• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این هواشناسی کانادا هم آپدیت شد و بدجوری ما رو گرفته و ول هم نمیکنه. فقط خدا کنه محقق بشه:

13033112_2_2512.gif

13033112_2_2512.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

26 دسامبر میشه اینجا که مشخص کردم که کاملن واضحه NAO مثبت بوده

rzpwuf1fdrjyh7hdey3u.jpg

اشتباه از من بود و حق کاملا با شماست.

ولی من زیاد به این شاخصها اعتقاد ندارم وقتی بخواد درست حسابی بباره به این چیزا زیاد کاری نداره:احترام:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
این هواشناسی کانادا هم آپدیت شد و بدجوری ما رو گرفته و ول هم نمیکنه. فقط خدا کنه محقق بشه:

13033112_2_2512.gif

13033112_2_2512.gif

کانادا هم امروز اشتباه پیش بینی کرد و باز هم مدل جی اف اس سربلند بود کلن جی اف اس انگار زمین تا آسمون مدلش تغییر کرده قبلنا ECM بهتر جواب میداد الان که خیلی بد به پیش میره ولی به نظرم هر چه زمان به جلوتر بره با توجه به تغییرات فصلی مدل ECM بهتر از جی اف اس جواب بده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

اشتباه از من بود و حق کاملا با شماست.

ولی من زیاد به این شاخصها اعتقاد ندارم وقتی بخواد درست حسابی بباره به این چیزا زیاد کاری نداره:احترام:

اختیار دارید امیر محسن جان شما استاد ما هستید :احترام::سکوت:

aznavar

کاربر ويژه
سلام به همگی :گل:
تبریک بارش بارون به دوستان مشهدی :گل:
من دیگه خسته شدم از بس گفتیم زمستان بد بهار بد
ولی واقعاً بعد از بهار وحشتناک 87 که کل کشور رو در برگرفت، تو چهار سال آبی اخیر نیمه غربی کشور بهارهای متوسط رو به بالایی رو سوای وضعیت زمستون داشته، امسال واقعاً بد شروع شده و من مدام بهار 87 میاد تو ذهنم

درود دوستان:گل:
سلام محمد جان این آمارو فقط جهت اطلاع میزارم.ببینید از سال 86 به بعد چطور یهو بارشها کم میشه!!!! چرا؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ آیا دلیلش تغییر مسیر سیستمهاست! چه چیزی باعث این تغییر جهت ها شده؟؟
راستی بارش بهار 87 اینجا 43.3 میل بوده!
بارش شهر ما طی:

سال 84 : 456.6 م م

سال 85 : 658 م م

سال 86 : 254.7 م م

سال 87 : 304 م م

سال 88 : 313.7 م م

سال 89 : 367 م م

سال 90 : 299.4 م م

سال 91 هم تا الان 268.6

aznavar

کاربر ويژه
این روهم اضافه کنم که تو 50 سال گذشته فقط 9 سال با بارش زیر 400 میلی متر داشتیم اونم طوری بوده که سال بعدش ب خوبی جبران شده! اما الان میبینیم که 6 سال پشت سرهم زیر 400 تاست. والا مشکوکه!!
امروز رفتم پیش همون چشمه هایی که عکسشونو چند قت پیش گذاشتم.داغون شدم! اون چند تایی که آبداشتن هم آبشون نصف شده. اگه وضعیت اینجور ادامه پیدا کنه تا آخر خرداد بیشتر دوام نمیارن!
از چی بگم براتون....
شب خوش:گل:

nojeana

کاربر ويژه
اگر سر یک دوراهی قرار گرفتی
و مجبور به انتخاب شدی
و راه دوم رو که در اون لحظه فکر می کردی درسته رفتی
و سالها بعد فهمیدی که راه درست رو انتخاب نکردی
به این میگن اشتباه!
اما اگر حس کردی راه اول درسته
اما به دلیلی راه دوم رو انتخاب کردی
{جدای از نتیجه اش}
به این میگن خیانت!
خیانت به خود!
و از اونجایی که جزای خیانت به خود که بدترین نوع خیانته مرگه
تو باید از شرم بمیری
اما اگه بمیری دیگه نمیتونی خیانتت رو جبران کنی
به این میگن تناقض درونی!

شب خوش

ali.doosti

کاربر ويژه
واقعا همین طورهستش هیچ جای دیگه ای تو خاورمیانه مثل البرز مرکزی نمیتونه اب جمعیتی مثل تهران و کرج رو فراهم کنه حتی سواحل شمالی !!!

البته آریا جان فکر کنم زاگرسو نادیده گرفتید چون دز ما به تنهایی کفاف آب ایرانو میده...کارون.هم که پرآب ترین رود ایرانه!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد جان منو در غمت شریک بدون...
غرب نامرد شده...نامرد!
آخه ظلمه همه چی سرجاش باشه هیچی نیاد!عربستانو افغانستانو سیل برد سیستما یا از شمالمون میرن یا از جنوبمون...
چی بگم!
شب خوش...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لعنت بر این شانس ت... ما
از اواسط زمستون که اون رکود بارشی شروع شد میشد حدس زد به همچین سرنوشتی دچار میشیم یعنی اگه بارش پاییز فرانرمال نبود با این زمستون و بهار یک سال آبی مزخرف میداشتیم

لعنت به اون زمستون !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهردادجان
این عکس مربوط به 6 دی 91 هست که البته همون زمان هم در فروم قرار دادم

7z8vs2y05gtkum8lvzv0.jpg

سلام محمد رضا جان

من آدم مذهبي نيستم اما براي خودم اعتقاداتي دارم. اين عكس ها جدا از زيبايي هنري، بار معنوي بسياري داره و من رو تحت تاثير قرار ميده.

سیبری

کاربر ويژه
آخر سر مشهد بارش خوبی اتفاق نیفتاد؟
تو استان خراسان رضوی چی؟

آریا جان این سیستم بد جوری حال ما و بچه های مشهد رو گرفت
قوچان 1 میل فرودگاه مشهد 0 میل البته غرب مشهد مثل قوچان بارون ریزه داشته
فقط شاید نقاط شرقیتر و جنوبیتر استان مثل تربت جام و حیدریه ، تایباد ، خواف ، کاخک و کوهسرخ بارش بهتری داشتن که امروز آمارش رو استان میزنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان من 3 ساعتي هست رسيدم خونه.

هر جا بهشت هم باشه به شهر و خونه خود آدم نمي رسه جاي كه توش آرامش مي گيري و محل امنت هست :بله:

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

من آدم مذهبي نيستم اما براي خودم اعتقاداتي دارم. اين عكس ها جدا از زيبايي هنري، بار معنوي بسياري داره و من رو تحت تاثير قرار ميده.

سلام بر دوستان :گل:

سلام مهرداد جان:احترام:
اینکه یه جوون بزرگواری مثل شما در عین حال که میگه "من مذهبی نیستم اما برای خودم اعتقاداتی دارم"، برای من خیلی ارزشمنده
اگر راه درست رو بریم، اونوقت مطمئنا در راه خدا و مذهب گام برداشتیم.

خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار:گل::گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

مشهد امروز همچنان هوا سرد، ابری و گرفته است و هنوز نمیشه کاملا حس کرد دیگه بهار شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا