• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
شما محمد رضا جان فقط اجازه بده من برم باهاش گفتمان کنم
دیگه کاریت نباشه
hunter.gif
فکر کنم علی رغم میل باطنیم ازت خواهش کنم که این کار رو انجام بدی!

aria_tehran

کاربر ويژه
الان همه چی به نفع شمال شهره
فکر نکنم اونجا آفتابی درومده باشه امروز چون همرفت البرز مدام اونجا رو ابری نگه داشته بود

aria_tehran

کاربر ويژه
یه توده از غرب شهر داره وارد میشه
همین که جلوی آفتابو میگیره کافیه ولی خدا کنه دوباره برف بیاد

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام و درود فراوان به محمد عزیز. با این نظر که اثر گرمایی شهر روی بارش برف تاثیر میذاره کاملا موافقم بویژه توی رشت که معمولا بارش برف در دمای حدود 0 درجه اتفاق می افته، حتی حدود 1 درجه افزایش دما به دلیل اثر گرمایی شهر خیلی تاثیر گذاره. اما از طرفی تا جایی که یادم میاد یعنی شاید از 15- 20 سال گذشته، که جمعیت رشت به اندازه امروز نبود، تا حالا همیشه این اتفاق توی رشت افتاده و فکر می کنم واسه ما چیز عجیب و اتفاق تازه ای نیست که ساعت ها در دمای 1 یا 2 درجه بارون بباره و بارش به برف تبدیل نشه. اگه قرار بود همیشه دمای رشت به سرعت به صفر برسه با توجه به مقادیر بارش باید هر سال اتفاقی مثل سال های 83 و 86 یا سال های دهه 50 و 40 می افتاد و برف های بالای 1 متر رخ می داد. ما زمستون سال 90 رو هم داشتیم که به راحتی دمای رشت به صفر یا زیر صفر می رسید و بارش ها با وجودی که چندان چشمگیر هم نبودن به برف تبدیل می شدن. یه مثال دیگه سال 83 که ناگهان در دمای 0 درجه و اگه اشتباه نکنم حتی کمی بالاتر از صفر درجه، اون بارش های بسیار بسیار شدید که شاید در حالت عادی به شکل باران می بود به شکل اون برف سنگین ریزش کرد. در کل به نظرم هنوز و بطور تاریخی معیار چندان دقیقی واسه بارش برف در رشت کشف نشده .

درسته دکتر جان.این وضعیت همیشه در رشت وجود داره.اما با نگاهی به آمار مشخص می شه که این روند داره سال به سال شدید تر می شه.افزایش میانگین دما کاملا مشخص می شه در آمار.

من تا حالا یادم نمیاد که لب ساحل برف بباره و بشینه اما رشت فوقش 1 ساعت برف خالص بباره.

این موضوع در مورد تهران هم کاملا صادقه و از رشت خیلی بارز تر.

mohammadsadat

کاربر ويژه
به سجاد عزیز حق میدم ناراحت باشه، مناطقی مانند خرم آباد کوهدشت اسلام آباد گیلان غرب ایوان ایلام آبدانان، مناطقی از دامنه های غربی زاگرس هستن که بارش برف زیادی ندارند و البته نیاز مستقیمشون به برف هم کمه، وضعیتی مثل لردگان دهدز یا یاسوج، با این حال یک یا دو برف جدی در زمستون هم میتونه تو روحیه مردمشون تاثیر داشته باشه و هم برای زمین های کشاورزیشون مفید باشه، تا چند سال پیش این اتفاق می افتاد اما چند سالیه احتمال بارش برف کم شده و اطمینانی کامل برای حتی یک برف جدی که یکی دو روزی بمونه وجود نداره. من خودم توجه کرده ام که بعضی از مردم این شهرها در مورد این مسئله صحبت می کنند و براشون مهمه.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
مادرم میگه حدود 40 سال پیش زمستان اومده بودن مشهد با پدر بزرگ و... تو حیاط امام رضا،راه های باریکی داخل برف درست کرده بودن.ارتفاع برف تو قسمت هایی که برف روبی نشده بود تا سر خاله کوچیکم می رسید که اون موقع 7 سالش بوده کلا هم قد بلند بود از بچگی.حساب کنین ببنید چقدر می شده!

navid-mashhad

کاربر ويژه
مادرم میگه حدود 40 سال پیش زمستان اومده بودن مشهد با پدر بزرگ و... تو حیاط امام رضا،راه های باریکی داخل برف درست کرده بودن.ارتفاع برف تو قسمت هایی که برف روبی نشده بود تا سر خاله کوچیکم می رسید که اون موقع 7 سالش بوده کلا هم قد بلند بود از بچگی.حساب کنین ببنید چقدر می شده!

آره الان به پدر مادرم می گم از این برف ها تا حالا دیدین قسم می خورن می گن دیدیم بیشتر از این رو هم دیدیم
ولی می گن تو 30 سال اخیر این برف امروز تکه !!

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر کنم دوباره میخواد برف بیاد ولی دیگه این موج داره آخرین زورای خودشو میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا