• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه

محمد رضا جان

خیلی ممنون از اظهار نظر خوبی که ارائه دادید.

والا من هم نظرم همین بود که واتر مارک بشه ولی نمیدونستم باید چیکار کنم چون اگه میخواستم تکست بنویسم که خیلی راحت میشد این کار رو انجام داد ولی این چون لوگو عکس هست مثلا نمیدونم چطور باید تو Paint زمانیکه عکس لوگو رو بر روی عکس واقعی Import میکنم چه کاری باید انجام بدم.

مطلب دیگه اینکه لوگویی که طراحی کردم 3 بعدی هست و ابرها در آسمان پشت سرش حرکت میکنند ولی نمی دونم باید با چه فورمتی ذخیره اش میکردم که هم پشه روی عکس paste کرد و هم متحرک باشه!!!!!!!!!!!!!!

بعد در ارتباط با کد هواشناسی مشهد خودم هم در نظر داشتم همینکار رو انجام بدم ولی چون درکش واسه مردم عادی یک ذره سخت بود به کد فرودگاهی مشهد که همون MHD هست بسنده کردم.

باز هم خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون

خواهش میکنم رئیس
اگر تصویر بصورت متحرک هست که خوب همینطوری خیلی خوبه اما اینکه با چه فرمتی ذخیره بشه منم نمیدونم
این کد MHD رو هم بیشتر مردم میشناسن چون حداقل رو دسته چمدونشون تو فرودگاه که در سفر به مشهد زیاد میبینن و از طرفی مخففیه که ذهن رو میبره سمت این نام
انشالله زودتر استفاده بشه تو وبلاگ اونجا ببینیم
موفق و پیروز باشی

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
هنوز که هنوزه تهران ابریه!
واقعا هم نمیدونم الان مه هستش یا غبار!
چون برج میلاد هم به سختی دیده میشه

aria_tehran

کاربر ويژه
-1°C
تهران: مه
هوای امروز و فردا :
امروز : آفتابی (صاف)
u.gif
8
d.gif
2
فردا : آفتابی (صاف)
u.gif
8
d.gif
1

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
خواهش میکنم محسن جان . دلیل تاثیر پذیری کمتر تهران از هوای سرد نسبت به محدوده قزوین تا شهریار این هست به نظرم :

خط آبی جهت رشته کوه / خط نارنجی رشته کوه توچال

3 تا دلیل هست یکیش وجود توچال و یکیش انحراف هوای سرد به سمت شهریار و فرودگاه امام

یکی دیگش هم که خود مرکز شهر گرما داره به دلیل آلودگی که این مسئله و دیدید حدود 3 درجه به تنهایی تهران و گرمتر کرده !

jr9lu064ia4pj52qtm6w.jpg
/
با تشکر تحلیل جالبی بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان به نظر فردا شب سرماي بيشتري بر منطقه شمال شرق نفوذ كنه و دماي هوا را در مشهد به 20- برسونه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
دقیقا درسته . مرکز شهر که از کرج بیشتره و در سطح قزوین هست و شمال تهران هم که کلا از همشون بیشتره با اختلاف زیاد . حتی بیلقان کرج که ابتدای جاده چالوس هست و میشه بارشش رو به بالا شهر کرج نسبت داد هم بارشش از ژئوفیزیک تهران کمتره

ژئوفیزیک میانگین شمسیش که هواشناسی ایران تو ماهنامه ها زده 350 هست و بیلقان بارانسنجیش 330 . جنوب کرج هم 260 هست فکر کنم . شمال تهران هم درکه 450 میلیمتر سالانشه و سمت سوهانک و شهرک قائم تا 500 میرسه میانگین
قایم بیشتره

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
تهران همچنان تمام ابری اما دریغ از یه قطره برف !!!!!!!!!!!!
این ابر که فرمودید در اصل مه هست ضخامت خیلی کمی داره شاید 500 متر باشه و نزدیک سطح زمین هست و طبیعتا بارشی نخواهد داشت مگر اینکه دما 6 درجه از الان سردتر باشه

saeed hh

کاربر ويژه
این ابر که فرمودید در اصل مه هست ضخامت خیلی کمی داره شاید 500 متر باشه و نزدیک سطح زمین هست و طبیعتا بارشی نخواهد داشت مگر اینکه دما 6 درجه از الان سردتر باشه

اگر این طور باشه با این رطوبت بالا اگه این موج نصفه و نیمه به ما برسه امیدی به برف هست؟؟

aria_tehran

کاربر ويژه
شرایط فعلی

+0 درجه سانتی گراد
2 متر در ثانیه

پوشیده از ابر
دمای مورد انتظار:-3°
بارومتر: 1022.0 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: -4°
رطوبت: 74.3%
قابلیت دید: 2 کیلومتر
طلوع خورشید: 07:13