• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
صدای رعدوبرق اومد اومدم بگم...
این رعدوبرق های نزدیک آبادان پشت سر هم داره زده میشه جاتون خالی...

easatir00.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد فارسی اگه باشه ابزار گزینه ها
انگلیسی میشه tools---->option---->3d view----->unit of measurment

ali.doosti

کاربر ويژه
خب دوستان با آرزوی شبی آرام من برم
سجاد مشکل داشتی پیام بده اگه تونستم کمکت می کنم...
شب دوستان بخیر:گل:

aznavar

کاربر ويژه
خب دوستان با آرزوی شبی آرام من برم
سجاد مشکل داشتی پیام بده اگه تونستم کمکت می کنم...
شب دوستان بخیر:گل:

مرسی علی جان.ردیف شد ارتفاع محلمونو زده 1256 متر.جایی که عکسای برفی رو ازش انداختم 1420 متر زده یعنی بیشتر اوقات حدود 200 متر کم میاریم برای برف باریدن!!!
شب خوش دوستان:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

درود علي جان

خسته نباشيد

مستحضر هستيد فروم هواشناسي توي نظر سنجي سال 91 رتبه اول رو از نظر مخاطبان كسب كرد. بديهي ست كه مسئوليت هاي ما سنگين تر ميشه و بايد اين فروم رو از آفات احتمالي پاك كنيم. نمي دونم امير محسن به شما گفتن يا نه ما از سال ها قبل هميشه و همواره بدخواهاني داشتيم كه شرايط رو با اهداف سو به هم ميزد و باعث عدم ثبات محيط گفتمان مي شد. به هر روي من از شما در خواست دارم اقدام مقتضي رو انجام بدين. :گل:

سلام
بله مهرداد عزیز این جمع و تخصص و تمام موارد مثبتی که در افراد اون هست به سادگی قابل گذر نیست. منتها خب موارد منفی هم هست که فکر میکنم بررسیشون میتونه کمک به هرچه بهتر شدن گروه باشه.
در رابطه با بحث اخیر پیش آمده من در طی این چند سال همیشه به عزیزان عرض کردم که اکثر موارد بحث های خارج از موضوع تاپیک ها به مسائل اینچنین ختم میشند. در واقع شکستن قانون یک تاپیک با ارسال پست غیر مرتبط، آغازگر قانون شکنی های بعدی خواهد بود که حتی میتونه به متلاشی شدن یک گروه و جمع ختم بشه. شاید براتون جالب باشه که بهتون بگم از نظر من مدیر در نگاه اول موارد منفی که گروه هواشناسی چند ماه پیش پشت سر گذاشت شروع شده از همین پستها و موارد قانون شکنی بوده که خرد خرد ولی به صورت جمعی رفته رفته شکل میگیرند و در نهایت به مسائل بزرگ ختم میشند. درست هست که من فعالیت شما عزیزان رو در انجمن های قبلی شاهد نبودم اما با تجربه ای که دارم میتونم این رو با درصد بالایی حدس بزنم که شروع مشکلات پیش امده از پست های غیر مرتبط به بحثی بوده که در تاپیک ها ارسال شده!
به همین جهت اکثراً مدیران سایت ها با دیدن کوچکترین مباحث غیر مرتبط به بحت حالت برخورد به خودشون میگیرند و اگر توجه کنید در اکثر انجمن های حرفه ای سریعاً تاپیک هارو مسدود میکنند و یا با خاطیان برخورد میکنند تا جلوی مشکلات و درگیری های وسیع تر رو بگیرند.
متأسفانه موارد منفی اساسی هم در این جمع دیده میشه، شاید این موارد برای من مدیر نهایتاً ختم به بستن یک تاپیک یا محدود کردن گروهی از کاربران در دسترسی بشه منتها بزرگترین ضرر به خود گروه عزیزانی میرسه که به نوعی استفاده کننده از این تاپیک هستند.
پس اگر نظر بنده رو بپرسید به عنوان پیشنهاد عرض میکنم که نیاز به تعیین چهارچوب هست و مخصوصاً یک جمع بزرگ با انسان ها و اخلاق ها و طرز فکر ها و بیان های متفاوت رو حتماً باید در یک چهارچوب قانونی مشخص شده رهبری کرد در غیر این صورت قطع به یقین دیر یا زود متلاشی شدن اون جمع حتمی هست.

این جمع در کنار همه ی موارد خوب و مثبتی که داره، موارد منفی اساسی هم داره که نتیجه ی اونها مشکلات بزرگی بود که مدتی پیش برای شما عزیزان پیش اومد و با یاری خدا و هوشمندی تعدادی از شما دوستان ختم به خیر شد. از جمله گذشتی که شما مهرداد عزیز از خودتون نشان دادید و یا هوش و قدرت مدیریت خوب آقای امیر محسن گرامی. اما هشدار خیرخواهانه ی من به دوستان این هست که مطمئن باشید موارد منفی موجود که باعث اتفاقات تلخ گذشته شدند در حال حاضر تماماً موجود هستند و به هیچ عنوان حل نشدند در واقع حکم آتش زیر خاکستر رو دارند که در صورتی که رفع نشند و برنامه ریزی در موردشون شکل نگیره متأسفانه چشم انداز من این هست که دیر یا زود در نهایت باعث متلاشی شدن کلی جمع خواهند شد. موارد ذکر شده از روی تجربه و خیر خواهی بود، امیدوارم تلخیشون باعث ناراحتی عزیزان از بنده نشه.

البته این حرف هارو من به امید اینکه کل عزیزان توجه کنند خطاب به شما مهرداد عزیز عرض کردم.:گل:

تاپیک موقتاً جهت بررسی پست های ارسالی بسته شد.
موفق باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با عرض سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز

اول از هر چیزی باید از ادمین عزیز وگرامی ایران انجمن بابت صبر و تحمل و حسن لطف و توجهی که همیشه نسبت به جمع ما داشته و دارند کمال قدردانی و سپاس رو داشته باشم.

من با تمام عرایض ایشون موافقم و تک تک کاربران بخش هواشناسی باید این حس مسئولیت رو نسبت به هم و این جمع مشتاقی که در اینجا گرد اومدن ، درک کنند و در جهت حفظ و پاسداری از این جمع و فرصتی که برای فعالیت به ما داده شده کوشا باشند.

همینجا از مدیران بخش از جمله آرش و مهرداد عزیز خواهش میکنم که نسبت به بحث هایی که در اینجا مطرح میشه هوشیار باشند و از کنار مسائل و حاشیه های نامناسبی که بعضا از سوی برخی از دوستان حالا چه عمدا و چه سهوا با گذر از خط قرمز قوانین انجمن مطرح میشه که منجر به خدشه دار شدن حرمت و نام بخش موفق و پرطرفدار هواشناسی میشه با چشمان بسته گذار نکنند و از ابزارهای مدیریتی مناسبی که در دسترس شون هست بدون هیچ شک و درنگی و البته هوشیارانه ،برای محافظت از دوستان خوبشون و استمرار این جمع استفاده کنند.

با کسب اجازه از ادمین و مدیران پر تلاش ایران انجمن ،من موضوع رو مجددا باز میکنم . امید است که شاهد قانون مداری همه دوستان عزیز و تداوم حضور عزیزان در این جمع صمیمی و خانوادگی باشیم.

آخرین ویرایش:

AM_TEH

کاربر ويژه
درود بر دوستان
دیشب تا امروز صبح فکر کنم اینجا راحت 8 تا 10 میل بارید

دو تا عکس از برف 2-3 روز پیش که تو فروم قرار ندادم:

فاز 4 شهرک غرب خوارزم :

[URL=http://www.shiaupload.ir/] [/URL]

صبح ساعت 7 که رفتم محله سامیار در پاسارگاد سعادت آباد که گفتم بقدری برف و مه شدید بود که نتونستم عکس بگیرم.این یکی را با بدبختی گرفتم:

[URL=http://www.shiaupload.ir/] [/URL]

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی
من هم دیروز چندتا اسپم دادم و بابتشون عذر میخوام.
آمار بارش صبح ایلام نشون داد که بارش دیروز متاسفانه خیلی پراکنده بوده.
استان چهارمحال نسبتاً خوب بوده، کوهرنگ 10 میل بارش داشته 5 سانت آب کرده و 5 تا اضافه کرده و در نتیجه ارتفاع برف همون 20 سانت دیروزه.

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام دوستان
آقا یکی میتونه بگه دقیقا هوای شب چهار شنبه آخر سال در مشهد چگونه است؟:ایرانجمن:

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
گرد و خاک به اینجا هم رسیده و گهگداری ی نمه بارون میزنه که بجز کثیف کردن محیط چیز دیگه ای نداره

aznavar

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی
من هم دیروز چندتا اسپم دادم و بابتشون عذر میخوام.
آمار بارش صبح ایلام نشون داد که بارش دیروز متاسفانه خیلی پراکنده بوده.
استان چهارمحال نسبتاً خوب بوده، کوهرنگ 10 میل بارش داشته 5 سانت آب کرده و 5 تا اضافه کرده و در نتیجه ارتفاع برف همون 20 سانت دیروزه.

سلام محمد سادات عزیز.فرودگاه 04. ثبت کرده اما برای محلمون 3 میل رو تخمین میزنم

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام امیر محسن عزیز
اگه تونستی بگی این عکس مربوط به کام بارش برف در مشهد است؟اگه درست گفتی جایزه داری:iranjoman:
dt-313629060961.png
[/URL][/IMG]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نظر به همراه عکس پیوست توسط یکی از خوانندگان وبلاگ هوای مشهد منتشر شده که دیدنش خالی از لطف نیست:

نویسنده: --

یکشنبه 20 اسفند1391 ساعت: 9:14

بخش عکس روزنامه شهرآرا، عکشهایی رو از بارش برف در سایتش قرار داده که در ادامه توضیحات و لینکش رو مشاهده میکنید:

"بارش یک متر برف در جاده های استان
محسن بخشنده ۱۳۹۱/۱۲/۱۹
با برف روزهای گذشته ارتفاع برف در محور روستای امام تقی (ع) از بخش احمد آباد در 60 کیلومتری مشهد به بیش از یک متر رسید"

b6f8d287c18646.jpg

ae0a6a590e851a.jpg

21df8a24a7b261.jpg

01dc5c75589410.jpg

da56dcab4ada70.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل شهر تهران

اقدسیه 10.8

ژئوفیزیک 5.6

چیتگر 3.4

مهراباد 2.0