• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
اینم عکس ها
امروز صبح در مسیر محل کار و اندیشه
8zrpvkqzy2wae4qvu181.jpg
yctb0wefdx7jeelqpwxa.jpg
jt4fwfw0u6hy4acvqqis.jpg
qxaexa1lgfwoetlr6kfa.jpg

و اینجا یه کار بانکی اومد و رفتم فاز اندیشه با ماشین نرفتم و با تاکسی یه بنده خدائی کلی آب و برف ریخت سر تا پامو خیس کرد خدائی بعضی ها اصلا مراعات نمی کنند بگذریم ارتفاع برف بین 10 تا 15 سانت هست و بعد از این دیگه برف شل شد و فکر نکنم دیگه بهش اضافه شده باشه تا الان
فردیس کرجه؟
فردیسم خوب اومده بود؟

aria_tehran

کاربر ويژه
آريااااااااا سانت ببرففففففف مرزدارن...
فکر نکني بي خيال ميشم:خنده1:
راستي طرفاي پيروزيم باريده؟

علی ببخشید دیر جواب میدم چون رفته بودم برف بازی
من با خط کش اندازه نگرفتم
ولی فکر کنم چیزی حدود 15 سانت اومد(تو جاهایی که شرایط برای نشستن برف مساعد بود)
الان هم برفا کلی آب شده
امروز کل تهران برف اومد و مطمعنا طرف پیروزی هم برف اومده و نشسته

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان الان با محسن{قوچان}صحبت کردم میگفت وضعیت خیلی خرابه!!!درختا اکثرا شکستن،ماشینا گیر کردنو مردم ماشینا رو ول کردنو دارن پیاده میرن!!!میگفت داریم زیر برف دفن میشیم!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
خدا رو شکر تهران تقریبا یکسان باریده، البته من سعادت آباد و کوی فراز رو دیدم اما از عکسهائی که دوستان گذاشتن مشخصه بارش کاملا سراسری بوده.

اما روی کوه ها و پارک های مرتفع اوضاع فرق میکنه، 100% ایستگاه 5 و 7 تله کابین خیلی بیشتر از ایستگاه 1 باریده.
اینکه تفاوت بارش برف در نقاطه مختلفه شهر کم باشه به نظرم خیلی خوبه.
البته مرکز شهر 5 سانتی بیشتر نشسته آرش

پسرخاله

کاربر ويژه
دوستان الان با محسن{قوچان}صحبت کردم میگفت وضعیت خیلی خرابه!!!درختا اکثرا شکستن،ماشینا گیر کردنو مردم ماشینا رو ول کردنو دارن پیاده میرن!!!میگفت داریم زیر برف دفن میشیم!!!!
بهش بگو تا میتونه عکس بگیره.
چرا فروم نمیاد ؟

nojeana

کاربر ويژه
فردیس کرجه؟
فردیسم خوب اومده بود؟
نه اون عکس اول ابتدای منظریه بسمت بزرگراه کرج شهریاره و از اون قسمت که تابلو زده دیگه اندیشه فاز 5 شروغ می شه و عکس آخر اول فاز 3 می شه
خوب خونمون همون فلکه اول فردیسه و امروز چون مسیر فردیس شلوغ بود از این مسیر فرعی به اندیشه رفتم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وحشتناك داره يخ ميباره از آسمون اگه تا شب بباره وضعيت قرمز بايد در مشهد اعلام بشه!

hamed2148

کاربر ويژه
سلام جناب ميري جاده تربت مشهد وضعيتش چه جوريه بسته نيست براي يكي از دوستانم كه ميخواد بياد مشهد مي پرسم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا