• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
اریا مردی که همیشه از شرایط ناراضیست:خجالت2: بنده خدا قرار بود محلتون 0 سانت برف بیاد . 15 - 16 سانت اومده دیگه . الانم اسفنده امروز اب نشه فردا اب میشه . دووم نمیاره
:خنده1:
اگه آفتاب نبود برفا میموندن و تو دمای5- امشب یخ میزدن و فردا هم میتونستیم کلی برف بازی کنیم
من از این دارم حرص میخورم
وگرنه من منکر برف عالی امروز نمیشم و خدا رو هزاران بار شکر کردم

Dr.ben

کاربر ويژه
به نظر میاد معیار ها رو برای پیش بینی برف رشت باید تغییر بدیم.واقعا اثر گرمایی شهر بارز بود،هم در این سیستم.هم قبلی که حتی لب ساحل برف بارید و نشست،اما رشت نه!

سلام و درود فراوان به محمد عزیز. با این نظر که اثر گرمایی شهر روی بارش برف تاثیر میذاره کاملا موافقم بویژه توی رشت که معمولا بارش برف در دمای حدود 0 درجه اتفاق می افته، حتی حدود 1 درجه افزایش دما به دلیل اثر گرمایی شهر خیلی تاثیر گذاره. اما از طرفی تا جایی که یادم میاد یعنی شاید از 15- 20 سال گذشته، که جمعیت رشت به اندازه امروز نبود، تا حالا همیشه این اتفاق توی رشت افتاده و فکر می کنم واسه ما چیز عجیب و اتفاق تازه ای نیست که ساعت ها در دمای 1 یا 2 درجه بارون بباره و بارش به برف تبدیل نشه. اگه قرار بود همیشه دمای رشت به سرعت به صفر برسه با توجه به مقادیر بارش باید هر سال اتفاقی مثل سال های 83 و 86 یا سال های دهه 50 و 40 می افتاد و برف های بالای 1 متر رخ می داد. ما زمستون سال 90 رو هم داشتیم که به راحتی دمای رشت به صفر یا زیر صفر می رسید و بارش ها با وجودی که چندان چشمگیر هم نبودن به برف تبدیل می شدن. یه مثال دیگه سال 83 که ناگهان در دمای 0 درجه و اگه اشتباه نکنم حتی کمی بالاتر از صفر درجه، اون بارش های بسیار بسیار شدید که شاید در حالت عادی به شکل باران می بود به شکل اون برف سنگین ریزش کرد. در کل به نظرم هنوز و بطور تاریخی معیار چندان دقیقی واسه بارش برف در رشت کشف نشده .

پسرخاله

کاربر ويژه
اریا مردی که همیشه از شرایط ناراضیست:خجالت2: بنده خدا قرار بود محلتون 0 سانت برف بیاد . 15 - 16 سانت اومده دیگه . الانم اسفنده امروز اب نشه فردا اب میشه . دووم نمیاره
اگه امروز آب نشه امشب یخ میزنه فردا صبح مثه شیشه میشه و تفریحاته زمستانی خوبی اینجاد میکنه.
مگه شما غذا میخوری آخرش ته دیگ درخواست نمیکنی؟ لیز لیز بازی با برفه یخ زده بعده برف بازی حکمه ته دیگه بعده غذارو داره!:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود به همگی :گل: و باز هم تبریک
یه چیزی بران جالب و عجیبه، اینقدر راحت رکورد بارش کل استان خراسان شکسته شد، بامزه ست
متاسفانه سایت های یزد اصفهان و چهارمحال پنج شنبه ها آمار نمیذارن ببینیم چی شده، شهرضا 39 م م :تعجب2: خور بیابانک 49 :تعجب2::تعجب2::تعجب2: همه بارش سالانه اش 56 تاست، رفت تا شنبه که آمار رو بذارن
با این بارش یزد، احتمالاً برفهای خوبی در نقاط سردسیر باریده باشه

یزد بعد از 8 سال به بارش 60 م م رسید.

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
ایرج جان منتظر عکس هاتیم:گل:، از کجا فهمیدی 60 م م شده

متاسفانه از این خوان گسترده برف کوهرنگ، داران، خوانسار فریدونشهر بهره‌ای نبردند، اما بی صبرانه منتظر دیدن آمار برف سمیرم و چهارمحال هستم.

samann

کاربر ويژه
از قوچان چه خبر
حاج محسن آقا داره چه میکنه یعنی الان؟ قوچان برفش چند سانت شده؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
بچه ها ببخشین که ما این قدر پست میزاریم
یه لحظه فکر کنین سنگین ترین برف عمرتون درشهرتون داره می باره به ما حق میدین

felan123

New member
خدایا ما درخواستی زیادی نداریم سال بد یک 48ساعت سمنان در دی ماه طوری که کل 48ساعت رو GFS 3 باشه یعنی قرمز بسته مونه برف بیاد بدون باد دما 7 درجه زیر صفر
دیگه بارش نمیخواهیم تا 4 ماه

9aoifn0uo6rdres24x2.jpg

babak2006

کاربر ويژه
می گم قوچان با برفش فکرکنم چنان درسی به محسن داده که اگه تو یک زمستون تا29اسفند هم یک قطره برف نیاد محسن هیچ گلایه ایی نکنه وهوس عوض کردن نام کاربری به سرش نزنه:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
با اجازه دیده بان مشهد که از واژه heavy snow بیزار است، از شمال احمدآباد گزارش heavy snow میدم!

mohammadsadat

کاربر ويژه
ولی خداییش دوستان عزیز شمال شرقی باید اون بهمن گرم رو فراموش کنید و بعدها از زمستان 91 به نیکی یاد کنید:خنده1::گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
دیگه فکر نکنم اونجوری باشه لب ساحل برف بیاد بعد رشت نیاد قطعا اشتباه میکنید

فکر کردن نداره امسال 2 بار این اتفاق افتاد.

کلاچای برف اومد.لب ساحل.چالوس تو مازندران سفید پوش شد،دیگه دلیل از این محکم تر؟

کاملا واضح و ملموس شده گرمایش شهر.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا