• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام نوید جان
اول از همه بهت تبریک میگم که تونستی مرکز مشهد رو پیدا کنی :خنده1:
دوم اینکه سرانه خودرو در کشور ما پایینتر از برخی کشورهای توسعه یافتست اما اونجا چون سیستم حمل و نقل عمومی کامل هست، از این مشکلات ما ندارن یا خیلی کمتر دارن
سوم اینکه مرکز شهر که سهله، من الان احساس میکنم فقط بخشهایی از منطقه 10و11 و منطقه 12 مشهد خلوته چون هرجا میرم تو ترافیک گیر میکنم
چهارم هم که یه نقشه بزاریم که مرتبط بشه به هواشناسی

سلام میری جان :گل:
مرکز شهر در عرف میشه همین محدوده آبی که مشخص کردم
البته از نظر تجاری و رفت و آمد خارج از این محدوده هم مرکز شهر های کوچولو وجود داره که برای منطقه خودشون حالت مرکزیت تجاری و یا اداری دارند

aria_tehran

کاربر ويژه
یه سوال تو تابستون که جنب نمیزاره چیزی بیاد پس تابستون چه جوری بارش داشتیم ؟ استثنا بود؟

خب درسته که تابستون اوج قدرت نمایی جنب حارست ولی بعضی وقتا با ضعیف شدنش و اجازه ی ورود موج بارش هایی رو به خصوص در نیمه ی شمالی داریم
مثلا من یادمه تابستونای سالای پیش مطلقا صاف و جهنم بود تهران و من با دیدن لکه ای از ابر شگفت زده میشدم!
ولی تو 2 سال اخیر شرایط حداقل برای تهران از لحاظ بارش و دما خیلی بهتر شده تو تابستون

mohamad$

کاربر ويژه
خب درسته که تابستون اوج قدرت نمایی جنب حارست ولی بعضی وقتا با ضعیف شدنش و اجازه ی ورود موج بارش هایی رو به خصوص در نیمه ی شمالی داریم
مثلا من یادمه تابستونای سالای پیش مطلقا صاف و جهنم بود تهران و من با دیدن لکه ای از ابر شگفت زده میشدم!
ولی تو این چند سال اخیر شرایط حداقل برای تهران از لحاظ بارش و دما بهتر شده تو تابستون

از نظر دما مجموعا گرم تر شده . حداکثر دمای ثبت شده بالاتر رفته ولی بارش تهران تو 10 سال اخیر تابستون در حد خشکی مطلق نبوده . مهرداد یسری امار بارش و نوشت . سال 89 زیر 1 میل بوده

sinaet

متخصص بخش فوتبال
sa
EUMETSAT_MTP_MPE-middleEast.png

aria_tehran

کاربر ويژه
از نظر دما مجموعا گرم تر شده . حداکثر دمای ثبت شده بالاتر رفته ولی بارش تهران تو 10 سال اخیر تابستون در حد خشکی مطلق نبوده . مهرداد یسری امار بارش و نوشت . سال 89 زیر 1 میل بوده

من منظورم این نبود که هیچی نباریده.من به طور کلی گفتم
مثلا تابستون دو سال پیش بود که دما به شدت اومد پایین و توچال سفید شد
دما ها به سمت زیاد متغیر شدن دارن میرن...

aria_tehran

کاربر ويژه
چرا مگه تغییری اتفاق افتاده ؟

خب یا میتونه اتفاقی باشه و یا تغییر اقلیم
به نظر من اتفاقیه و نمیتونیم بگیم از سال 90 به بعد هر سال تابستون اینجوریه
مگه مثلا یه سال تهران برف سنگین میاد و هوا سرده سالای بعدشم به طور مرتب همش برف سنگین میاد و هوا سرده؟!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Vazir, times, serif]دیروز 15 مارچ خورشید خانم عطسه کرد و طوفانی خورشیدی را روانه ی زمین کرد

این اتفاق را به فال نیک میگیریم.

درضمن طوفان خورشیدی باعث افزایش تبخیر آب دریاها میشه و به دنبالش افزایش تشکیل ابر از طرفی دمای آبها

نیز بالا میره

این یعنی تقویت النینو و گرمتر شدن آبهای بخش های حاره یی و بدنبال اون افزایش بارشهای کشور

پس این طوفان خورشیدی میتونه عیدی خورشید خانم به ما باشه

تجربه و آمار نشون داده : خسوف و کسوف باعث کم بارشی و طوفان خورشیدی باعث افزایش بارندگی های کشور میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا