• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
مشهد- بدون شرح

yx4ojlzp6lv7t4gyo1s.jpg

خیلی جالب بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
نمیشه هماهنگ کنی یه برف دیگه ببینیم؟:خجالت2::خنده1:

درود بر محسن عزیز

خواهش میکنم ما که کارای نیستیم ولی الان که نقشه ها رو بیشتر بررسی کردم در بامداد چهارشنبه شهرهای فاروج- شیروان و قوچان با احتمال زیاد با تن پوشی سفیدی از برف به استقبال سال نو خواهند رفت:گل:
اگه این وضعیت در آپدیتهای جدید استمرار داشته باشه باید تمهیدات لازم برای مسافران نوروزی در شب تحویل سال در اون مسیر دیده بشه.

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان خواهشا درمورد هوای اصفهان هم توضیح بدید اینجا که امروز خیلی گرم بود وکولر ماشین را مجبور شدم بزنم.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان
اکثر سایتا دمای اینجا رو چرت زدن 17 و بعضیا 19
دماسنج خودم الان عدد 21 رو نشون میده اونم تو این ساعت:تعجب2: یعنی تا ساعت 4 بعد از ظهر که اوج گرما میشه قراره تا چند درجه بره بالا!!!

aznavar

کاربر ويژه
ارزیابی تغییر اقليم زاگرس در دوره 2039- 2010 میلادی
با استفاده از ريز مقياس نمايي داده‌های مدل گردش عمومی جو ECHO­G

فاطمه عباسي* [SUP]1[/SUP]، شراره ملبوسی[SUP]2[/SUP]، مجید حبیبی نوخندان[SUP]3[/SUP]، مرتضي اثمري [SUP]4[/SUP]
1- کارشناس ارشد هواشناسي، پژوهشکده اقليم شناسي
2- دانشجوي مهندسي كامپيوتر و عضو گروه پژوهشي تغيير اقليم، پژوهشکده اقليم شناسي
3- عضو هيات علمي پژوهشکده اقليم شناسي
4- مربي دانشگاه جامع علمي كاربردي، کارشناس ارشد هواشناسي اداره كل هواشناسي خراسان رضوي
(تاريخ دريافت: 16/6/89 تاريخ پذيرش: 10/11/89)

چکیده
در مطالعه حاضر داده‌هاي سناريوي A1 مدل گردش عمومی جو GCM براي ارزيابي تغيير اقليم زاگرس در دوره زمانی 2010 تا 2039 با استفاده از مدل آماري LARS- WG ریز مقیاس گردیدند. در اين تحقيق از داده‌هاي دماي كمينه، بيشينه، تابش و بارش مدل LARS-WG و داده‌هاي ديدباني 18 ایستگاه همديدي منطقه زاگرس استفاده شد. نتایج کلی برای دهه 2020 حاکی از کاهش 2 درصدی بارش در منطقه زاگرس، افزایش آستانه بارش‌های سنگین و خیلی سنگین به ترتیب 3 و 19 درصد و افزایش میانگین سالانه دما به میزان 4/0 درجه سلسيوس می‍‌باشد که بیشترین افزایش ماهانه دما مربوط به فصل زمستان به ميزان 2/1 درجه سلسيوس خواهد بود. استان‌های فارس و اصفهان با بیشترین افزایش دما در دهه 2020 مواجه خواهند بود، همچنين تعداد روزهاي خشك افزايش و يخبندان كاهش مي‌يابد. با توجه به کاهش بارش منطقه مطالعاتي و همچنین افزایش آستانه بارش‌های حدی، احتمال وقوع بارش‌هاي سنگین و سیل آسا در آينده افزايش مي‌يابد. میزان بارش‌های جامد منطقه نیز بدليل افزايش دما كاهش خواهد يافت.

واژگان كليدي: زاگرس، مدل رقومي ارتفاع، تغيير اقليم، مدل گردش عمومي جو، ريزمقياس نمايي

* نویسنده مسوول: تلفن: 8-3822306-0511 Email: abbasi9999@yahoo.com

فاتحه... صلوات بفرس
تمامی موارد بالا محقق میشه بجز این"فزایش آستانه بارش‌های سنگین و خیلی سنگین به ترتیب 3 و 19 درصد"

aria_tehran

کاربر ويژه
هواشناسی شبکه خبر گفت دمای کمینه ی تهران 15+ میشه !
فکر کنم از گرما امشب خوابم نبره

پسرخاله

کاربر ويژه
من 3 , 4 روز نبودم الان نگاه کردم هیچ بارندگیه به درد بخوری حداقل تو تهران با این آپدیتها نداریم:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل عددی بارش تجمعی هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده به شرح ذیل آپدیت شد:

13032100_2_1500.gif

13032100_2_1500.gif

13032100_2_1500.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
Bandar Abbas
+30 °C
w180.gif
5 m/s