• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اين جونورا همچنان light snow دارن گزارش ميدن از منحوس النواحيس نميدونم بايد از آسمون بايد بهمن بياد كه اينا heavy snow گزارش بدن

aria_tehran

کاربر ويژه
apaboidyf86hhpevqa5.jpg

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
خوبی این سیستم های سرد اینه که تا لحظه آخر و آخرین تیکه های ابر می بارن!

پرفشار به خوبی قدرتش رو روی ایران به نمایش گذاشت،فقط کاش 1 یا دو ماه زود تر میومد.الان رشت زیر 1 متر برف بود!

amir551

کاربر ويژه

امیر جان

اینجا ارتفاع برف متغیره چون وزش شدید باد رو به همراه باد داریم و بعضی جاها به 40 سانتیمتر هم میرسه و بعضی نقاط 20 سانتیمتر

این عکسها گویا هستند.

در ضمن بارش برف مجددا خیلی شدید شده !!!!!!!!! یا خدا طوفان برف

اینهم از ارتفاع برف 20 دقیقه پیش:

imn101l07yir5ukg2b59.jpg

xc2aqi9yrj1qyldg8uw5.jpg

fzfjha8gqcckb8g0xlrj.jpg

سپاس امیر محسن جان

aria_tehran

کاربر ويژه
خداروشکر الان ابر قوی اومده جلوی تابش آفتابو گرفته
اگه تا شب تابش آفتاب نداشته باشیم همه چی حله:توافق:

felan123

New member
آها شهمیرزاد هستی، آخه توی امضات نوشتی سمنان، من هی می‌رم آمار رو می‌بینم که برای سمنان با آماری که بیرون داده چنین برفی جور در نمی‌آد :خنده1:

ماهان من درجزین هستم 5 کیلومتر از سمنان بالاتر
اون عکس ها هم رفتم شهمیرزاد گرفتم زیاد با ما فاصله نیست 10 دقیقه ای میرسی شهمیرزاد
سمنان که اصلا وضع ش افتضاح است سایت اقلیم خشکسالی زده تازه شهمیرزاد هم خیلی امسال نسبت به سال های گذشته افتضاح است دقیقا 2 ماهی میشه شهمیرزاد یه برفی جالب نیومده
نمیدونم چجوری هست من فکر کنم از دیشب تا صبح امروز 30 یا 40 سانت معلوم نیست چقدر برف امده شهمیرزاد چون با باد بوده یه امار درست نمیشه داد خیلی با شدید بوده

amir551

کاربر ويژه
آقا چه وضع فجیعی بود تو سطح شهر
کاملا آب جمع شده بود زیر برفا
تا زانو رفتم تو آب و گِل
دیگه نشد خیلی عکس بگیرم
الان یه چند تا آپ میکنم

aghasina21

کاربر ويژه
بعضی سالا، سال رشت نیست دیگه. کاریشم نمیشه کرد
اگه یکم شانس میاوردیمو کنتور پایینتری میومد، مثلا 522، الان یه برف حسابی افتاده بودیم
مشکلی نیست. منتظر سال 92 میمونیم. کافیه دما با ما راه بیاد، اونوقت....

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
به نظر میاد معیار ها رو برای پیش بینی برف رشت باید تغییر بدیم.واقعا اثر گرمایی شهر بارز بود،هم در این سیستم.هم قبلی که حتی لب ساحل برف بارید و نشست،اما رشت نه!

felan123

New member
سری قبل که سمنان 20 سانت باریده بود، شهمیرزاد چقدر بارید؟

17 سانت شهمیرزاد
درجزین خودمون با خط کش من 16 سانت
سمنان 22
گویا اون موقع بارش از سمت جنوب سمنان بوده حتی من وقتی این امار رو دیدم گلخیده بودم چون
سمنان اون موقع که 20 سانت امده بوده از شب شروع شده (یعنی صبح بارش بارون بوده میتونین از کسی که سمنان هست بپرسین) ولی از سمنان بالاتر درجزین خودمون از صبح اون روز تا خود ساعت 12 شب بکوب با شدت برف امد بدون باد شهمیرزاد هم همین طور حتی شهمیرزاد 5 سانت تا عصر نشسته بود
شب اون روز خیلی برف شدیدی بارید من به خودم گفتن با این وضع شهمیرزاد 50 سانتی نشسته
ولی بعد که امار سایت سمنان رو دیده خیلی جالب بود (درجزین - مهدیشهر - شهمیرزاد) هم بارش برف کمتر از خود سمنان بود خیلی خیلی خیلی من گلخیدم
این بود سرنوشت برف عجیب 20 سانتی

amir551

کاربر ويژه
سلام جناب ميري جاده تربت مشهد وضعيتش چه جوريه بسته نيست براي يكي از دوستانم كه ميخواد بياد مشهد مي پرسم
کلا جاده ی تربت خیلی مزخرفه
پر سر بالایی
یه ماشین سنگین که گیر کنه تموم جاده قفل میشه
الان جاده نیشابور مشهد هم گویا از قدمگاه به بعد اجازه رفتن نمیدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا