• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
tvph9umtrxq46wplo9d.png
بنده از شما استاد عزيز کمال تشکرو دارم و قطعا کمتر کسي مي تونست به اين شيوايي علتو بيان کنه!هروقت پست مي ذاريد با اشتياق فراوان مي خونم!
سجاد هم نياز به گفتن نداره که بچه ماهيه و هيچي تو دلش نيس...ولي قطعا تحت فشاره همون طور که من هستم و جنوب شمالمون ترکيد خودمون هيچي نباريد!(ياسوج هم کم از شهر هراي شمالي نداشت).
با آرزوي بارش سراسري که دل همه باهم شاد شه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
آقا من برم به تستام برسم...
لطف مي کنيد اگه يه کم در مورد سيستم اين هفته هم تحليل کنيد دوستان...
ببينيم اين بار نصيبي به غرب مي رسه يا نه!:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
کد خبر: ۲۶۱۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۱

صفحه نخست » اجتماعی

سامانه بارشی در روزهای پایانی سال غافلگیرانه تهران را سفید پوش کرد از این رو کاهش دما تا 3 درجه زیر صفر و همچنین بارش برف و باران و وزش باد برای استان های تهران و البرز امروز دور از انتظار نیست.
باشگاه خبرنگاران: سامانه بارشی در روزهای پایانی سال غافلگیرانه تهران را سفید پوش کرد.

به گزارش "سازمان هواشناسی" کشور، امروز "پنجشنبه17 اسفندماه91"، بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد که فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور ، مناطق مرکزی، دامنه های جنوبی البرز، سواحل جنوبی خزر و شمال شرق کشور به شکل ابرناکی، بارش باران، برف و وزش باد و در مناطق مستعد به شکل تگرگ امروز نیزادامه دارد.

898141_941.jpg

براساس این گزارش، همچنین از ظهر امروز بارش در استان های غربی قطع می شود و این سامانه بارشی فردا از مرزهای شرقی کشور خارج می شود.

لازم به ذکر است، امروز و فردا در نیمه شرقی کشور کاهش دمای محسوس رخ می دهد و طی روزهای آینده خلیج فارس و دریای خزر مواج است و همچنین امروز در برخی مناطق شرقی کشور وزش باد شدید رخ می دهد.

898142_651.jpg

گفتنی است، سامانه بارشی در روزهای پایانی سال غافلگیرانه تهران را سفید پوش کرد از این رو کاهش دما تا 3 درجه زیر صفر و همچنین بارش برف و باران و وزش باد برای استان های تهران و البرز امروز دور از انتظار نیست.

898143_663.jpg

898144_124.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نویدجان و دوستان مشهدی،برف هنوز شدیده؟؟من دارم میاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بهش بگین همین جور شدید باشه تا منم زیارتش کنم!!!

samann

کاربر ويژه
تبریک به بچه های تهران بابت برف
بارش برف تر پایتخت خوشحال کننده تر از مشهد بود

navid_komperes

New member
نویدجان و دوستان مشهدی،برف هنوز شدیده؟؟من دارم میاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بهش بگین همین جور شدید باشه تا منم زیارتش کنم!!!
شدید که شدیده.نیا به دردسرش نمی ارزه......طرفا قوچان اینا میمونین یا خدایی نکرده اتفاقی میفته

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا اینجا وسط پشت بومه نه کناره هاش - اون گوشی نوکیا 10 سانت طولشه!! مقدار برف رو حساب کنید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

اگه بارش با همین شدت و حشتناک ادامه پیدا کنه اون عکسهایی که محمود عزیز گذاشتند با پرجم مشهد میره رو ایسنا!!!!!!!!!!!!!!!!

می اومدم نهار چند تا عکس گرفتم ولی الان خیلی شدیدتر و اوضاع شهر پاک بهم ریخته!!!!!!!!!!1

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

وحشتناك داره ميباره به معناي كامل HEAVY SNOW

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شدید که شدیده.نیا به دردسرش نمی ارزه......طرفا قوچان اینا میمونین یا خدایی نکرده اتفاقی میفته

مشکلی نداره داداش!!سختیش به شیرینی آخرش{دیدن برف سنگین}می ارزه و به جان میخرم سختیش رو!!من باید برم،داریم راه می افتیم!!!فعلا دوستان.

navid_komperes

New member
دوستان

اگه بارش با همین شدت و حشتناک ادامه پیدا کنه اون عکسهایی که محمود عزیز گذاشتند با پرجم مشهد میره رو ایسنا!!!!!!!!!!!!!!!!

می اومدم نهار چند تا عکس گرفتم ولی الان خیلی شدیدتر و اوضاع شهر پاک بهم ریخته!!!!!!!!!!1

امیر محسن عزیز پیشبینیه خودت بارش تا کی هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا