• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
ao.mrf.gif
منفی یودن ao یعنی تضیف پشته سبیری ،پس چرا ما دچار پشته شدیم ؟پشته جنب حاره که بنده خدا رو دریای عرب داره برا خودش میچرخه کدوم پشته ما را دچار خودش کرده؟
اگه nao مثبت باشه عملا بارشی نداریم و روسیه و اروپا پربارش میشن حالا هم که nao منفیه باز ما بارشی نداریم و روسیه بارش داره!!!!!!!!!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود ایرج عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله که وضع بارش در غرب کشور هم خوب بشه چون واقعا وقتی سیستم از سمت غرب کشور میاد واقعا تموم ایران بهره مند میشه و این آرزوی قلبی من و همه همشهریانم هست.

الان محله ما بارش داره ولی سایر نقاط شهر خبری نیست متاسفانه چون دوستان که چیزی اعلام نکردند.

راستی بارشهای امروز مشهد هم کلا پراکنده بود ولی بازهم خدا رو شکر.

این مدل ecmwf باز هم باری ما در روز های جمعه و شنبه بارش پیش بینی کرده ولی من که اصلا چشمم اب نمیخوره.هنوز الگوی بارش مشهد بهاره نشده و خبری از رعد و برق نیست و بارشها عمدتا آهسته و ملایم هستند و البته اختلاف ناگهانی بین دمای بیشینه و کمینه زیادی داریم و هوا هنوز خنک هست اینجا

امیر جان اینجا هم بارش از نوع HEAVY DRIZZLE داریم

saeed hh

کاربر ويژه
منفی یودن ao یعنی تضیف پشته سبیری ،پس چرا ما دچار پشته شدیم ؟پشته جنب حاره که بنده خدا رو دریای عرب داره برا خودش میچرخه کدوم پشته ما را دچار خودش کرده؟
اگه nao مثبت باشه عملا بارشی نداریم و روسیه و اروپا پربارش میشن حالا هم که nao منفیه باز ما بارشی نداریم و روسیه بارش داره!!!!!!!!!!!!!!
به نظر میاد چوب دو سر طلا شدیم :سکوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان اینجا هم بارش از نوع HEAVY DRIZZLE داریم

سلام هادی جان

خدا رو شکر پس شمال مشهد هم در حال حاضر بارش داره:گل:

بنظرم فردا دوباره بینالود تا دامنه های پایین دستش سفید میشه و این خیلی خوشحال کننده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

ایرج جان دقیقن در زمان های مثبت بودن این شاخص سرمای خوبی در شمال شرق اتفاق افتاده دقیقن وضعیتی که در اواخر دسامبر و ژانویه داشتیم ولی بقیه کشور را نمیدونم ولی دقیقن منفی بودن این شاخص خیلی واسه شمال شرق بده!!! وضعیتی که تقریبن در بهمن امسال داشتیم و با NAO منفی با گرمای بی سابقه ای روبرو شدیم هرچند که بقیه کشور هم اینطور بود!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام هادی جان

خدا رو شکر پس شمال مشهد هم در حال حاضر بارش داره:گل:

بنظرم فردا دوباره بینالود تا دامنه های پایین دستش سفید میشه و این خیلی خوشحال کننده است.

درود بر شما
من الان میدان توحید هستم البته الان خانه پدری هستم و خونه خودم تقریبن میشه خیام شمالی !!!

nojeana

کاربر ويژه
صدردصد عوامل دیگه ای هم تاثیر گذاره خوب هواشناسان عزیز ایرانی بجای پیش بینی های عاریه ای از سایت ها خارج یه شاخص و عامل تاثیر گذار برا ایران تعریف کنند که ما بدونیم اگه این شاخص بالا رفت ترسالی و و منفی شد خشکسالی و ...
خوب آخرش هم می دونم ما خودمون تو فروم این شاخص رو کشف خواهیم کرد و به هواشناسی عزیزمون که عرضۀ مدیریت و طراحی یک وبسایت هم نداره عرضه خواهیم کرد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
صدردصد عوامل دیگه ای هم تاثیر گذاره خوب هواشناسان عزیز ایرانی بجای پیش بینی های عاریه ای از سایت ها خارج یه شاخص و عامل تاثیر گذار برا ایران تعریف کنند که ما بدونیم اگه این شاخص بالا رفت ترسالی و و منفی شد خشکسالی و ...
خوب آخرش هم می دونم ما خودمون تو فروم این شاخص رو کشف خواهیم کرد و به هواشناسی عزیزمون که عرضۀ مدیریت و طراحی یک وبسایت هم نداره عرضه خواهیم کرد

مسلما همینطوره محمد جان

اصلا تعریفی که برای این شاخص ها شده برای کشور ما مصداق نداره و امسال همین مشهد ما در بدترین شرایط توصیفی این شاخص برای باند شمالی کشور بهترین برفهای سالیان اخیرش رو دشت کرد.

ناهنجاری یعنی همین .

بنظر من بارشهای اخیر عربستان هم به نوعی مونسونی از اقیانوس هند بوده تا نظر دوستان عزیزمون چی باشه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

مسلما همینطوره محمد جان

اصلا تعریفی که برای این شاخص ها شده برای کشور ما مصداق نداره و امسال همین مشهد ما در بدترین شرایط توصیفی این شاخص برای باند شمالی کشور بهترین برفهای سالیان اخیرش رو دشت کرد.

ناهنجاری یعنی همین .

بنظر من بارشهای اخیر عربستان هم به نوعی مونسونی از اقیانوس هند بوده تا نظر دوستان عزیزمون چی باشه.

البته امیر جان برف اوایل دی ماه مشهد که با سرمای خوبی همراه بود به همرا شاخص مثبت NAO بود!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان شاخص AO در شرف مثبت شدنه واسه همین در روزهای آینده تمایل نفوذ هوای سرد به سمت کشور افزایش پیدا میکنه و اگه سایر فاکتورها هم همراهی کنند میشه به بارشهای خوبی امیدوار شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

البته امیر جان برف اوایل دی ماه مشهد که با سرمای خوبی همراه بود به همرا شاخص مثبت NAO بود!!!!

هادی جان برف 6 دی مشهد در تاریخ 26 دسامبر رخ داد و همانطوریکه در نمودار بالا می بینید این شاخص بازهم منفی بوده و حتی سامان هم تعجب کرده بود حتی اون بارش 40 میلیمتری آذر ماه هم در بدترین شرایط واسه ما رخ داد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هادی جان برف 6 دی مشهد در تاریخ 26 دسامبر رخ داد و همانطوریکه در نمودار بالا می بینید این شاخص بازهم منفی بوده و حتی سامان هم تعجب کرده بود حتی اون بارش 40 میلیمتری آذر ماه هم در بدترین شرایط واسه ما رخ داد.

منتهی در تصویری که شما گذاشتید که مربوط به مدل اسمبل هست این شاخص منفی دیده میشه ولی در مدل جی اف اس مثبت خفیف بوده الان چک کردم:

nao.mrf.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

26 دسامبر میشه اینجا که مشخص کردم که کاملن واضحه NAO مثبت بوده

rzpwuf1fdrjyh7hdey3u.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

منتهی در تصویری که شما گذاشتید که مربوط به مدل اسمبل هست این شاخص منفی دیده میشه ولی در مدل جی اف اس مثبت خفیف بوده الان چک کردم:

nao.mrf.gif

کلن امیر جان در زمینه NAO نظر من به نظر سامان جان نزدیکتره!!!:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا