Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
خوب
شب دوستان عزیز خوش و با بهترین آرزوها:گل:
شب دوستان عزیز خوش و با بهترین آرزوها:گل:
ISO یا حساسیت رو کم کن مثلا ۸۰ یا ۱۰۰ باشه ولی برای جبران مجبوری یا دیافراگم رو بازتر کنی ( عدد کمتر بازتر) که تو دوربینای کامپکت زیاد قابلیت مانور نداری و یا مجبوری زمان نوردهی رو افزایش بدی مثلا بجای کسری از ثانیه ( ۱/۶۰ ٬ ۱/۳۰ ٬ ۱/۸) چند ثانیه شاتر باز باشه که در این صورت حتما باید از سه پایه استفاده کنی. راه بیوفتی میتونی از ستاره های آسمون هم عکس بگیری. فقط مدت زمان نوردهی رو یک دفعه خیلی زیاد نکن یا جای روشن این کار رو نکن که احیانا صفحه حساس به نورش آسیب ببینه. در ضمن دمای بالا هم نویز عکس رو با تاثیر الکترونیکی زیاد می کنه. گرچه خداحافظی کرده بودم گفتم لااقل برای تشکر از اون عکسای قشنگ که میگذاری توضیحات رو بدماساتید دروبینم تو شب خیلی نویز میندازه! راه حلی براش دارید؟
اینو خیلی وقت پیش با iso ۸۰ و شاتر ۱۵ ثانیه از صورت فلکی شکارچی با آلودگی نوری داخل شهر گرفتم. این بهترینش نیست همین دم دستم بود.
یادم رفت بگم هرچه مدت زمان نوردهی بیشتر باشه (یعنی سرعت شاتر پایین) نوییز بیشتره با اینحال به کم کردن iso و افزایش زمان می ارزه
. این نوییز برا ۱۵ ثانیه قابل قبوله
خیلی سال پیش فتوگرافی پاس کردم یادش به خیر. البته بیشتر عکاسی نمونه های میکروسکوپی و ماکروفتوگرافی کار می کردیم
چه فایده الان دوربینم ضربه خورده :گریه:
خیلی خوب شده. من یه مشکلی که در عکس گرفتن از صحنههای تاریک دارم اینه که دوربینم به این صحنهها فوکوس نمیکنه و آماده عکسبرداری نمیشه. مثلن این عکس رو که چند روز پیش هم گذاشتم با ایزوی 100، زمان نوردهی 87 ثانیه و F/4.5 گرفتم
شگردی که برای عکس گرفتن زدم (چون بازم مستقیم رو به آسمون فوکوس نمیکرد) این بود که لنز دوربین رو با انتهای خیابون (دورترین جای عکسبرداری) ست کردم، بعدش همونطور که دکمه شاتر رو در حالت نیمه نگه داشته بودم لنز رو به سمت آسمون گرفتم و دکمه رو تا آخر فشار دادم و عکس گرفتم. در حقیقت به دوربین کلک زدم!!
خب دوربینای کامپکت سه گزینه دارند برا فوکوس ماکرو که عکس گلی هست وضعیت عادی و وضعیت اجسام دور که عکس کوهی هست (CANON)
بجای اتوماتیک وضعیت سوم قرار بدید
فولادی جان من دوربین SLR دارم. ولی خب هنوز بعضی چیزاش دستم نیومده!! Nikon d3100 هستش.
یا یه مورد دیگه رو هم موندم چیکارش کنم که فرض کنین میخواین از یه برج عکس بگیرین که یه خرده شاخ و برگ درختایی توی فاصله نزدیک جلوی عکستون رو میگیره. نمی دونم آیا میشه کاری کرد که دوربین بجای شاخ و برگ درختا، روی برج فوکوس کنه؟
[h=2]Variable desired: [h=2]Initial date desired: Most recent forecast available. 2nd most recent forecast. [h=2]Location desired: (Refer to maps at right.) Longitude: or Latitude: or |
|
Date submitted: Mar 11, 2013 22:37 MDT | Generate another plot |
Number of Runs: 15 | Go to plot legend |
Longitude Location: 36.26 | |
Latitude Location: 59.63 |