• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رفتم 4 تا عکس گرفتم

وحشتناک صبر کنید اپلودشون کنم

راستی نوید ماسین بر ندار که من کلی تو زحمت افتادم و دائم ماشینا گیر میکنند!!!!!!!!!!!!!!!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
ارتفاع برف در شهرک فرهنگیان طرقبه ( ارتفاع 1400 ) طبق تماسی که داشتم بیش از 70 سانت بوده:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب عکسها حاضر شد:

askd1j33ie23a8gwsj5o.jpg

u4nni67n8gaidqgihuc.jpg

6i79wcftq5yo243bk95.jpg

4k8n62grz7h5p5zt0pc.jpg

4m2mzefk66o21nxe6o9.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن شدتش جای شما کمتر شده انگار
اینجا که به قوت خودش باقیه و در مجموع 45 سانت

felan123

New member
7 روز دیگه تابستونه
به سیستم ها من میگم بهاری منتطر چنین سیستم هایی باید زیاد بود چون یه سیستم عجیب نی
تا اخر اردبیهشت خیلی مونده تا اون موقع گذر چنین سیستم هایی داریم ولی شاید کمتر یا ببشتر همه گرم میکنه شدید و بعد سرد میکنه شدید

aria_tehran

کاربر ويژه
چی میشد این آفتاب لعنتی امروز تو تهران شروع به تابیدن نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:75::73:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سامان جان تاریخی شد

دیگه چیزی نمونده

واقعا زنده باد نقشه های جی اف اس و نقشه های هواشناسی کاندا که فوق العاده بودند.

mahmood600

کاربر ويژه

aria_tehran

کاربر ويژه
مردم هنوز که هنوزه دارن میان بیرون دارن برف بازی میکنن با اینکه بیشتر برفا آب شده

mohamad$

کاربر ويژه
چی میشد این آفتاب لعنتی امروز تو تهران شروع به تابیدن نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:75::73:

اریا مردی که همیشه از شرایط ناراضیست:خجالت2: بنده خدا قرار بود محلتون 0 سانت برف بیاد . 15 - 16 سانت اومده دیگه . الانم اسفنده امروز اب نشه فردا اب میشه . دووم نمیاره

samann

کاربر ويژه
سامان جان تاریخی شد

دیگه چیزی نمونده

واقعا زنده باد نقشه های جی اف اس و نقشه های هواشناسی کاندا که فوق العاده بودند.

درود محسن عزیز
واقعا اون پیش بینیهای عجیب و غریبی که از اول هفته جی اف اس میکرد به واقعیت پیوست :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا