• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فرصت اصلی بارش کشور تنها 2 ماه آینده ست. بعد از اون پر ارتفاع مجال نزدیک شدن هیچگونه جریانی رو به منطقه نخواهد داد. البته از تاثیر زبانه های سیستم های عبوری از خطه خزر، و نیز دامنه های البرز و همینطور جریانات مونسون نمی شه گذشت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود .
امروز تو تاکسی که بودم همه از گرمای هوا مینالیدن و عصبی بودن که چرا اینقدر گرم شده . تابستون شده . هوا که گرم میشه مردم قاطی میکنن . گرما کلا عاشق کشور ما هست . بر عکس سرما که از ایران فراریه .

با خروج موج دوشنبه، کاهش ملموس دما رو بوژه تو دمای کمینه طی سه شنبه داریم.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

نه لطفا به این سوال ها پاسخ بدهید.
1-گل مریم درچه دمایی رشد می کند ؟
2-پیاز آن را در فصل زمستان باید چه کار کنیم؟
3-میزان آبی که به آن باید داد چقدر است؟
4-آیا به تغیر دما ناگهانی واکنش نشان می دهد یا خیر؟
5-نوبت های آب دهی آن هر چند روز است؟
و....

به این لینک برید و مطالب رو مطالعه کنید،جواب ها رو دریافت می کنید:

پرورش و نگهداری گل مریم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

امروز رشت هوای خوبی داشت و بر خلاف انتظار دما فعلا افزایش پیدا نکرده!

سلام البته گویا تو اردبیل افزایش دما داشتیم تو برخی ساعات دمای اردبیل با مهر آباد تهران یکسان بود فکر می کنم دمای اردبیل امروز از 24 هم فراتر رفت.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

سلام البته گویا تو اردبیل افزایش دما داشتیم تو برخی ساعات دمای اردبیل با مهر آباد تهران یکسان بود فکر می کنم دمای اردبیل امروز از 24 هم فراتر رفت.

سلام مهرداد جان

درسته.اردبیل به خاطر ارتفاعش هیچوقت از باد گرم در امان نیست.امروز هم چون جریانات جنوبی خیلی سمت ما قوی نبوده گیلان افزایش دما نداشت.فردا احتمالا سد مقاومت می شکنه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
mashhad 19:00

+12 °C[h=4]
w135.gif
5 m/s

Clear
Feels Like: +12°
Barometer: 1018.0 hPa
Dewpoint: +7°
Humidity: 71.4%
Visibility: 10 km

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
رشت:

[h=4]Current weather observation
The report was made 15 minutes ago, at 15:30 UTC
Wind 04 kt from north
Temperature 11°C
Humidity 94%
Pressure 1011 hPa
Visibility 3500 m
Broken clouds at a height of 2000 ft
Overcast at a height of 8000 ft
mist

اردبیل:
ارتفاع ابر ها رو ببینید.
[h=4]Current weather observation
The report was made 56 minutes ago, at 14:50 UTC
Wind 10 kt from southwest
Temperature 20°C
Humidity 21%
Pressure 1014 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 5000 ft
Broken clouds at a height of 10000 ft
Overcast at a height of 20000 ft

rahsazan

کاربر ويژه
با درد مشترک:گل:
از مرکز شهر مشهد میام الان
وحشتناک بود آقا وحشتناک !!! خیابون ها شده بود پارکینگ . کوچه های تنگ و باریک مرکز شهر هم که نمیشه ماشین پارک کرد!!
4-5 روز اول عید که پامو مرکز شهر نمیزارم!!!!

بابا چقدر میخواین ماشین تولید کنین بسه دیگه بسه !!!!!!!!!!!!
سلام نوید جان
اول از همه بهت تبریک میگم که تونستی مرکز مشهد رو پیدا کنی :خنده1:
دوم اینکه سرانه خودرو در کشور ما پایینتر از برخی کشورهای توسعه یافتست اما اونجا چون سیستم حمل و نقل عمومی کامل هست، از این مشکلات ما ندارن یا خیلی کمتر دارن
سوم اینکه مرکز شهر که سهله، من الان احساس میکنم فقط بخشهایی از منطقه 10و11 و منطقه 12 مشهد خلوته چون هرجا میرم تو ترافیک گیر میکنم
چهارم هم که یه نقشه بزاریم که مرتبط بشه به هواشناسی

prec9.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

ظاهرا در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه دیگه قراره که بارش خوبی در استان خراسان رضوی رخ بده.

بنظر من باید به مسافران نوروزی در مسیر جنگل گلستان به قوچان در خصوص احتمال کولاک برف و بارش سنگین برف در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه هشدار لازم داده باشه هرچند که نقشه ها شدت بارش برف رو در محدوده شیروان تا شرق قوچان نشون میدن.

EP-IEE

کاربر ويژه
یه سوال تو تابستون که جنب نمیزاره چیزی بیاد پس تابستون چه جوری بارش داشتیم ؟ استثنا بود؟

Rastegari

Banned
میزان سرطان پوست در کشور نیوزلند 6 برابر کشور ایسلند هستش.

دانشمندان میگن سرطان پوست بیشتر بخاطر پرتو های خورشید هستش و لایه اوزون هر چقدر نازک تر بشه سرطان پوست بیشتر می شه!

ما تو بوشهر و کلا ایران آقتاب زیاد داریم. بنظرتون باید چی کار کنیم که سرطان پوست نگیریم؟ خیلی می ترسم!

~~~

راستی اخبار دیدید؟ مسیر پاوه به کرمانشاه بعد از 90 روز باز شده بود اونم با 4 متر برف!

mohamad$

کاربر ويژه
یه سوال تو تابستون که جنب نمیزاره چیزی بیاد پس تابستون چه جوری بارش داشتیم ؟ استثنا بود؟

ما اینیم دیگه . باکلس و سردسیر . دامنه های جنوبی البرز در تابستان گاهگداری از شر جنب حاره خلاص میشن و بارش های رگباری دارن

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

ظاهرا در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه دیگه قراره که بارش خوبی در استان خراسان رضوی رخ بده.

بنظر من باید به مسافران نوروزی در مسیر جنگل گلستان به قوچان در خصوص احتمال کولاک برف و بارش سنگین برف در شامگاه سه شنبه و بامداد چهارشنبه هشدار لازم داده باشه هرچند که نقشه ها شدت بارش برف رو در محدوده شیروان تا شرق قوچان نشون میدن.

سلام بر امیرمحسن عزیز:احترام:

جدا باز هم برف خواهد آمد؟؟سمت بجنورد چی؟؟جاده ی قدیم بجنورد آشخانه{جاده ی قدیم بدرانلو}؛اونجا چی؟؟وضعیت اونجا چطور خواهد بود؟؟حقیقتش 3-4تا از رفیقام تو روستاهای اطراف اونجا زندگی میکنن{مثل گلی-عرب-تیمورتاش} و وضعیت هوای سه شنبه و چهارشنبه رو ازم میپرسن.ممنون از پاسختون:گل:

EP-IEE

کاربر ويژه
آخه رگبار نبود کرج شب تا صب بارید

حالا احتمل داره باز تابست این شکلی بشه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر امیرمحسن عزیز:احترام:

جدا باز هم برف خواهد آمد؟؟سمت بجنورد چی؟؟جاده ی قدیم بجنورد آشخانه{جاده ی قدیم بدرانلو}؛اونجا چی؟؟وضعیت اونجا چطور خواهد بود؟؟حقیقتش 3-4تا از رفیقام تو روستاهای اطراف اونجا زندگی میکنن{مثل گلی-عرب-تیمورتاش} و وضعیت هوای سه شنبه و چهارشنبه رو ازم میپرسن.ممنون از پاسختون:گل:

سلام محمد عزیز

عرض کنم خدمت تون که فعلا در حال تهیه نقشه ها هستم و امشب وبلاگ هوای مشهد رو آپدیت میکنم.

حقیقتا شرایط تقریبا با مشابه با سامانه اخیر از لحاظ محدوده پوشش بارش قابل ملاحظه هست ولی خوب آپدیت امشب در محدوده استان خراسان شمالی هم بارشهای تقریبا سنگینی رو نشون میدن. بنظر من احتمال بارش برف شدید در محدوده جنگل گلستان- گردنه بدرانلو- چمن بید- شهر های بجنورد- شیروان- اسفراین- فاروج- قوچان ، انتظار بجایی هست و برای چناران و خصوصا غرب مشهد هم احتمال SNOW_RAIN برای اواخر وقت سه شنبه و بامداد چهارشنبه دور از انتظار نیست.

aria_tehran

کاربر ويژه
میزان سرطان پوست در کشور نیوزلند 6 برابر کشور ایسلند هستش.

دانشمندان میگن سرطان پوست بیشتر بخاطر پرتو های خورشید هستش و لایه اوزون هر چقدر نازک تر بشه سرطان پوست بیشتر می شه!

ما تو بوشهر و کلا ایران آقتاب زیاد داریم. بنظرتون باید چی کار کنیم که سرطان پوست نگیریم؟ خیلی می ترسم!

~~~

راستی اخبار دیدید؟ مسیر پاوه به کرمانشاه بعد از 90 روز باز شده بود اونم با 4 متر برف!

از خودت مراقبت کن تا سرطان پوست نگیری!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد عزیز

عرض کنم خدمت تون که فعلا در حال تهیه نقشه ها هستم و امشب وبلاگ هوای مشهد رو آپدیت میکنم.

حقیقتا شرایط تقریبا با مشابه با سامانه اخیر از لحاظ محدوده پوشش بارش قابل ملاحظه هست ولی خوب آپدیت امشب در محدوده استان خراسان شمالی هم بارشهای تقریبا سنگینی رو نشون میدن. بنظر من احتمال بارش برف شدید در محدوده جنگل گلستان- گردنه بدرانلو- چمن بید- شهر های بجنورد- شیروان- اسفراین- فاروج- قوچان ، انتظار بجایی هست و برای چناران و خصوصا غرب مشهد هم احتمال SNOW_RAIN برای اواخر وقت سه شنبه و بامداد چهارشنبه دور از انتظار نیست.

:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،بارش شدید برف!!!توکل برخدا،سپاسگزارم از پاسختون:گل::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
آخه رگبار نبود کرج شب تا صب بارید

حالا احتمل داره باز تابست این شکلی بشه؟

درسته . تو دو سال اخیر تهران و کرج بارش های شدیدی تو تابستون داشتن که بیشتر به بارون پاییز میخورد تا تابستون . حالا باید اساتید بگن که تو این دو ساله سیستما چطور روی البرز جنوبی اینقدر قوی شدن که توی 24 ساعت بارش های بالای 35 میلیمتر هم رخ داده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا