• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
این همه کاربر از شهرای مختلف . شهرای دوستان برف نیومده ولی یک دفه از این رفتارایی که ایشون انجام میده ما ندیدیم . مشکل تهران نیست مشکل خود شما هستی که باید تغییر رویه بدی

امبدوارم سر دوستان درد نیومده باشه . ایشون جوری با بنده صحبت کردن که انگار من برای پست دادن باید از ایشون مجوز بگیرم . دیگه واقعا شورش و دروردن . صبر ادم حدی داره !

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش جان اخبارو ولش كن هميشه چرت بوده واقعيتش اينه كه اينجا بالاي 30 سانت اومده در ضمن جي اف اس 5 ميل ديگه بارش پيش بيني كرده

هادی جان آمارش درسته. شاید اینجا بیشتر اومده باشه که اومده ولی فرودگاه همون 22 سانت بارش داشته. مرض که ندارن تو صدا و سیما آمار غلط بدن!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
والا ما از وقتی یادمون میاد همیشه برف در غرب مشهد بیشتر میباریده ولی همیشه یک 10 الی 15 سانتیمتری فرودگاه آمارش کمتر منتشر میشه!!!!

دوستان الان عکسهای اختصاصی امشب رو میذارم.

mikadd

کاربر ويژه
درود.دوستان تهرانی همشهریان عزیز.باید عرض کنم که کلا تا امروز برفه جالبی در سراسر تهران نیومده حتی شمیران .هر وقت تجریش برف به واقع سنگینی اومده که سراسر تهران تا جنوبی ترین منطقه کاملا سفید پوش بوده.در غیر اینصورت حتی اینجاهم برف سنگین نمیاد.ینی کم یادم میاد که مثلا تجریش نیم متر برف اومده باشه ولی بقیه تهران سفید نشده باشه.برفه هفته پیش هم از نظر من سنگین نبود.عجله نکنین.اخر دی و بهمن .:احترام:

پسرخاله

کاربر ويژه
هر هفته پستات به این ترتیبه :

چرا بارش اونجا نرسید اینجا اه . پس چرا شهر بقل دستی بیشتر بارید . اینجا چرا سرد نشد . اینجا نبارید . اونجا میباره و من میدونم اینجا نمیباره شرط میبندم . عمرا برف بیاد . چرا برف نیومد اه . امیدی نیست

بزار رک بهت بگم عزیز . شخصیت جالبی نداری هومن کلاوودی
شما جوابی نداری زدی جاده خاکی!:خنده1:
مگه روانشناسی که در رابطه یا شخصیت من نظر میدی؟
اینجا فروم هواشناسیه. اگه چیزایی کع گفتم غلطه درستشو با منطق بگو البته در کمال ادب:خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان خدا رو شکر برف تو محله ما حدود نیم ساعته تشدید شده و الان داره با شدت خوبی میباره و داره ارتفاع برف رو بالا میبره. ارتفاع برف تو منطقه ما واقعا خیلی زیاد شده. تا حالا کمتر این ارتفاع رو دیده بودم!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان آمارش درسته. شاید اینجا بیشتر اومده باشه که اومده ولی فرودگاه همون 22 سانت بارش داشته. مرض که ندارن تو صدا و سیما آمار غلط بدن!!!

آرش جان حداقل 1000 مورد ميتونم واست بيارم كه همين صدا و سيما آمارهاي غلط و دروغ از همين سازمان ها پخش كرده و دلايل اينكاراش هم خيلي چيزا ميتونه باشه! اينجا همچنان برف ريزي داره ميباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر اختصاصی از بارش زیبای برف در غرب مشهد ساعت 21:00

دوربین : موبایل نوکیا N8

ارتفاع برف 35 سانتیمتر

wmjf45xgga2mmb5fmtku.jpg

znlnqkfdkmfynf40em1m.jpg

jyi97goek5xrbq0gz.jpg

vdo7a81s60gick44farm.jpg

stdiolers3s7g6g75ei.jpg

mikadd

کاربر ويژه
من امروز واقعا دپ بودم ولی عکسای بچها از مشهد واقعا واقعا روحیمو عوض کرد.انگار تهران برف اومده.دمه مشهدو مشهدیا گرم.:100:

samann

کاربر ويژه
خعلی قشنگ بود محسن جان
دیشب که گفتم امروز خاطره انگیز میشه فکر نمی کردم دیگه اینقد خوب بشه:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
هر هفته پستات به این ترتیبه :

چرا بارش اونجا نرسید اینجا اه . پس چرا شهر بقل دستی بیشتر بارید . اینجا چرا سرد نشد . اینجا نبارید . اونجا میباره و من میدونم اینجا نمیباره شرط میبندم . عمرا برف بیاد . چرا برف نیومد اه . امیدی نیست

این همه کاربر از شهرای مختلف . شهرای دوستان برف نیومده ولی یک دفه از این رفتارایی که ایشون انجام میده ما ندیدیم . مشکل تهران نیست مشکل خود شما هستی که باید تغییر رویه بدی

امبدوارم سر دوستان درد نیومده باشه . ایشون جوری با بنده صحبت کردن که انگار من برای پست دادن باید از ایشون مجوز بگیرم . دیگه واقعا شورش و دروردن . صبر ادم حدی داره !
ببین مجبورم جوابتو بدم:
شما مشکل داری که میخای یه جنگه رقابت راه بنداری بین شهرهای مختلف که مثلا رقیبه تهرانن!
سابقه درگیری و ایجاد تشنج در فروم کم نداشتی!:خنده1:
اگه من خونمون شمال سعادت آباد یا سعدآبادو سوهانک بود باهام اینجوری حرف نمیزدی که مبادا قهر کنم برم اونوقت تهرانه خیالی شما بی عکس و برفو سرما بمونه!!!!!!!!!!!
یه نفر کهرو 1900 متری میشینه نمیتونه معیاره تهران باشه جانم 1900 قله کوهه:خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
ببین مجبورم جوابتو بدم:
شما مشکل داری که میخای یه جنگه رقابت راه بنداری بین شهرهای مختلف که مثلا رقیبه تهرانن!
سابقه درگیری و ایجاد تشنج در فروم کم نداشتی!:خنده1:
اگه من خونمون شمال سعادت آباد یا سعدآبادو سوهانک بود باهام اینجوری حرف نمیزدی که مبادا قهر کنم برم اونوقت تهرانه خیالی شما بی عکس و برفو سرما بمونه!!!!!!!!!!!
یه نفر کهرو 1900 متری میشینه نمیتونه معیاره تهران باشه جانم 1900 قله کوهه:خنده1:

هومن گیر دادی ها انقدر کشش نده دیگه تمومش کن

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و درود فراوان خدمت تمام دوستان عزیز و ارجمند.
تبریک به تمام دوستانی که شهرهاشون بارون و برف باریده و بویژه دوستان عزیز مشهدی و البته امیر محسن عزیز. به به چه عکس های برفی زیبایی :atish:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تصاویر اختصاصی از بارش زیبای برف در غرب مشهد ساعت 21:00

دوربین : موبایل نوکیا N8

ارتفاع برف 35 سانتیمتر

wmjf45xgga2mmb5fmtku.jpg

znlnqkfdkmfynf40em1m.jpg

jyi97goek5xrbq0gz.jpg

vdo7a81s60gick44farm.jpg

stdiolers3s7g6g75ei.jpg

خدارو شکر بابت ابن نعمت زیبا، خیلی زیبا بودند. :گل:
متأسفانه امسال هنوز برف آنچنانی طرف ما نباریده. برخلاف سال قبل که خیلی زودتر از اینها بارش برف شروع شده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا