• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
mip14onl4lndlpteuuyg.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اي واي :ناراحت:

نمي شد روز بعد بري امير جان ؟

اين عكس رو با عكس خودم مقايسه مي كنم زماني كه رفتي سر سبزتر بوده !!!!

نه مهرداد جان

فردا صبح زودش میخواستیم بریم سمت یزد ، آخه میدونی سفر ما طوری بود که زمانبندی داشت مثلا امشب رسیدیم ، روز بعدش داخل شهر بودیم و همه دوستان به ما توصیه کرده بودند بهترین زمان برای بازدید از تخت جمشید بعدازظهر هست و گفته بودند که مراسم زیبایی شب هنگام برگزار میشه که باران شدید از بعدازظهر همون روز آغاز شد و تا فردا صبحش که میخواستیم بریم یزد تا هم خود یزد ادامه داشت . آرامگاه کوروش رو هم از دست دادیم تو این سفر چون از شدت بارش از ماشین پیاده نمی تونستیم بشیم!!!

این عکس هم تقدیم به شما چون میدونم که خیلی دوست دارید:

y8whp72l5a2iutwe4j1k.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

آمار بارش دیروز خراسان اعلام نشده هنوز؟

چون میخوام بذارم توبلاگ و اون پست کذایی رو ببندم:تعجب2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

نه مهرداد جان

فردا صبح زودش میخواستیم بریم سمت یزد ، آخه میدونی سفر ما طوری بود که زمانبندی داشت مثلا امشب رسیدیم ، روز بعدش داخل شهر و بودیم و همه دوستان به ما توصیه کرده بودند بهترین زمان برای بازدید از تخت جمشید بعدازظهر هست و گفته بودند که مراسم زیبایی شب هنگام برگزار میشه که باران شدید از بعدازظهر همون روز آغاز شد و تا فردا صبحش که میخواستیم بریم یزد تا هم خود یزد ادامه داشت . آرامگاه کوروش رو هم از دست دادیم تو این سفر چون از شدت بارش از ماشین پیاده نمی تونستیم بشیم!!!

این عکس هم تقدیم به شما چون میدونم که خیلی دوست دارید:

y8whp72l5a2iutwe4j1k.jpg

آها

پس اينطور بوده !!:تعجب2:

اي بابا مگه تو نقشه هاي هواشناسي رو نديده بودي؟ :فکر:

ممنون بابات عكس زيبا

خوب پس لازم شد بقيه عكس هاي تخت جمشيد رو بزارم تا شايد مورد استفاده شما قرار بگيره. :گل::گل:

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد جان:گل:
آره واقعاً منم شدیداً ناراحتم و هر چی بگیم کم گفتیم، از 86 به بعد نیمه غربی و مخصوصاً 5 استان غربی اصلاً معلوم نیست چشون شده.
به نظر من یک بررسی دقیق و از جوانب مختلف باید صورت بگیره. کنفرانس های تغییر اقلیم معمولن کلی گوییه و کارشناس های اقلیم شناسی که من یه ترم پیششون تو هواشناسی یزد بودم اغلب از علوم انسانی و رشته جغرافیا اومدن و ریاضی و آمارشون خیلی ضعیفه و نمیتونن تحلیل های مناسبی روی داده ها انجام بدن، باید هم هواشناسی استان هایی مثل ایلام و لرستان و هم هواشناسی کل روی همه داده های قدیمی مسیر موج ها شدت و ضعفشون و مباحث تخصصی فراوان دیگه تحقیقات جامعی انجام بدن تا ابعاد مسئله روشن بشه
برای مثال ایلام و خرم‌آباد از نظر دمایی تغییر زیادی نشون نمیدن اما جایی مثل کوهرنگ این موقع سال برف نرمالش 52 س م هست که از سال 1381 این اتفاق تکرار نشده و تغییر کاملاً واضحه، یه بررسی دقیق میخواد که مثلاً معلوم بشه عامل دما دلیل اصلیه یا عاملی مثل زمان بارش، چون کمی پایینتر در لردگان تغییر اقلیمی زیادی رخ نداده، در حالی که وقتی من از مسئولان ایستگاه کوهرنگ پرسیدم خیلی مبهم و کلی پاسخ دادند.
در ایلام و خرم آباد بارش و برف زمستانه تغییر زیادی کرده اما بازم معلوم نیست این یه تغییر دائمیه یا یه تغییر مقطعی هر چند به قول خودت خرم آباد تا الان 6 سال خشکی مداوم نداشته اما برای حصول نتیجه درست، بررسی های آماری و هواشناسی دقیقی مورد نیازه
در این راه بررسی همزمان، آماری و هواشناسی نیازه نه اینکه هر کسی راه خودشو بره، بعضی وقتها اونایی که فیزیک هواشناسی خوندن به تحلیل های آماری اقلیم شناسا بدبین هستن و بر مدل های جبری خودشون تاکید میکنن. این معیار های nao و ao قطعاً با همکاری مشترک کارشناسان ریاضی، آمار ، اقلیم شناسی و فیزیک هواشناسی به دست اومده، در حالی که هواشناسی های کشور ما اصلاً کارشناس آمار ندارند و خودشون تحلیل آماری انجام میدن، البته از کارشناسان ریاضی استفاده میکنن، من خودم با اطلاعات کمی که از آمار دارم دیده ام که بیشتر این تحلیل ها اشتباه بوده.
در همین زمینه اینم بگم که ظاهراً آماری ها دنبال سازمانی مثل نظام مهندسی هستن تا هر کسی نتونه تحلیل آماری انجام بده.

خیلی ممنونم بابت توضیحاتی که دادی محمد عزیز:گل::دوست:
با این روند نرمال 10 ساله (86-96 ) باید جالب بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

آها

پس اينطور بوده !!:تعجب2:

اي بابا مگه تو نقشه هاي هواشناسي رو نديده بودي؟ :فکر:

ممنون بابات عكس زيبا

خوب پس لازم شد بقيه عكس هاي تخت جمشيد رو بزارم تا شايد مورد استفاده شما قرار بگيره. :گل::گل:

خیلی ممنون حتما بذار که بی صبرانه منتظر عکسهای زیبات هستیم.

میدونی وقتی که آدم تو سفر مشکل اقامت داشته باشه دست و پاش بسته میشه و ما تو هر شهری که واسمون اقامتگاه در نظر گرفته بودند 2 روز فقط زمان داشتیم چون بعد از ما نوبت خونواده های دیگه بود. ولی یک خوبی داشت که تموم اقامتگاهامون در طول سفر از مشهد تا تهران- خرم آباد- سد مارون-اهواز-آبادان-بوشهر- شیراز و یزد رایگان بود و البته خیلی هم تمیز و مرتب.مثلا تو شیراز یک خونه ویلایی بسیار بزرگ تو یک کوچه منتهی به باغ ارم بود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

خیلی ممنون حتما بذار که بی صبرانه منتظر عکسهای زیبات هستیم.

میدونی وقتی که آدم تو سفر مشکل اقامت داشته باشه دست و پاش بسته میشه و ما تو هر شهری که واسمون اقامتگاه در نظر گرفته بودند 2 روز فقط زمان داشتیم چون بعد از ما نوبت خونواده های دیگه بود. ولی یک خوبی داشت که تموم اقامتگاهامون در طول سفر از مشهد تا تهران- خرم آباد- سد مارون-اهواز-آبادان-بوشهر- شیراز و یزد رایگان بود و البته خیلی هم تمیز و مرتب.مثلا تو شیراز یک خونه ویلایی بسیار بزرگ تو یک کوچه منتهی به باغ ارم بود.

آره امير جان

كاملا درست ميگي

به به خيابون ارم :گل:

محله بسيار شيك و خلوت و تميزيه. خونه هاي ويلايي در حد تهران و شايد بهتر هم من ديدم. :سوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان سرعت اینترنت داییم بشدت پایینه!!انگشت کوچیکه ی اینترنت خودم نمیشه!!واسه همین یکم لایک ها دیر میشه!!!:زبون:

راستی دیروز اینجا بارون خوبی اومد،آمار بارش های دیروز رو میشه بذارید؟؟درضمن خط برف هم بشدت اومده بود پایین!!!با 10 دقیقه به سمت کوه رفتن میشد دوباره برف رو لمس کرد ولی متاسفانه ماشین نبود و نتونستم برم!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سرعت اینترنت داییم بشدت پایینه!!انگشت کوچیکه ی اینترنت خودم نمیشه!!واسه همین یکم لایک ها دیر میشه!!!:زبون:

راستی دیروز اینجا بارون خوبی اومد،آمار بارش های دیروز رو میشه بذارید؟؟درضمن خط برف هم بشدت اومده بود پایین!!!با 10 دقیقه به سمت کوه رفتن میشد دوباره برف رو لمس کرد ولی متاسفانه ماشین نبود و نتونستم برم!!!

1 Gorgan (Iran)15.0 mm
2 Chahbahar (Iran)11.0 mm
3 Ghuchan (Iran)1.0 mm
4 Ramsar (Iran)0.9 mm
5 Gharakhil (Iran)0.8 mm
6 Bandar Lengeh (Iran)0.5 mm
7 Jask (Iran)0.5 mm
8 Babulsar (Iran)0.4 mm
9 Maraveh-Tappeh (Iran)0.4 mm
10 Sarakhs (Iran)0.2 mm
11 Mashhad (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 03/26/2013 at 00:00 UTC
(70 of 70 stations)

گرگان فکر کنم 17 میلیمتر دیروز بارش داشت

محمد بجنورد

کاربر ويژه

گرگان فکر کنم 17 میلیمتر دیروز بارش داشت

:قلیون:،صدر جدول قرار داشتیم!!!البته مطمئنم که بارش اینجایی که من هستم بیش از 25 میل بوده،تا ساعاتی دیگر آمار بارش های دیروز اعلام میشه توسط هواشناسی گلستان.

دوستان من باید برم،2-3 ساعت دیگه برمیگردم،فعلا...

rahsazan

کاربر ويژه
بسمه تعالي
بولتن پيش بيني وضع هواي استان تاریخ : 6/1/1392
( مركز پيش بيني اداره كل هواشناسي خراسان رضوي )
نشان می دهد طی امروز امواجی کوتاه و ناپایدار به تناوب از نیمه شمالی استان خراسان رضوی عبور میکند که پیامد آن احتمالا بارشهای پراکنده ای بیشتر بشکل باران پیش بینی می شود . با تضعیف جریانات شمالی انتظار داریم از فردا تا روز پنجشنبه در اکثر نقاط استان دما بطور نسبی افزایش یابد. پدیدههای مهم دیگر طی چند روز آینده در برخی نقاط استان مه صبحگاهی و در برخی نقاط دیگر وزش باد نسبتا شدید خواهد بود.
سه شنبه 6/1/1392
چهار شنبه 7/1/1392
پنجشنبه 8/1/1392
جمعه 9/1/1392
شنبه 10/1/1392
نواحي شمالي
نیمه ابری تا ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده باران ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهیقسمتی تا نیمه ابری گاهی ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده باران و مه آلود ، گاهی با وزش باد
نواحي مركزي
نیمه ابری تا ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده باران، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهیقسمتی تا نیمه ابری گاهی ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده باران و مه رقیق ، گاهی با وزش باد
نواحي جنوبي
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارقسمتی تا نیمه ابری گاهی ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده باران و مه رقیق، گاهی با وزش باد
شهرستان مشهد
نیمه ابری تا ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و در بعضی ساعات با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهیصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی قسمتی تا نیمه ابری در بعضی ساعات ابری با احتمال بارش پراکنده باران و مه رقیق، گاهی با وزش باد
كمينه دما​
پيشينه دما​
كمينه دما​
پيشينه دما​
كمينه دما​
پيشينه دما​
كمينه دما​
پيشينه دما​
كمينه دما​
پيشينه دما​
5​
12​
5​
18​
7​
20​
8​
18​
6​
18​

گزارش وضع هواي استان در 24 ساعت گذشته:
در24 ساعت گذشته جوین با حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد خنک ترین و مه ولات با حداکثردمای 26 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثردمای مشهد 5و 18 درجه سانتیگراد بوده است . در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی کلات نادر و بمیزان 8/7 میلیمتر گزارش شده است.
پيش بين مسئول: ضیاء شهابی​
رییس اداره پيش بيني : يحيي قايني پور​

سامانه اطلاع رساني كويا ( تلفن هواگو) 134​
پورتال اداره كل هواشناسي خراسان رضويwww.razavimet.ir
تلفن مركز پيش بيني : 3822500​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا