید کجا مشکل پیش میاد براتون.

پیشنهاد من اینه که از استایل شماره 2 برای این فروم استفاده کنند عزیزان . از پایین صفحه سمت راست .

یعنی گزینه ( ایران انجمن 2 )

اگر عزیزان اجماع نظر دارند میتونیم استایل شماره 2 رو به صورت خودکار در بخش هواشناسی روی مرورگر های کاربران فعال کنیم.

mohamad$

کاربر ويژه
دقیقا مدیر عزیز

فکونم همه موافقند . اون رنگ زرد استایل 1 اذیت میکنه . همین استایل 2 رو پیش فرض بزارید

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دوستان. من ترجیح می دم اینجا به فعالیت ادامه بدم. دلایلم رو فردا که برگشتم رشت توضیح می دم. فعلا به درود.

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام الان دوباره تست کنید لطفا و دقیق بگید کجا مشکل پیش میاد براتون.

اگر عزیزان اجماع نظر دارند میتونیم استایل شماره 2 رو به صورت خودکار در بخش هواشناسی روی مرورگر های کاربران فعال کنیم.

سلام ممنون الآن دسترسی دارم و مشکل رفع شد...
بنده هم با استایل شماره 2 موافقم....
با تشکر فراوان.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
طبق درخواست دوستان، استایل شماره دو در این بخش پیشفرض قرار گرفت.

hamed2148

کاربر ويژه
نقش الله

علم هواشناسي يكي از علوم جهانه كه پيشرفته ترين رايانه هاي و ابر كامپيوتر هاي جهان رو در اختيار داره . سريعترين و پيچيده ترين محاسبات رو براي پيشگويي هوا و ميزان بارندگي در اين ابر سيستمها صورت ميگيره ولي با وجود چنين پيشرفت هايي هنوز به صورت صد در صد نمي توانند هواي يك هفته بعد را محاسبه كنند و خداوند متعال بالاتر از تمام اين ها قرار داره پس براي باريدن نعمتهاي الهي دست به دعا بشين و تاثيرات باورنكردني اونو ببينيد ...........

سیبری

کاربر ويژه
شهر قوچان ساعت 11 دما 6- ( ایستگاه قوچان در 10 کیلومتری غرب شهر دمای ساعت 10:30 دقیقه رو 4- گزارش کرده بود اما همیشه خود شهر هم به دلیل ارتفاع بیشتر و هم موقعیتش در شرق ایستگاه خیلی سردتره)
هرچند بارش برف قوچان اصلا جالب نبوده اما سرمای پرفشار سیبری باعث شده این برف موندگار باشه

پیوست ها

• قوچان.JPG
    قوچان.JPG
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 20

mikadd

کاربر ويژه
من هم تمام سعیمو میکنم در کنار همه دوستان باشم فقط ترافیکم زودتر تموم میشه دیگه :دوست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا