درود علي جان
خسته نباشيد
مستحضر هستيد فروم هواشناسي توي نظر سنجي سال 91 رتبه اول رو از نظر مخاطبان كسب كرد. بديهي ست كه مسئوليت هاي ما سنگين تر ميشه و بايد اين فروم رو از آفات احتمالي پاك كنيم. نمي دونم امير محسن به شما گفتن يا نه ما از سال ها قبل هميشه و همواره بدخواهاني داشتيم كه شرايط رو با اهداف سو به هم ميزد و باعث عدم ثبات محيط گفتمان مي شد. به هر روي من از شما در خواست دارم اقدام مقتضي رو انجام بدين. :گل:
سلام
بله مهرداد عزیز این جمع و تخصص و تمام موارد مثبتی که در افراد اون هست به سادگی قابل گذر نیست. منتها خب موارد منفی هم هست که فکر میکنم بررسیشون میتونه کمک به هرچه بهتر شدن گروه باشه.
در رابطه با بحث اخیر پیش آمده من در طی این چند سال همیشه به عزیزان عرض کردم که اکثر موارد بحث های خارج از موضوع تاپیک ها به مسائل اینچنین ختم میشند. در واقع شکستن قانون یک تاپیک با ارسال پست غیر مرتبط، آغازگر قانون شکنی های بعدی خواهد بود که حتی میتونه به متلاشی شدن یک گروه و جمع ختم بشه. شاید براتون جالب باشه که بهتون بگم از نظر من مدیر در نگاه اول موارد منفی که گروه هواشناسی چند ماه پیش پشت سر گذاشت شروع شده از همین پستها و موارد قانون شکنی بوده که خرد خرد ولی به صورت جمعی رفته رفته شکل میگیرند و در نهایت به مسائل بزرگ ختم میشند. درست هست که من فعالیت شما عزیزان رو در انجمن های قبلی شاهد نبودم اما با تجربه ای که دارم میتونم این رو با درصد بالایی حدس بزنم که شروع مشکلات پیش امده از پست های غیر مرتبط به بحثی بوده که در تاپیک ها ارسال شده!
به همین جهت اکثراً مدیران سایت ها با دیدن کوچکترین مباحث غیر مرتبط به بحت حالت برخورد به خودشون میگیرند و اگر توجه کنید در اکثر انجمن های حرفه ای سریعاً تاپیک هارو مسدود میکنند و یا با خاطیان برخورد میکنند تا جلوی مشکلات و درگیری های وسیع تر رو بگیرند.
متأسفانه موارد منفی اساسی هم در این جمع دیده میشه، شاید این موارد برای من مدیر نهایتاً ختم به بستن یک تاپیک یا محدود کردن گروهی از کاربران در دسترسی بشه منتها بزرگترین ضرر به خود گروه عزیزانی میرسه که به نوعی استفاده کننده از این تاپیک هستند.
پس اگر نظر بنده رو بپرسید به عنوان پیشنهاد عرض میکنم که نیاز به تعیین چهارچوب هست و مخصوصاً یک جمع بزرگ با انسان ها و اخلاق ها و طرز فکر ها و بیان های متفاوت رو حتماً باید در یک چهارچوب قانونی مشخص شده رهبری کرد در غیر این صورت قطع به یقین دیر یا زود متلاشی شدن اون جمع حتمی هست.
این جمع در کنار همه ی موارد خوب و مثبتی که داره، موارد منفی اساسی هم داره که نتیجه ی اونها مشکلات بزرگی بود که مدتی پیش برای شما عزیزان پیش اومد و با یاری خدا و هوشمندی تعدادی از شما دوستان ختم به خیر شد. از جمله گذشتی که شما مهرداد عزیز از خودتون نشان دادید و یا هوش و قدرت مدیریت خوب آقای امیر محسن گرامی. اما هشدار خیرخواهانه ی من به دوستان این هست که مطمئن باشید موارد منفی موجود که باعث اتفاقات تلخ گذشته شدند در حال حاضر تماماً موجود هستند و به هیچ عنوان حل نشدند در واقع حکم آتش زیر خاکستر رو دارند که در صورتی که رفع نشند و برنامه ریزی در موردشون شکل نگیره متأسفانه چشم انداز من این هست که دیر یا زود در نهایت باعث متلاشی شدن کلی جمع خواهند شد. موارد ذکر شده از روی تجربه و خیر خواهی بود، امیدوارم تلخیشون باعث ناراحتی عزیزان از بنده نشه.
البته این حرف هارو من به امید اینکه کل عزیزان توجه کنند خطاب به شما مهرداد عزیز عرض کردم.
:گل:
تاپیک موقتاً جهت بررسی پست های ارسالی بسته شد.
موفق باشید