• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rastegari

Banned
ماهان من منظورم این بود که یاسوج کوه های سرسبز بلوط داره ولی ماگدبورگ دشت هستش

کلا جاهای که کوهستانی هستن طبیعتشون قشنگتر از دشت هستش

مثلا ماسوله خیلی قشنگتره تا رشت و اطرافش

البته میانگین بارش یاسوج هم خیلی بیشتر از ماگدبورگ هستش

ماگدبورگ: 450 میلیمتر

یاسوج: 865 میلیمتر

میانگین بارش یاسوج در ماه های سال:

ژانویه: ۱۷۸٫۳میلیمتر
فوریه: ۱۵۵٫۹میلیمتر
مارس: ۱۶۵٫۸ میلیمتر
آوریل: ۶۵ میلیمتر
مه: ۱۴٫۷ میلیمتر
ژوئن: ۰٫۶ میلیمتر
ژوئیه: ۱٫۲ میلیمتر
اوت: ۱٫۸ میلیمتر
سپتامبر: ۰٫۴ میلیمتر
اکتبر: ۱۱٫۱ میلیمتر
نوامبر: ۶۵ میلیمتر
دسامبر: ۲۰۵٫۱ میلیمتر

شهر یاسوج

kv0kxchfpimynaoqygl.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
ولی پارسال اسفند با اشک و ماتم برای تهران تموم شد . همه جا برف اومد تهران ابری هم نشد . خیلی نامردی بود . فکونم رشت هم گذاشته سال بعد یهو 2 متر بیاد پوز همه رو بزنه :خنده1: دیگه نوبتی هم باشه سال بعد نوبت رشته

البته اصفهان و خرم اباد هم از قلم افتادن که سال بعد ایشالا برف سنگین داشته باشن .

mohamad$

کاربر ويژه
ماهان من منظورم این بود که یاسوج کوه های سرسبز بلوط داره ولی ماگدبورگ دشت هستش

کلا جاهای که کوهستانی هستن طبیعتشون قشنگتر از دشت هستش

مثلا ماسوله خیلی قشنگتره تا رشت و اطرافش

البته میانگین بارش یاسوج هم خیلی بیشتر از ماگدبورگ هستش

ماگدبورگ: 450 میلیمتر

یاسوج: 865 میلیمتر

میانگین بارش یاسوج در ماه های سال:

ژانویه: ۱۷۸٫۳میلیمتر
فوریه: ۱۵۵٫۹میلیمتر
مارس: ۱۶۵٫۸ میلیمتر
آوریل: ۶۵ میلیمتر
مه: ۱۴٫۷ میلیمتر
ژوئن: ۰٫۶ میلیمتر
ژوئیه: ۱٫۲ میلیمتر
اوت: ۱٫۸ میلیمتر
سپتامبر: ۰٫۴ میلیمتر
اکتبر: ۱۱٫۱ میلیمتر
نوامبر: ۶۵ میلیمتر
دسامبر: ۲۰۵٫۱ میلیمتر

شهر یاسوج

kv0kxchfpimynaoqygl.jpg

با توجه به عکسای شما مشخص هست یاسوج جای زیبایی هست و ما هم شکی در این نداریم :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
ماهان کی میای ایران میخام یه سامانه قدرت مند واسه لحظه ورودت تدارک ببینم احتمالا سامانه اولین روزهای بهار پاقدم توهستش :خنده1:

Rastegari

Banned
با توجه به عکسای شما مشخص هست یاسوج جای زیبایی هست و ما هم شکی در این نداریم :گل:

90% مردم ایران نمی فهمن!

تو تلویزیون تا به نفر میگن یه جای خوش آب و هوا رو برام اسم ببر در جا میگن شمال یا کردستان!

منم سعی ام رو می کنم تا جاهای ناشناخته رو نشون بدم!
بزرگترین کوه استان کردستان و کرمانشاه 3700 متر ارتفاع داره!!! یه پیست اسکی درست توشون نمی بینی! اصلا کرمانشاه پیست اسکی نداره! همه فکر می کنند کرمانشاه هوا خیلی سرده! ولی اشتباه می کنند.
در صورتی که استان های کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری و لرستان چندین و چند کوه بالای 4000 متر ارتفاع دارند

Main.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
میدونم خیلی زودهستش ولی توی چنتا از ساعتاش روی تهران میشد رنگ نارنجی رو دیدش:سوت:

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
یاسوج حداقل در 3 ماه از سال با دشت کویر تفاوتی نداره!کردستان همواره زیباستو خوش آب و هوا...

ali.doosti

کاربر ويژه
بیا اندفعه رو بیخیال شو اخرش بد تموم میشه!!
خداروشکر سعادت اینو داشتم که نقطه نقطه ایران بجز جنوب شرقو برم. درسته هرجا زیبایی خودشو داره ولی نباید احساسی و اغراق آمیز گفت...
یاسوج و حتی شهرکرد در تابستان تفاوتی با خوزستان نداره و خشکه خشکه در صورتی که کردستان در تابستان از بهشت کم نداره...

saeed hh

کاربر ويژه
خداروشکر سعادت اینو داشتم که نقطه نقطه ایران بجز جنوب شرقو برم. درسته هرجا زیبایی خودشو داره ولی نباید احساسی و اغراق آمیز گفت...
یاسوج و حتی شهرکرد در تابستان تفاوتی با خوزستان نداره و خشکه خشکه در صورتی که کردستان در تابستان از بهشت کم نداره...

اصلا قضیه این نیستش من نه یاسوج رفتم نه کردستان میگم این خاکستر زیر اتیش تو و رستگاری شعله ور میشه و اخرش بد میشه!!!

Rastegari

Banned

والله نه یاسوج در تابستان بارش داره نه سنندج!

بعدشم یاسوج جنگلی هستش و سنندج خشک!

یعنی یاسوج تابستون هم بیای حداقل درخت های بلوط رو می بینی!

ولی اگه تابستون بری سنندج چی می بینی؟ فقط کوه های خشک که دور تا دور شهر رو گرفتن میبینی

اینم جنگل های اطراف یاسوج :66:

741.jpg

Rastegari

Banned
اصلا قضیه این نیستش من نه یاسوج رفتم نه کردستان میگم این خاکستر زیر اتیش تو و رستگاری شعله ور میشه و اخرش بد میشه!!!

خیالت راحت چیزی نمیشه! بحث خیلی شیرینیه :نیش:

فقط من تاسف می خورم ما که مثلا هواشناس هستیم و باید بیشتر از بقیه مردم بدونیم. ولی... !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا