• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان من 3 ساعتي هست رسيدم خونه.

هر جا بهشت هم باشه به شهر و خونه خود آدم نمي رسه جاي كه توش آرامش مي گيري و محل امنت هست :بله:

سلام مهرداد جان

رسیدن بخیر. امیدوارم که سفر بهت خوش گذشته باشه. کاملا درسته هیچ جایی خونه آدم نمیشه حتی اگه بهشت باشه:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

سلام مهرداد جان

رسیدن بخیر. امیدوارم که سفر بهت خوش گذشته باشه. کاملا درسته هیچ جایی خونه آدم نمیشه حتی اگه بهشت باشه:گل:

سلام امير جان

ممنونم مرسي عزيزم

چقدر دلم براتون تنگ شده بود با اينكه گه گداري سر ميزدم. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان :گل:

سلام مهرداد جان:احترام:
اینکه یه جوون بزرگواری مثل شما در عین حال که میگه "من مذهبی نیستم اما برای خودم اعتقاداتی دارم"، برای من خیلی ارزشمنده
اگر راه درست رو بریم، اونوقت مطمئنا در راه خدا و مذهب گام برداشتیم.

خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار:گل::گل::گل:

سلام محمدرضا جان

خیلی خوشحالم و خدا رو شکر میکنم که انسانهای مومن و معتقدی همچون شما هنوز تو جامعه ما هستند که با دید باز و مهر و عطوفت اسلامی واقعی همه چیز رو می بینند و قضاوت درست و درک بالایی از مسائل مختلف دارند.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن
حالا اگه خونه آدم تو خیابون بهشت مشهد باشه چی:خنده1:

اونکه دیگه حرف نداره محمد رضا جان :شاد2:

سلام امير جان

ممنونم مرسي عزيزم

چقدر دلم براتون تنگ شده بود با اينكه گه گداري سر ميزدم. :گل:

خواهش میکنم مهرداد جان

آره اتفاقا از اینکه گاهی هم سر میزدید خیلی هم خوشحال بودیم و دیدن اسمتون مایه قوت قلب ما بود.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمدرضا جان

خیلی خوشحالم و خدا رو شکر میکنم که انسانهای مومن و معتقدی همچون شما هنوز تو جامعه ما هستند که با دید باز و مهر و عطوفت اسلامی واقعی همه چیز رو می بینند و قضاوت درست و درک بالایی از مسائل مختلف دارند.:گل:
خدا کنه اینطور که میگی باشم ...
ما مخلصیم:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز داشتم مموری موبایلم رو خالی میکردم این عکس از طلوع خورشید در جاده سرخس توجهم رو جلب کرد.

هر چند با موبایل و در حین رانندگی هست ولی خالی از لطف نیست:

اوایل زمستان 1391 طلوع خورشید در یک روز سرد - جلده مشهد به سرخس:

nii0xtaqy5ogenhodamk.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
امروز داشتم مموری موبایلم رو خالی میکردم این عکس از طلوع خورشید در جاده سرخس توجهم رو جلب کرد.

هر چند با موبایل و در حین رانندگی هست ولی خالی از لطف نیست:

اوایل زمستان 1391 طلوع خورشید در یک روز سرد - جلده مشهد به سرخس:

nii0xtaqy5ogenhodamk.jpg
میگم بهم اخطار ندی اسپم میدم :خنده2:

تابلوگذاری سمت چپ جاده اشتباهه، این تیپ تابلو مخصوص بزرگراه و آزادراهه!

تیپ تابلو گذاری جاده های دوطرفه:
gpuezbnadvojne5ypb6p.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام آقا مهرداد عزیز :گل:
امیدوارم بهت خوش گذشته باشه
یه عذر خواهی بهت بدهکارم بابت اون آمارها، من در سفرم و فقط به دایال آپ از طریق خط تلفن اقوام دسترسی دارم
متاسفانه خشک شدن بسیار زودتر از موعد سبزه ها در عکس واضحه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام آقا مهرداد عزیز :گل:
امیدوارم بهت خوش گذشته باشه
یه عذر خواهی بهت بدهکارم بابت اون آمارها، من در سفرم و فقط به دایال آپ از طریق خط تلفن اقوام دسترسی دارم
متاسفانه خشک شدن بسیار زودتر از موعد سبزه ها در عکس واضحه

سلام محمد جان :گل:

خيلي ممنون جاي شما خالي :گل::گل:

خواهش مي كنم نه عذر خواهي براي چي ؟ مگه من شرايط تو رو درك نمي كنم ؟ هر وقت تونستي و برات مقدور بود :گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
مثل اینکه همه میدونستین این عکس و اون بارش 260 میلیمتری برا کجاست ، چون هیچ کی نپرسید!:خنده2:

سلام محسن جان:گل:
اتفاقاً واسم سوال بود اما دیشب خوابم برد
فکر کنم رودخانه مهران باشه واقع در جنوب استان فارس و استان هرمزگان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یادش بخیر پارسال همین موقعها بود که من هم شیراز بودم. حدود 5 ساعت طول کشید که با اون ترافیک سنگین به ورودی جاده تخت جمشید رسیدیم که طوفان - غرش آسمان به همراه بارش باران بسیار شدیدی آغاز شد. خلاصه ماشین رو سپردم به یکی از همراهان چون بلندگو تخت جمشید اعلام میکرد که به دلیل بارش شدید باران مراسم رقص نور و سایه ها برای شب کنسل خواهد شد پس بنابراین درهای ورودی تخت جمشید بسته میشه و از بازدیدکنندگان میخواست که محوطه باستانی رو ترک کنند.

خلاصه رفتم کلی خواهش التماس کردم تا اینکه دلشون سوخت برم داخل فقط هم یک ربع به هم وقت دادند . باور میکنید من به شدت می دویدم که بتونم برم همه چیز و همه جا رو ببنیم و از آخر هم هیچ جا رو کامل ندیدم:ناراحت:

ولی خوب چند تا عکس گرفتم که دو تاشون رو میذارم:

pdi6p2kmammxeraiiy76.jpg

3grdhms2dy5jp5sd1vqz.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یادش بخیر پارسال همین موقعها بود که من هم شیراز بودم. حدود 5 ساعت طول کشید که با اون ترافیک سنگین به ورودی جاده تخت جمشید رسیدیم که طوفان - غرش آسمان به همراه بارش باران بسیار شدیدی آغاز شد. خلاصه ماشین رو سپردم به یکی از همراهان چون بلندگو تخت جمشید اعلام میکرد که به دلیل بارش شدید باران مراسم رقص نور و سایه ها برای شب کنسل خواهد شد پس بنابراین درهای ورودی تخت جمشید بسته میشه و از بازدیدکنندگان میخواست که محوطه باستانی رو ترک کنند.

خلاصه رفتم کلی خواهش التماس کردم تا اینکه دلشون سوخت برم داخل فقط هم یک ربع به هم وقت دادند . باور میکنید من به شدت می دویدم که بتونم برم همه چیز و همه جا رو ببنیم و از آخر هم هیچ جا رو کامل ندیدم:ناراحت:

ولی خوب چند تا عکس گرفتم که دو تاشون رو میذارم:

pdi6p2kmammxeraiiy76.jpg

3grdhms2dy5jp5sd1vqz.jpg

اي واي :ناراحت:

نمي شد روز بعد بري امير جان ؟

اين عكس رو با عكس خودم مقايسه مي كنم زماني كه رفتي سر سبزتر بوده !!!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
سلام محمد جان این آمارو فقط جهت اطلاع میزارم.ببینید از سال 86 به بعد چطور یهو بارشها کم میشه!!!! چرا؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ آیا دلیلش تغییر مسیر سیستمهاست! چه چیزی باعث این تغییر جهت ها شده؟؟
راستی بارش بهار 87 اینجا 43.3 میل بوده!
بارش شهر ما طی:

سال 84 : 456.6 م م

سال 85 : 658 م م

سال 86 : 254.7 م م

سال 87 : 304 م م

سال 88 : 313.7 م م

سال 89 : 367 م م

سال 90 : 299.4 م م

سال 91 هم تا الان 268.6

سلام سجاد جان:گل:
آره واقعاً منم شدیداً ناراحتم و هر چی بگیم کم گفتیم، از 86 به بعد نیمه غربی و مخصوصاً 5 استان غربی اصلاً معلوم نیست چشون شده.
به نظر من یک بررسی دقیق و از جوانب مختلف باید صورت بگیره. کنفرانس های تغییر اقلیم معمولن کلی گوییه و کارشناس های اقلیم شناسی که من یه ترم پیششون تو هواشناسی یزد بودم اغلب از علوم انسانی و رشته جغرافیا اومدن و ریاضی و آمارشون خیلی ضعیفه و نمیتونن تحلیل های مناسبی روی داده ها انجام بدن، باید هم هواشناسی استان هایی مثل ایلام و لرستان و هم هواشناسی کل روی همه داده های قدیمی مسیر موج ها شدت و ضعفشون و مباحث تخصصی فراوان دیگه تحقیقات جامعی انجام بدن تا ابعاد مسئله روشن بشه
برای مثال ایلام و خرم‌آباد از نظر دمایی تغییر زیادی نشون نمیدن اما جایی مثل کوهرنگ این موقع سال برف نرمالش 52 س م هست که از سال 1381 این اتفاق تکرار نشده و تغییر کاملاً واضحه، یه بررسی دقیق میخواد که مثلاً معلوم بشه عامل دما دلیل اصلیه یا عاملی مثل زمان بارش، چون کمی پایینتر در لردگان تغییر اقلیمی زیادی رخ نداده، در حالی که وقتی من از مسئولان ایستگاه کوهرنگ پرسیدم خیلی مبهم و کلی پاسخ دادند.
در ایلام و خرم آباد بارش و برف زمستانه تغییر زیادی کرده اما بازم معلوم نیست این یه تغییر دائمیه یا یه تغییر مقطعی هر چند به قول خودت خرم آباد تا الان 6 سال خشکی مداوم نداشته اما برای حصول نتیجه درست، بررسی های آماری و هواشناسی دقیقی مورد نیازه
در این راه بررسی همزمان، آماری و هواشناسی نیازه نه اینکه هر کسی راه خودشو بره، بعضی وقتها اونایی که فیزیک هواشناسی خوندن به تحلیل های آماری اقلیم شناسا بدبین هستن و بر مدل های جبری خودشون تاکید میکنن. این معیار های nao و ao قطعاً با همکاری مشترک کارشناسان ریاضی، آمار ، اقلیم شناسی و فیزیک هواشناسی به دست اومده، در حالی که هواشناسی های کشور ما اصلاً کارشناس آمار ندارند و خودشون تحلیل آماری انجام میدن، البته از کارشناسان ریاضی استفاده میکنن، من خودم با اطلاعات کمی که از آمار دارم دیده ام که بیشتر این تحلیل ها اشتباه بوده.
در همین زمینه اینم بگم که ظاهراً آماری ها دنبال سازمانی مثل نظام مهندسی هستن تا هر کسی نتونه تحلیل آماری انجام بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا