• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
شب دوستان بخیر...
خدای من...خدای خوب و مهربان...من و قلب کوچکم دوست داریم در زیر باران قدم بزنیم...خودت یه کاریش کن قبل از بهار!:گل:

Fooladi

کاربر ويژه
اساتید دروبینم تو شب خیلی نویز میندازه! راه حلی براش دارید؟
30qz8gowoz9hrzob5a31.jpg
ISO یا حساسیت رو کم کن مثلا ۸۰ یا ۱۰۰ باشه ولی برای جبران مجبوری یا دیافراگم رو بازتر کنی ( عدد کمتر بازتر) که تو دوربینای کامپکت زیاد قابلیت مانور نداری و یا مجبوری زمان نوردهی رو افزایش بدی مثلا بجای کسری از ثانیه ( ۱/۶۰ ٬ ۱/۳۰ ٬ ۱/۸) چند ثانیه شاتر باز باشه که در این صورت حتما باید از سه پایه استفاده کنی. راه بیوفتی میتونی از ستاره های آسمون هم عکس بگیری. فقط مدت زمان نوردهی رو یک دفعه خیلی زیاد نکن یا جای روشن این کار رو نکن که احیانا صفحه حساس به نورش آسیب ببینه. در ضمن دمای بالا هم نویز عکس رو با تاثیر الکترونیکی زیاد می کنه. گرچه خداحافظی کرده بودم گفتم لااقل برای تشکر از اون عکسای قشنگ که میگذاری توضیحات رو بدم

(you can see larger sized images of both shots here for the 100 ISO and here for the 3200 ISO)

ISO بالا با اینکه به عکاسی در نور کم کمک میکنه ولی نوییز رو بالا میبره
ISO بالا در هنگام عکاسی از اجسامی که سریع حرکت می کنند هم کاربرد داره: مثلا میخوای قطره در حال سقوط آب رو تو نور کافی ثبت کنی وقتی ISO بره بالا مجبوری سرعت شاتر رو ببری بالا تا زمان نوردهی کم بشه. تو این سرعت بالا اشیاء متحرک کمتر تار میشن.

امیدوارم عکسای خوبی بگیری

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
45204080935645983287.jpg

اینو خیلی وقت پیش با iso ۸۰ و شاتر ۱۵ ثانیه از صورت فلکی شکارچی با آلودگی نوری داخل شهر گرفتم. این بهترینش نیست همین دم دستم بود.
یادم رفت بگم هرچه مدت زمان نوردهی بیشتر باشه (یعنی سرعت شاتر پایین) نوییز بیشتره با اینحال به کم کردن iso و افزایش زمان می ارزه
. این نوییز برا ۱۵ ثانیه قابل قبوله
خیلی سال پیش فتوگرافی پاس کردم یادش به خیر. البته بیشتر عکاسی نمونه های میکروسکوپی و ماکروفتوگرافی کار می کردیم

چه فایده الان دوربینم ضربه خورده :گریه:

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
45204080935645983287.jpg

اینو خیلی وقت پیش با iso ۸۰ و شاتر ۱۵ ثانیه از صورت فلکی شکارچی با آلودگی نوری داخل شهر گرفتم. این بهترینش نیست همین دم دستم بود.
یادم رفت بگم هرچه مدت زمان نوردهی بیشتر باشه (یعنی سرعت شاتر پایین) نوییز بیشتره با اینحال به کم کردن iso و افزایش زمان می ارزه
. این نوییز برا ۱۵ ثانیه قابل قبوله
خیلی سال پیش فتوگرافی پاس کردم یادش به خیر. البته بیشتر عکاسی نمونه های میکروسکوپی و ماکروفتوگرافی کار می کردیم

چه فایده الان دوربینم ضربه خورده :گریه:

خیلی خوب شده. من یه مشکلی که در عکس گرفتن از صحنه‌های تاریک دارم اینه که دوربینم به این صحنه‌ها فوکوس نمی‌کنه و آماده عکسبرداری نمی‌شه. مثلن این عکس رو که چند روز پیش هم گذاشتم با ایزوی 100، زمان نوردهی 87 ثانیه و F/4.5 گرفتم

CSC_0105.jpg

شگردی که برای عکس گرفتن زدم (چون بازم مستقیم رو به آسمون فوکوس نمی‌کرد) این بود که لنز دوربین رو با انتهای خیابون (دورترین جای عکسبرداری)‌ ست کردم، بعدش همونطور که دکمه شاتر رو در حالت نیمه نگه داشته بودم لنز رو به سمت آسمون گرفتم و دکمه رو تا آخر فشار دادم و عکس گرفتم. در حقیقت به دوربین کلک زدم!!

ماهان.

کاربر ويژه
همانطور که انتظار می‌رفت از دقایقی پیش بارش برف اینجا تشدید شده و دمای هوا 3.9- درجه‌ست

Fooladi

کاربر ويژه
خیلی خوب شده. من یه مشکلی که در عکس گرفتن از صحنه‌های تاریک دارم اینه که دوربینم به این صحنه‌ها فوکوس نمی‌کنه و آماده عکسبرداری نمی‌شه. مثلن این عکس رو که چند روز پیش هم گذاشتم با ایزوی 100، زمان نوردهی 87 ثانیه و F/4.5 گرفتم

شگردی که برای عکس گرفتن زدم (چون بازم مستقیم رو به آسمون فوکوس نمی‌کرد) این بود که لنز دوربین رو با انتهای خیابون (دورترین جای عکسبرداری)‌ ست کردم، بعدش همونطور که دکمه شاتر رو در حالت نیمه نگه داشته بودم لنز رو به سمت آسمون گرفتم و دکمه رو تا آخر فشار دادم و عکس گرفتم. در حقیقت به دوربین کلک زدم!!

خب دوربینای کامپکت سه گزینه دارند برا فوکوس : ۱. ماکرو که عکس گلی هست ۲. وضعیت عادی و ۳. عکاسی از اجسام دور که عکس کوهی نشون داده میشه (CANON)
بجای اتوماتیک وضعیت دستی و حالت سوم قرار بدید.

ماهان.

کاربر ويژه
خب دوربینای کامپکت سه گزینه دارند برا فوکوس ماکرو که عکس گلی هست وضعیت عادی و وضعیت اجسام دور که عکس کوهی هست (CANON)
بجای اتوماتیک وضعیت سوم قرار بدید

فولادی جان من دوربین SLR دارم. ولی خب هنوز بعضی چیزاش دستم نیومده!! Nikon d3100 هستش.

ماهان.

کاربر ويژه
فولادی جان من دوربین SLR دارم. ولی خب هنوز بعضی چیزاش دستم نیومده!! Nikon d3100 هستش.

یا یه مورد دیگه رو هم موندم چیکارش کنم که فرض کنین می‌خواین از یه برج عکس بگیرین که یه خرده شاخ و برگ درختایی توی فاصله نزدیک جلوی عکس‌تون رو می‌گیره. نمی دونم آیا می‌شه کاری کرد که دوربین بجای شاخ و برگ درختا، روی برج فوکوس کنه؟

Fooladi

کاربر ويژه
یا یه مورد دیگه رو هم موندم چیکارش کنم که فرض کنین می‌خواین از یه برج عکس بگیرین که یه خرده شاخ و برگ درختایی توی فاصله نزدیک جلوی عکس‌تون رو می‌گیره. نمی دونم آیا می‌شه کاری کرد که دوربین بجای شاخ و برگ درختا، روی برج فوکوس کنه؟

ای خدا یکی از اینا به منم بده :دعا:

دوربین SLR باشه و فقط بذاریش رو اتوماتیک؟ بخدا حیفه

از حرفم ناراحت نشو. یا وقت بذار راهنماش رو بخون و کار باهاش رو به صورت حرفه ای یاد بگیر یا عوضش کن با یه کامپکت تمام خودکار
اینطوری لااقل جمع و جورتره و کار باهاش آسون تر.

سوییچ کنار لنز رو از A بهM تغییر بده یعنی دستیش کن
بعد رینگ فوکوس لنز دستی میچرخه و فوکوس میشه. شیلتر پوکانم کار نمیکنه ولی اینا ممکنه به دردت بخوره

این کلیپ فوکوس دستی
http://www.youtube.com/watch?v=ONf7DdRFpvY

http://www.youtube.com/watch?v=tIxSRLyKV9s

البته شما آقایید ولی:
How to Focus a Nikon DSLR Manually - For Dummies

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
پرچم زمستان در دستان قوچانه!

این آخرین منزلگاه زمستان ایرانه و قوچان نیز عنقریب بیرق سفید زمستان رو به عرضهای شمالی زمین خواهد سپرد

سیبری

کاربر ويژه
قوچان دمای فعلی 2-

ارتفاع برف گزارش شده 10 سانت

بارش از ابتدای سال آبی 207 میل
ارتفاع برف تجمعی از ابتدای سال آبی 91 1.5متر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

سرانجام جدیدترین آپدیت نقشه های اسمبل PSD منتشر شد.

در این آپدیت دمای هوا در شبه جزیره عربستان سرد تر از نرمال خواهد بود که شواهد حکایت از فعالیت نسبتا مطلوب دریای سرخ از 6 الی 10 روز آینده دارد.

[h=2]Variable desired:

[h=2]Initial date desired: Most recent forecast available.
2nd most recent forecast.

[h=2]Location desired: (Refer to maps at right.)
Longitude: or
Latitude: or

shade.apcp.png
shade.t2m.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا