• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
5o1v6h2dqgjmhrao3jpt.jpg

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام خدمت دوستان هواشناس من از یه تعداد عکسها خیلی لذت بردن و با اجازتون کیفیت عکسهارو بالاتر بردم و دستکاری کردم

:سوت:

ــــــــــــــــــــــــــ

ماهان.

کاربر ويژه
ای خدا یکی از اینا به منم بده :دعا:

دوربین SLR باشه و فقط بذاریش رو اتوماتیک؟ بخدا حیفه

از حرفم ناراحت نشو. یا وقت بذار راهنماش رو بخون و کار باهاش رو به صورت حرفه ای یاد بگیر یا عوضش کن با یه کامپکت تمام خودکار
اینطوری لااقل جمع و جورتره و کار باهاش آسون تر.

سوییچ کنار لنز رو از A بهM تغییر بده یعنی دستیش کن
بعد رینگ فوکوس لنز دستی میچرخه و فوکوس میشه. شیلتر پوکانم کار نمیکنه ولی اینا ممکنه به دردت بخوره

این کلیپ فوکوس دستی
http://www.youtube.com/watch?v=ONf7DdRFpvY

http://www.youtube.com/watch?v=tIxSRLyKV9s

البته شما آقایید ولی:
How to Focus a Nikon DSLR Manually - For Dummies

فولادی جان مشکل اینجاست که راهنماش به آلمانیه!!! من بیشتر تنظیمات دستی عکسبرداری رو توی اینترنت خوندم و از پی‌دی‌اف انگلیسی‌اش و فقط همین یه مورد رو نتونستم پیدا کنم که شما دیگه لطف کردین‌اش!!

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع برف اینجا به 5 سانتیمتر رسیده و دمای هوا 5- درجه‌ست

این ماشینی که می‌بینین برای برف‌روبی پیدا رو بکار می‌ره!

(حالا عارف بازم میاد و ایراد می‌گیره!)

DSC_0204.jpg

aznavar

کاربر ويژه
ISO یا حساسیت رو کم کن مثلا ۸۰ یا ۱۰۰ باشه ولی برای جبران مجبوری یا دیافراگم رو بازتر کنی ( عدد کمتر بازتر) که تو دوربینای کامپکت زیاد قابلیت مانور نداری و یا مجبوری زمان نوردهی رو افزایش بدی مثلا بجای کسری از ثانیه ( ۱/۶۰ ٬ ۱/۳۰ ٬ ۱/۸) چند ثانیه شاتر باز باشه که در این صورت حتما باید از سه پایه استفاده کنی. راه بیوفتی میتونی از ستاره های آسمون هم عکس بگیری. فقط مدت زمان نوردهی رو یک دفعه خیلی زیاد نکن یا جای روشن این کار رو نکن که احیانا صفحه حساس به نورش آسیب ببینه. در ضمن دمای بالا هم نویز عکس رو با تاثیر الکترونیکی زیاد می کنه. گرچه خداحافظی کرده بودم گفتم لااقل برای تشکر از اون عکسای قشنگ که میگذاری توضیحات رو بدم

(you can see larger sized images of both shots here for the 100 ISO and here for the 3200 ISO)

ISO بالا با اینکه به عکاسی در نور کم کمک میکنه ولی نوییز رو بالا میبره
ISO بالا در هنگام عکاسی از اجسامی که سریع حرکت می کنند هم کاربرد داره: مثلا میخوای قطره در حال سقوط آب رو تو نور کافی ثبت کنی وقتی ISO بره بالا مجبوری سرعت شاتر رو ببری بالا تا زمان نوردهی کم بشه. تو این سرعت بالا اشیاء متحرک کمتر تار میشن.

امیدوارم عکسای خوبی بگیری

سلام دوستان:گل:

خیلی سپاس فولادی جان. kocheketem dashi. لازم شد ببینمت:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
روز عید گویا بارش داریم...اونم خوفو خفن...
تا حالا این نوعشو تحویل نکرده بودم:خجالت2:

Rastegari

Banned
ارتفاع برف اینجا به 5 سانتیمتر رسیده و دمای هوا 5- درجه‌ست

این ماشینی که می‌بینین برای برف‌روبی پیدا رو بکار می‌ره!

(حالا عارف بازم میاد و ایراد می‌گیره!)

مشاهده پیوست 21223

چقدر شیک و تمیز! آسفالت ها چقدر صافه! کاش ایران هم اینطوری بود. البته یاسوج همینطوریه! :نیش:

اینم جشنواره برفی دنا { یاسوج } به سبک لری! :خنده1:

IMG_0705.jpg

و

156987.jpg

و

:تعجب2::خنده1:

ke21906946.jpg

:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر:۴۳۰۷۹۶۶

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۲

امروز در استان های شمالی کشور؛
"افزایش محسوس دما"/ "وزش باد" شدید در کشور

امروز"سه شنبه 22 اسفند ماه 91" و فردا "چهارشنبه شنبه 23 اسفند ماه 91" در سواحل جنوبی دریای خزر، "اردبیل" و شمال "آذربایجان شرقی" افزایش قابل توجه دما و وزش نسبتا شدید رخ می دهد .
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران از "سازمان هواشناسي کشور ، نقشه هاي پيش يابي "هواشناسي" نشان مي دهد که ناپايداري ها در استانهاي شرقي تا اواسط امروز ادامه خواهد داشت.
شايان ذکر است امروز "خليج فارس" مواج خواهد بود و همچنين ،امروز و فردا "چهارشنبه شنبه 23 اسفند ماه 91"در استان هاي واقع در "دامنه جنوبي البرز" وزش باد قابل توجه خواهد بود.

916276_617.jpg

لازم به ذکر است،امروز و فردا در سواحل جنوبی دریای خزر، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی افزایش قابل توجه دما و وزش نسبتا شدید رخ می دهد از اینرو ریزش بهمن در گذرگاه های البرز دور از انتظار نیست.
گفتنی است، "وضعیت آب و هوا" در استان های "تهران" و"البرز" امروز نیمه ابری ،گاهی وزش باد پیش بینی می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا