• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
عارف با این مقایسه هات داری اعصاب همه رو خورد می کنی
ببینم مگر تو یاسوجی هستی؟ یا اونجا زندگی می کنی!
تو با این کارات باعث میشی اگر یکی از ما یه روز رفت یاسوج به جای لذت بردن از سفرش همش یاد حرف های بی اساس تو بیوفته از لذت سفرش کم بشه
پس خواهش می کنم رعایت حال فروم رو بکن
;HVD K;K ;I WF

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
امسال سنگین ترین برفی که ایستگاه های فرودگاهی مراکز استان کشور گزارش کردند برای فرودگاه مشهد با بیش از 30 سانت ، فرودگاه ارومیه با 16 سانت و مهراباد تهران با 14 سانت بوده . سنندج هم 24 سانت گزارش کرد یه سری ولی مثل اینکه امار سقز و اشتباها به جای سنندج زده بودن

محمد بجنورد

کاربر ويژه
علی جان{دوستی} بیخیال شو داداش!!!صدتا دلیل دیگه هم بیاری باز عارف حرف خودشو میزنه!!بخاطر بچه ها به این بحث ادامه نده!!!درضمن الان خبر رسیده که کاپ طلای بهترین شهرجهان در راه یاسوجه!!!

Rastegari

Banned
عارف با این مقایسه هات داری اعصاب همه رو خورد می کنی
ببینم مگر تو یاسوجی هستی؟ یا اونجا زندگی می کنی!
تو با این کارات باعث میشی اگر یکی از ما یه روز رفت یاسوج به جای لذت بردن از سفرش همش یاد حرف های بی اساس تو بیوفته از لذت سفرش کم بشه
پس خواهش می کنم رعایت حال فروم رو بکن

من که همش دارم آمار و عکس می گذارم! علی چی میگذاره؟ فقط میگه سنندج بهشته و فلان!

خوبه من تمام آمار ها رو گذاشتم! یعنی من آمار و ارقام رو از خودم در میارم؟

بعد اینجا هم همه با من لج دارین فکر می کنید علی راست می گه!

شما هم برید یاسوج و لذتشو ببرید! چون حرف های من منبع داره و همش با مدرک حرف زدم

Rastegari

Banned
دره نی گاه
درود لرستان

IMG_2288.JPG

navid-mashhad

کاربر ويژه
ولی این درست نیست که میای تو فروم می گی 90% مردم نمی فهمن
سلیقه مردم بیشتر به طبیعت شماله چون جنگل و دریا و جلگه رو با هم داره
در این که یاسوج هم شهر قشنگ و چهار فصلیه شکی نیست

Rastegari

Banned
ولی این درست نیست که میای تو فروم می گی 90% مردم نمی فهمن
سلیقه مردم بیشتر به طبیعت شماله چون جنگل و دریا و جلگه رو با هم داره
در این که یاسوج هم شهر قشنگ و چهار فصلیه شکی نیست

منظورم این بود که 90% مردم نمی فهمن یاسوج سرسبز و سردسیره

البته اشتباه کردم! بلکه باید می گفتم 99% مردم نمی فهمن!!!

~~~

دشت سوسن - ایذه - خوزستان

IMG_0126.JPG

IMG_0231.JPG

IMG_0396.JPG

IMG_0444.JPG

navid-mashhad

کاربر ويژه
مهرداد لطفا با ادمین و امیر محسن در میون بذار یه قانونی وضع کنن که
مقایسه ممنوع!!
​حالا می خواد بارش باشه - دما باشه - شهر باشه - منظره باشه و.........

Rastegari

Banned
عزیز دلم! ایرانی ها **** کجای کشورشون سرسبز یا بیابونیه بعد بیان سامسونگ گالکسی بسازن؟

بعدشم همین طبیعت ایران و یاسوج خودش میلیارد میلیارد میشه ازش پول در آورد.

~~~

آنالوجه

دشت چال گاو ----ارتفاعات آنالوجه --- اصفهان

قله آنالوجه یا دماوند اصفهان با ارتفاع ۳۹۶۰ متر از سطح دریا قله مخروطی شكل زیباییست که در کنار جاده اصفهان - داران و مشرف بر روستای دامنه قرار گرفته است. این قله ابتدای رشته دالانکوه یا دندانه های زاگرس در جهت غرب به شرق قرار دارد و معروفترین قله رشته دالانکوه است در ضلع شمالی قله دشت وسیعی در ارتفاع حدود ۳۰۰۰ متری وجود دارد که به علت سرد بودن منطقه درختی در آن دیده نمی شود، اما در، دشت چشمه سارهای فراوان و پوشش گیاهان مختلف از جمله شقایق های زرد و قرمز زيبايي آن را دو چندان نموده است . صعود به قله از دو مسیر ممکن است : مسیر جنوبی که از روستای دامنه در ۲۵ کیلومتر شرق شهرستان داران شروع می شود و مسیری است تابستانه با شیبی تند. مسیر دوم مسیر شمالی است که از روستای آنالوجه ۳۰ کیلومتری غرب شهر چادگان شروع می شود.

تصاویر:

249188_10150204766492305_820102304_6679598_5588874_n.jpg

249200_10150204766582305_820102304_6679600_4491837_n.jpg

247975_10150204765672305_820102304_6679582_5461053_n.jpg

225823_10150204766782305_820102304_6679603_3109626_n.jpg

225445_10150204766922305_820102304_6679607_1641321_n.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamed2148

کاربر ويژه
همه جای ایران سرای من :گل::گل:

تمام ایران قشنگه چه از جنگل و دریا بگیر تا کویر هر کدوم زیبایی های مخصوص خودش رو داره و نباید برای نشان دادن زیبایی های شهری ، شهر دیگه رو خراب کنیم :گل::گل:

:گل::گل: (( مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید )):گل::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد لطفا با ادمین و امیر محسن در میون بذار یه قانونی وضع کنن که
مقایسه ممنوع!!
​حالا می خواد بارش باشه - دما باشه - شهر باشه - منظره باشه و.........

يگ گروه مي تونن نظرات خودشون رو بيان كنن و با هم تبادل نظر داشته باشن. اما به كرسي نشوندن يك حرف اصلا نشانه درست بودن و پذيريش عقيده يك فرد نيست.

همه ما مجاز هستيم نظرمون رو بگيم اما اينكه گير بديم به يك مسئله و هي كشش بديم جز كدورت و ناراحتي چيز ديگه اي به ارمغان نمياره.

هر منطقه ويژگي هاي اقليمي خودش رو داره. شايد افرادي باشن كه از زندگي توي قطب لذت ببرن ما چه ميدونيم اما از زندگي در مناطق گرمسير ناراحت بشن. خوب اون نظر ما هست كه قطب هواش بده ولي براي اون فرد يا افراد شايد خوشايند باشه. حالا اين دو گروه بيان با هم درگير بشن اون بگه قطب خوبه اون بگه گرمسيرات چه نتيجه اي داره ؟

aznavar

کاربر ويژه
درود سجاد جان . مهرداد این امار ها رو جمع اوری کرده . ببین شاید بتونه کمکت کنه .

http://havayetehran.blogfa.com/category/25

مرسی محمدعزیز. لینک ماهنامه هاش متاسفانه کار نمیکنه
آمار سایت چهارمحال رو که دیدم تا قبل از 84 سال های 1369 و1352 مث امسال داغون بودن والبته بعد از 84 احتمالا 88 و 90 و 91 هستن

hat833o7c4dg0rc55pw.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا