سامیار هواشناس
کاربر ويژه
البته جالبه که در پیش بینی ها بارندگی حتی از نزدیک تهرانم رد نمیشه اما به هر حال من همیشه خوشبینم
طرف منزل ما هر بارندگی که باشه مه میشه اما یک خیابون پایینتر خیلی وقتا دیگه خبری نیست تو مرز مه هستیم زمستونا شاید 20 سال دیگه همین مه هم که الان محلش نمیدیم بشه حسرتاینجا دیگه اونطورم نیستش!
مثلا دید در حد 1000 یا 2000 متره
طرف منزل ما هر بارندگی که باشه مه میشه اما یک خیابون پایینتر خیلی وقتا دیگه خبری نیست تو مرز مه هستیم زمستونا شاید 20 سال دیگه همین مه هم که الان محلش نمیدیم بشه حسرت
اره اما منم کل تهران مه میشه حال میکنم دیگه جایه خودمون تکراری شده البته بعضی وقتا مه از پایینه ساختمون میره یا از پایین شهر میاد بالا که خیلی دیدنی میشهمن که همیشه عاشق مه هستم مخصوصا در تهران!
اره اما منم کل تهران مه میشه حال میکنم دیگه جایه خودمون تکراری شده البته بعضی وقتا مه از پایینه ساختمون میره یا از پایین شهر میاد بالا که خیلی دیدنی میشه
با افزایش دما رطوبت موجود در هوا از حال اشباع در میاد و دیگه دیده نمیشه امشب دوباره میاداین جا هوا داره صاف میشه تقریبا
جالبه در عرض چند دقیقه آسمون سفید به آسمون آبی تبدیل شد!!
طبق این نقشه ها اوضاع دلچسبی برای تهران پیش رو نیست برای مشهدم من فکر نمیکنم به این زودی ها غیر از سرما اتفاق دیگری بیوفته