• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
درود
از این فوق سیستم بارش ما 60 م م رسید .و میزان برف 30 تا 40 سانت که چنتا عکس گرفتم سعی میکنم تا عصر آپ کنمو
راستی امروز کلاغا صداهای عجیبی از خودشون در میاوردن فک کنم میخواستن شیطتونی کنن و کارهای بد بد انجام بدن:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
علی ببخشید دیر جواب میدم چون رفته بودم برف بازی
من با خط کش اندازه نگرفتم
ولی فکر کنم چیزی حدود 15 سانت اومد(تو جاهایی که شرایط برای نشستن برف مساعد بود)
الان هم برفا کلی آب شده
امروز کل تهران برف اومد و مطمعنا طرف پیروزی هم برف اومده و نشسته
ممنون و خاروشکر که اين زمستون که واس ما شيرين بود تقريبا واس شماهم شد تا بعدها با خيال راحت از خوبيش بگيم:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
علی ببخشید دیر جواب میدم چون رفته بودم برف بازی
من با خط کش اندازه نگرفتم
ولی فکر کنم چیزی حدود 15 سانت اومد(تو جاهایی که شرایط برای نشستن برف مساعد بود)
الان هم برفا کلی آب شده
امروز کل تهران برف اومد و مطمعنا طرف پیروزی هم برف اومده و نشسته
ممنون و خداروشکر که اين زمستون که واس ما شيرين بود تقريبا واس شماهم شد تا بعدها با خيال راحت از خوبيش بگيم:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باورم نمیشه
این دیگه چه وضعشههه
قلم بیارین وصیت کنم:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
امروز ظهر رفتم طرف امام زاده هاشم تا مثلا یه برف درست و حسابی ببینم.

از توشیبا به سمت گیل که رفتم برفی نبود روی زمین.میدان گیل روی چمن ها مقداری برف بود.تا دانشگاه گیلان برف همینطور زیاد تر می شد روی زمین و شاید 4 یا 5 سانت نشسته بود.اما از دانشگاه گیلان به بعد برف روی زمین کم شد.تا جایی که فاز 2 پارک سراوان تقریبا برفی نبود.در تمام طول مسیر فقط باران و برفابه می بارید و معلوم بود که زده برف ها رو آب کرده از صبح.اما از فاز 1 تا امام زاده هاشم دوباره برف بیشتر شد.من انتظار داشتم سمت امام زاده هاشم حد اقل 10 سانت برف روی زمین باشه.اما هیچ فرقی با برف حوالی دانشگاه گیلان نداشت.بارش هم به صورت برفاب بود.اینم چند تا عکس از فاز 1 سراوان به سمت امام زاده هاشم و دور برگردان امام زاده هاشم:

080320131405.jpg

080320131408.jpg

080320131409.jpg

دفعه بعد اگر این شرایط پیش اومد می رم سمت لونک و اسپیلی

salar68

New member
سلام
می شه واسه امشب اصفهان امیدی داشت ؟
ورد دات کام از 5 بارش برف پیش بینی کرده الان که هوا کاملا" بازه و لکه های کوچیک ابر داره

p2917_untitled.jpg
q767_untitled4.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان مشهدي يه کم با امير محسن صحبت کنيد گويا زيادي انرژي مثبت روانه کرده از کنترل خارج شده!:خنده1:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
فکر کنم این دیده بان ایستگاه مشهد کد مربوط به برف سبک و سنگین را با هم اشتباه گرفته!

mahmood600

کاربر ويژه
برف و کولاک راه خلخال به اسالم را مسدود کرد[h=3]خلخال ، اردبیل- رئیس اداره راه و شهر سازی خلخال گفت: به علت بارش برف همراه با کولاک شدید و نبود دید کافی در سطح جاده در محور خلخال به اسالم این جاده تا اطلاع ثانوی مسدود است.

ارتفاع برف در گردنه الماس واقع در محور خلخال به اسالم به بیش از 70 سانتیمتر رسیده و وزش با د شدید و کولاک برف اجازه هیچ گونه فعالیتی را به رانندگان و ماشین الات برف روبی نمی دهد
80574475-3787605.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
میزان برف در ارتفاعات مشگین شهر به بیش از یک متر رسید[h=3]مشگین شهر ، اردبیل - میزان برف در ارتفاعات شهرستان مشگین شهر در استان اردبیل به بیش از یک متر رسید.
80574470-3787598.jpg
به گزارش روز پنج شنبه ایرنا ، بارش برف برای دومین روز متوالی در شهرستان مشگین شهر همچنان ادامه دارد و میزان آن در داخل شهر حدود 50 سانتی متر گزارش شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا