فکر کنم علی رغم میل باطنیم ازت خواهش کنم که این کار رو انجام بدی!شما محمد رضا جان فقط اجازه بده من برم باهاش گفتمان کنم
دیگه کاریت نباشه
عیب نداره میشه خودت ساعت 12 شب بری پشت بام با شلنگ آب بریزی حسابی بعد صبح بری لیز بازی تو کوچه هم میشه البتهرفتم پشت بوم
فکر نکنم تا شب برفی بمونه
بارش باران اکنون
سلام و درود فراوان به محمد عزیز. با این نظر که اثر گرمایی شهر روی بارش برف تاثیر میذاره کاملا موافقم بویژه توی رشت که معمولا بارش برف در دمای حدود 0 درجه اتفاق می افته، حتی حدود 1 درجه افزایش دما به دلیل اثر گرمایی شهر خیلی تاثیر گذاره. اما از طرفی تا جایی که یادم میاد یعنی شاید از 15- 20 سال گذشته، که جمعیت رشت به اندازه امروز نبود، تا حالا همیشه این اتفاق توی رشت افتاده و فکر می کنم واسه ما چیز عجیب و اتفاق تازه ای نیست که ساعت ها در دمای 1 یا 2 درجه بارون بباره و بارش به برف تبدیل نشه. اگه قرار بود همیشه دمای رشت به سرعت به صفر برسه با توجه به مقادیر بارش باید هر سال اتفاقی مثل سال های 83 و 86 یا سال های دهه 50 و 40 می افتاد و برف های بالای 1 متر رخ می داد. ما زمستون سال 90 رو هم داشتیم که به راحتی دمای رشت به صفر یا زیر صفر می رسید و بارش ها با وجودی که چندان چشمگیر هم نبودن به برف تبدیل می شدن. یه مثال دیگه سال 83 که ناگهان در دمای 0 درجه و اگه اشتباه نکنم حتی کمی بالاتر از صفر درجه، اون بارش های بسیار بسیار شدید که شاید در حالت عادی به شکل باران می بود به شکل اون برف سنگین ریزش کرد. در کل به نظرم هنوز و بطور تاریخی معیار چندان دقیقی واسه بارش برف در رشت کشف نشده .
نود نهثدرصد اب شدنهیچ برفی نمونده دیگه؟
مهرداد چند سانت برف بود؟
مادرم میگه حدود 40 سال پیش زمستان اومده بودن مشهد با پدر بزرگ و... تو حیاط امام رضا،راه های باریکی داخل برف درست کرده بودن.ارتفاع برف تو قسمت هایی که برف روبی نشده بود تا سر خاله کوچیکم می رسید که اون موقع 7 سالش بوده کلا هم قد بلند بود از بچگی.حساب کنین ببنید چقدر می شده!