• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
يه ضد حال...
امروز صبح اينجا خيلي سرد بود...يوهو بادو گردوخاک شد گرم شد!جرياناي گرم دارن از راه ميرسن!کار پرفشار تمومه فکر کنم!

navid-mashhad

کاربر ويژه
آره الان به پدر مادرم می گم از این برف ها تا حالا دیدین قسم می خورن می گن دیدیم بیشتر از این رو هم دیدیم
ولی می گن تو 30 سال اخیر این برف امروز تکه !!

+ بهمن 76
البته فکر کنم تا 1 ساعت دیگه بهمن 76 به عنوان بهترین برف عمر من بازنشسته بشه و جاشو بده به اسفند 91

ali.doosti

کاربر ويژه
بابا دم مشهد گرم!کلا فکر کنم اسفند ميشه يادش ميفته برف بياد!حيف که مث پارسال فردا بجز کوه ها چيزي نمي مونه!(ابته پارسالم تا دوسه روزي بود ولي پاي درختا و اينا)
چي ميشد يه ماه زودتر ميومد؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
نه دوستی جان تا فردا که آب نمیشه!!!!!!!
حد اقل 4 -5 روز رو زمینه این برف
فردا و پس فردا هم هوا سرده در مشهد

Dr.ben

کاربر ويژه
درسته دکتر جان.این وضعیت همیشه در رشت وجود داره.اما با نگاهی به آمار مشخص می شه که این روند داره سال به سال شدید تر می شه.افزایش میانگین دما کاملا مشخص می شه در آمار.

من تا حالا یادم نمیاد که لب ساحل برف بباره و بشینه اما رشت فوقش 1 ساعت برف خالص بباره.

این موضوع در مورد تهران هم کاملا صادقه و از رشت خیلی بارز تر.

بله درست میگین. در کل فکر کنم برای تبدیل باران به برف در رشت چیزی مثل دیوار صوتی داریم که باید بشکنه و بعضی سیستم ها انجام این کار در توانشون نیست!

sound_barrier_-am2.jpg

راستی از شرق گیلان (لاهیجان و سیاهکل و...) خبر ندارید؟ برفی نشست یا نه و چقدر؟ دیروز حدود ساعت 12 ظهر لاهیجان برف و بارون بود با تمایل بیشتر به برف.

rahsazan

کاربر ويژه
دوستم از ایستگاه بیهق در نزدیکی ایستگاه سبزوار پیام داده که سوزن راه آهن یخ زده قطار نیم ساعته واستاده

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بله درست میگین. در کل فکر کنم برای تبدیل باران به برف در رشت چیزی مثل دیوار صوتی داریم که باید بشکنه و بعضی سیستم ها انجام این کار در توانشون نیست!

sound_barrier_-am2.jpg

راستی از شرق گیلان (لاهیجان و سیاهکل و...) خبر ندارید؟ برفی نشست یا نه و چقدر؟ دیروز حدود ساعت 12 ظهر لاهیجان برف و بارون بود با تمایل بیشتر به برف.

از طرفی هم پارسال ما رو بد عادت کرد دکتر جان.اگر طبیعی بود تحمل زمستون امسال راحت تر می شد.

والا دیروز که با یکی از دوستان صحبت می کردم تقریبا از صبح اونجا بارش برف رو داشتن و سفید پوش هم کرده بوده.حالا این که چقدر باریده اطلاع دقیقی ندارم.کلا وضعیت شرق گیلان خوب بوده و بارشش هم مناسب گزارش شده.

samann

کاربر ويژه
بابا دم مشهد گرم!کلا فکر کنم اسفند ميشه يادش ميفته برف بياد!حيف که مث پارسال فردا بجز کوه ها چيزي نمي مونه!(ابته پارسالم تا دوسه روزي بود ولي پاي درختا و اينا)
چي ميشد يه ماه زودتر ميومد؟
مرسی علی جان
این دیگه خاصیت شمال شرقه که ماههای طلایی بارشش اسفند و فروردینه
دوستان شاد و پیروز :گل:باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا