• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
سال 92 (سال مار) پیشاپیش مبارک - نوروز با خزندگان ایران از شبکه مستند سیما
نویسنده: فتح الله امیری - ۱۳٩۱/۱٢/۱٦
مجموعه مستند خزندگان ایران پس از 2 سال تلاش بالاخره آماده ی نمایش شد.
ایام نوروز این مجموعه ی جذاب را از دست ندهید.
قسمتهای این مجموعه به شرح زیر است :
1 - مارهای غیر سمی ایران
2- خاردم های ایران
3-مارهای نیمه سمی ایران
4- بزمجه های ایران (در این فیلم برای اولین بار و با استفاده از آزمایش ژنتیک اثبات کردیم که ایران سه گونه بزمجه دارد.)
5- مارهای سمی ایران (اپپیزود اول)
6- مارهای سمی ایران (اپیزود دوم)
7 - خزندگان ایران (شامل تهدیدات و وضعیت کلی خزندگان در ایران).
شناسنامه مجموعه
تهیه کننده : فتح الله امیری
کارگردان، محقق و تصویربردار : فرخ راستکار
نویسنده : فاطمه امینی
تدوین : ابوذر حیدری
گرافیک رایانه ای : محمد نوباغی
گوینده: داوود نماینده
...
تهیه شده در شبکه مستند سیما
91 - 89

ali.doosti

کاربر ويژه
امروز یک قدم به رستگاری نزدیک شدیم البته استاد پرنو باز از کمبود رطوبت گفتن و سامانه ی اوایل بهار رو مناسب می بینن...

precip_012

ali.doosti

کاربر ويژه
سامانه جدید که در 18 و 19 مارچ فعاله منشاش اقیانوس اطلسه (برداشت من اگه اشتباهه بگید) که بعد از گذشت از مدیترانه تقویت می شه و شدیدا به همراهی سرخ نیازمنده در غیر این صورت روی ترکیه و عراق تخلیه می شه!

saeed hh

کاربر ويژه
سامانه جدید که در 18 و 19 مارچ فعاله منشاش اقیانوس اطلسه (برداشت من اگه اشتباهه بگید) که بعد از گذشت از مدیترانه تقویت می شه و شدیدا به همراهی سرخ نیازمنده در غیر این صورت روی ترکیه و عراق تخلیه می شه!

درسته به نظر میاد هوای بسیار سردی هم همراه خودش داره رطوبت خزری هم همراهیش میکنه فعلا مشکل فقط و فقط دریای سرخ هستش تا به کشور میرسه نابود میشه ولی رو ترکیه وعراق بارش خیلی خوبی داره اگه دریای سرخ همراهیش کنه سامانه بیاد موندنی میشه!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تیتر خبر : سوتی جالب خانم مجری حین پخش زنده اخبار هواشناسی +تصاویر
تاریخ درج : 1390/12/14
تعداد نمایش : 6359به گزارش پرداد به نقل از دیلی میل: کارو کایوک وود هنگامی که متوجه شد گردنبندش درست وسط پخش زنده اخبار هواشناسی از لباسش آویزان شده است بعد از مدتی خودداری ناگهان خندید.
این گزارشگر 51 ساله گوینده خبر هواشناسی در شبکه بی بی سی است که زمان پخش اخبار هواشناسی صبح دیروز گردنبندش پاره شد و این باعث شد برنامه زنده که روی آنتن بود نیمه کاره به دلیل خندیدن مجری اش برای مدت کوتاهی رها شود.
زمانیکه هنوز ثانیه هایی از شروع خبر نگذشته بود ناگهان گردنبد وی پاره شد اما وی همچنان با خونسردی به اخبار ادامه داد تا اینکه 30 ثانیه بعد گردنبند از لباس وی آویزان شد. او هنوز هم سعی داشت تا خونسردی اش را حفظ کند اما ناگهان کنترلش را از دست داد و با صدای بلند خندید.
او داشت روی نقشه پشت سرش ابرهای باران زایی که از اسکاتلند وارد خاک انگلستان میشدند را نشان میداد که ناگهان گفت : وای خدای من گردنبند من همین الان افتاد. او جلوی خنده اش را گرفت و با دستش سعی در پنهان کردن خنده اش داشت و با صدایی که از شدت خنده فرو خورده میلرزید به اخبار ادامه داد و ناگهان در آخر بخش خبری با صدای بلند شروع به خندیدن کرد.

navid-mashhad

کاربر ويژه
رستگاری، اینم از اون حرفای صد من یه غاز و پرت و پلایی بود که هر از گاهی اگه نزنی احساس می‌کنی یه چیزی توی زندگیت کمه، نه؟!

شما یه بزرگواری ببخش ماهان جان!! چیزی تو دلش نیست منظوری نداره !!
حالا خوبه نگفته گیلان vs یاسوج:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
بابا ماهان بی خیال!بحث اینجوری در شان شما بزرگوار نیست!از این پارازیتا همه جا هست....مهم ماییم که می فهمیم کی کمبود داره و هدف چیه:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
آخه نوید جان، واقعن یه آدم بالغ چنین حرف‌های عجیب و غریبی می‌زنه؟ گیلان رو هم کم با یاسوج مقایسه نکرد. قبلن یه کاربر اخراجی بود که از این قیاس‌ها زیاد می‌کرد و آخرش هم شد آنچه شد. امیدوارم کار ایشون مثل اون کاربر اخراجی نشه. هر چند می‌دونه که من یه دستم براش همیشه روی دکمه‌ی ریپورت هست و برای همین احتمالن فکر نمی‌کنم به اون حد برسونه.

اصلن آقای رستگاری ما وسط بیابون داریم زندگی می‌کنیم. همه جا کویر و سنگلاخه، یه درخت هم نیست، هوا هم که گرم و سوزان و خشکه. اصلن یک درصد رطوبت نداره. دریغ از چمن و سبزه، دریغ از هوای خنک. خوبه؟ الان اوضاع مفرح ذات شده؟! وا.

البته من از شما به عنوان فردی تحصیل کرده و بالغ انتظار دارم در این مواقع راحت تر از کنار قضیه رد بشین
بعض وقت سکوت کنیم بهتره ( البته من حق گفتن این حرف رو ندارم با اون قشقرق 2 شب پیش که از سران فتنه بودم )
این عارف جان هم فکر کنم می خواد با شما گرم بگیره زیاده روی می کنه !! یادمه تو پرشین تولز هم می گفت من دارم میام ماگدبورگ !!:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد هم نیست این همه عکس از تجریش گذاشتیم بیاد ببینه عکسای پارک جمشیدیه هم ندیده . کاش بیاد ببینه . من بیشتر واسه اون رفتم گرفتم :گل: کلا اگر بچه های فروم نبودن من از همون پشت پنجره دو تا عکس میگرفتم و خلاص .:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
هوای مشهد تا 10 روز آینده به معنای واقعی کلمه بهاری خواهد بود !! و بعدش هم فکر نکنم سرمای غیر مترقبه ای داشته باشیم !!

mohamad$

کاربر ويژه
میگم محمد واقعا تو این هوا جهاد میکنی میری عکس میگیری ( با حاج محسن همکار شدین:خنده1:)
این عکس هم خیلی باحاله

چه کنیم دیوانه برف و بارون و کولاکیم:خنده1: البته من اون روز دیدم هوا اینطوریه دیگه بالاتر نرفتم

mohamad$

کاربر ويژه
این برف 17 اسفند همچون قند عسلی شیرین در کام ما بود . چون هیچکی فکر نمیکرد حتی شمال تهران بالای 5 سانت بیاد و حتی بارش برف هم برای مناطق غیر شمالی زیاد محتمل نمیدونستیم . بیشتر فکر باران و برفاب بودیم ولی خدا نعمت و بر تهران تمام کرد . جوری هم تمام کرد که اصلا و ابدا فکرش و نمیکردیم . حالا مشهدیا احتمال 90 درصد میدادن همچین برفی بیاد با توجه به پیشبینی ها ولی ما نه .خدایا شکرت

rahsazan

کاربر ويژه
چه کنیم دیوانه برف و بارون و کولاکیم:خنده1: البته من اون روز دیدم هوا اینطوریه دیگه بالاتر نرفتم
تازه خوبه بالاتر نرفتی:خنده1: اونجا چطوری بوده دیگه
امروز که فروم رو نشون اون استاد اقلیم شناسی و هواشناسی دادم که از لحاظ علمی هم واقعا فرد قوی هست و از این همه علاقه و تحلیلها و پیش بینیهای بچه ها ذوق زده شده بود و تعجب میکرد، بیشتر از همیشه افتخار میکنم که با شما بچه های باحال آشنا شدم:شاد2:

mohamad$

کاربر ويژه
ولی پارسال اسفند با اشک و ماتم برای تهران تموم شد . همه جا برف اومد تهران ابری هم نشد . خیلی نامردی بود . فکونم رشت هم گذاشته سال بعد یهو 2 متر بیاد پوز همه رو بزنه :خنده1: دیگه نوبتی هم باشه سال بعد نوبت رشته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا