• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
L_plot_weather_map.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:
یه چند ساعتی هواشناسی استان بودم
علی آقای دوستی سوال شما رو هم پرسیدم و قرار شد، یه سری اطلاعات رو بگیرم بعد جواب شما در مورد تغییر اقلیم رو خدمتت میدم
و ...
امیرمحسن سوالات شمارو هم پرسیدم که بخشی رو خدمتت گفتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون از لطفت و خسته نباشید. میشه اظهار لطف کنی و ماحصل صحبت هاتون رو همینجا منتشر کنید.

در ضمن من با اون بخش از صحبتهای دکتر مخالفم که چشم انداز بارش شمال شرق رو مطلوب توصیف نکردند و در همینجا این فریمها رو که در چندین آپدیت پیاپی نقشه های سی اف اس منتشر شده بود رو در اختیارتون قرار میدم . به نظر من فعلا کماکان شانس شمال شرق ایران برای وقوع بارشهای مطلوب در روزهای پیشرو و خصوصا در بهار 92 فراهم هست:

این فریمها رو بعنوان نمونه خدمت تون تقدیم میکنم

13032800_1000.gif

13032812_1000.gif

13032900_1000.gif

اینهم نقشه های فشار سطح دریا د همون ایام منتهی با دامنه زمانی گسترده تر:

Thu 28.03.2013 00 GMT

Thu 28.03.2013 12 GMT

Fri 29.03.2013 00 GMT

Fri 29.03.2013 12 GMT

Sat 30.03.2013 00 GMT

Sat 30.03.2013 12 GMT

Sun 31.03.2013 00 GMT

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون از لطفت و خسته نباشید. میشه اظهار لطف کنی و ماحصل صحبت هاتون همینجا منتشر کنید.

در ضمن من با اون بخش از صحبت دکتر مخالفم که چشم انداز بارش شمال شرق رو مطلوب توصیف نکردند و در همینجا این فریمها رو که در چندین آپدیت پایاپی نقشه های سی اف اس منتشر شده بود رو در اختیارتون قرار میدم . به نظر من فعلا کماکان شانس شمال شرق ایران برای وقوع بارشهای مطلوب در روزهای پیشرو و خصوصا در بهار 92 فراهم هست:
این فریمها رو ه بعنوان نمونه خدمت تون تقدیم میکنم
اینهم نقشه های فشار سطح دریا د همون ایام منتهی با دامنه زمانی گسترده تر:

البته خیلی دقیق در مورد چشم انداز بارشی صحبت نشد و من در مورد فصل بهار و پربارشی پرسیدم که ایشون خیلی امیدوار به ترسالی نبودن
هم از فروم دیدن کردند و هم از وبلاگ و بسیار خوشحال بودن که چنین جمعی توی کشور هست، ظاهرا سالها قبل یه جمع بزرگی به نام هواشناسان داوطلب بوده که الان متاسفانه وجود نداره
برخی از تحلیل های دوستان رو هم دیدن و ضمن تعجب از این موضوع که اینقدر ما علاقمند و البته همه جز من اینقدر خوب تحلیل میکنیم خیلی خوشحال شدن
پیشنهاداتی رو هم دادن که انشالله باید بیشتر پیگیری کنیم و نتایجش رو خدمت دوستان بدیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا در آپدیت جدید جی اف اس داره شرایط مطلوبتر میشه

این نقشه رو هم بذارم بعد عرض کنم که قسمت شد که امروز برگردم مشهد . به امید خدا باز در اولین فرصت در خدمت تون هستم:

مجموع بارش تا 192 ساعت آینده:
13032006_2_1206.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آخرین تصویر ماهواره ای رعد و برق هست . الان در باند جنوبی این جایی که من هستم و بر روی کوههای پر غرور ایران در شمال شرق ابرهای همرفتی کومولونیمبوس زیبایی شکل گرفته که خیلی امید دارم در محدوده گردنه مزدوران به این ابرها برسم و انشاء الله که رعد و برقهای زیبایی هم ببینم و بتونم عکس بگیرم

پس بدرود تا بعد دوستان عزیز

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

سیبری

کاربر ويژه
البته خیلی دقیق در مورد چشم انداز بارشی صحبت نشد و من در مورد فصل بهار و پربارشی پرسیدم که ایشون خیلی امیدوار به ترسالی نبودن
هم از فروم دیدن کردند و هم از وبلاگ و بسیار خوشحال بودن که چنین جمعی توی کشور هست، ظاهرا سالها قبل یه جمع بزرگی به نام هواشناسان داوطلب بوده که الان متاسفانه وجود نداره
برخی از تحلیل های دوستان رو هم دیدن و ضمن تعجب از این موضوع که اینقدر ما علاقمند و البته همه جز من اینقدر خوب تحلیل میکنیم خیلی خوشحال شدن
پیشنهاداتی رو هم دادن که انشالله باید بیشتر پیگیری کنیم و نتایجش رو خدمت دوستان بدیم
سلام
گفتی چرا بارش قوچان رو جابجا زدید ؟
دل 2000000قوچانی شکست!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
كارشناس: خانم سلامي

91/12/22 - 10:55

911222salami.png

همانطور كه ملاحظه مي كنيد و تصاوير دريافتي از ماهواره هاي هواشناسي نشان مي دهند، در غالب مناطق كشور جو آرام گزارش شده است. تنها ادامه فعاليت سامانه بارشزا براي امروز هم در نوار شرقي كشورمان سبب شده لكه هايي از ابر را در شمال شرق تا حدودي جنوب شرق كشور به همراه داشته باشد. طي چند ساعت گذشته در استان هاي سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي هم بارش هاي پراكنده گزارش شده است كه انتظار داريم براي ساعت هاي آينده هم همچنان اين بارندگي ها را در نوار شرقي كشورمان شاهد باشيم. لذا براي ساعت هاي آينده افزايش ابر بارش پراكنده به همراه وزش باد در نوار شرقي كشورمان تداوم خواهد داشت و از اواخر وقت امروز اين سامانه از مرزهاي شرقي كشور را ترك خواهد كرد. به همراه بارش پراكنده در استان هاي سيستان و بلوچستان همينطور براي كرمان در ساعت هايي وزش باد شديد خواهيم داشت اين در حالي ست كه در ساير مناطق كشور جو آرام حاكم خواهد بود و طي يكي دو روز آينده آسماني صاف تا كمي ابري رو پيش بيني مي كنيم.

cloudsalami911222.png

خروجي مدل هاي هواشناسي نشان دهنده اين مطلب ست كه با خروج اين موج از سطح كشور از اواخر وقت امروز، انتظار داريم تنها براي ساعت هاي آينده در نوار شرقي كشورمان افزايش ابر و بارش هاي پراكنده تداوم داشته و از اواخر وقت امروز هم با خروج اين موج از سطح كشور در غالب مناطق كشورمان آسمان صاف تا كمي ابري و جوي آرام را طي چند روز آينده خواهيم داشت. به همراه اين جو آرام، انتظار داريم در ساعت هايي در دامنه هاي البرز وزش باد شديد را هم داشته باشيم كه اين وزش باد شديد در استان هاي قزوين و زنجان نسبتا شديد خواهد بود همينطور در سواحل خزر و شمال غرب كشورمان هم براي امروز و فردا در استان هاي اردبيل، گيلان و مازندران و آذربايجان شرقي وزش باد شديدرا براي اين استان ها هم پيش بيني مي كنيم.

rainmodel911222.png

از لحاظ دمايي روند افزايش دما در سطح كشور طي چند روز آينده تداوم خواهد داشت. اين افزايش دما بويژه درسواحل خزر به همراه وزش باد گرم پيش بيني مي شود. كه همانطور كه اشاره شد اين وزش باد در استاناردبيل، گيلان و مازندران ، آذربايجان شرقي همينطور براي زنجان و قزوين به نسبت وزش باد شديدي را خواهيم داشت. افزايش دما هم كه براي چند روز آينده در سطح كشور تداوم خواهد داشت، در سواحل به نسبت اين افزايش دما شديد هست در ساير مناطق كشورمان نواحي مركزي، بخش هاي شمال شرق ، جنوب شدت كمتري براي چند روز آينده اين افزايش دما را خواهيم داشت.

temp911222.png

پديده ديگري كه در سطح كشور بايد به آن اشاره كنم، وزش باد بر روي خليج فارس هست كه براي امروز و فردا تداوم داشته و سبب مي شود كه براي ساعت هايي افزايش ارتفاع موج در پي داشته باشد و خليج فارسطي اين مدت مواج باشد. همانطور كه مشاهده مي كنيد و خروجي مدل هاي موج هم نشان مي دهند افزايش ارتفاع موج را بويژه در نواحي مركزي به سمت بخش هاي شرقي خليج فارس خواهيم داشت كه هر چقدر به سمت رنگ هاي گرم نزديك مي شويم، افزايش ارتفاع موج در اين مناطق بيشتر خواهد بود.

height%20wave911222.png

در انتها براي استان تهران و استان البرز كه در حال حاظر آسمان صاف تا كمي ابري گزارش شده است طي ساعت هاي آينده هم جو آرام را در استان ها خواهيم داشت آسمان صاف تا كمي ابري پيش بيني مي شود. انتظار داريم كه تنها در ساعت هايي وزش باد را در مناطقي از استان شاهد باشيم. براي امروز با توجه به روند افزايش دما در سطح كشور، در گرمترين ساعات دماي تهران 17+ درجه سلسيوس پيش بيني مي شود كه اين افزايش دما طي چند روز آينده هم ادامه خواهد داشت و حدودا 4 - 3 درجه به نسبت مجددا افزايش دما خواهيم داشت. براي امشب هم اين افزايش دما سبب مي شود كه در سردترين ساعات دماي بالاي صفر و 7+ درجه اتفاق بيوفتد . به غير از تهران براي ساير مناطق نيمه شمالي كشور هم طي چند روز آينده شاهد افزايش دما خواهيم بود.

teh911222.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا