دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
دوستان یه سوال
همه شماعزیزان رشته تحصیلیتون هواشناسی هست:گل:
دوستان یه سوال
درود بر دوستان شب بخیر...
امروز بعد از مدت ها هوای اردبیل بهشتی ، سرد و مه الود شد و اینطور که پیداست این روند شمالی شدن جریانات در اردبیل در حال تثبیت شدن هست...
حالا خدا رو شکر که با وجود کاهش شدید بارندگی در اردبیل حداقل این وضعیت رو شاهد هستیم ...:گل:
امسال تا حالا من حتی 1 بارون بهاری هم ندیدم:52:
سلام بر امیر مسعود عزیز.
امیدوارم از این هوای مه آلود و زیبا لذت کافی رو ببری.
من امروز چند قطره ای بارون دیدم. البته تو آسمون نبودن افتاده بودن رو زمین و اثرشون مونده بود!
مشهد::شاد2:
اینطور نیست هوای اردیبهشت خرداد تعیین کنندست به نظر من نباید انقدر زود قضاوت کرد من فکر میکنم برف اول تیر تیر امسال برابر با میانگین سالهای قبل بشه وتا 20 روز اینده روزهای رویایی و طلایی رو برای تهران پیش بینی میکنمبا این روند و طبق چیزی که قبلا هم گفتم تا آخر بهار دیگه برفی تو توچال نمیمونه
سامیار بر اساس تجربه میگی 20 روز دیگرو یا مبنایی داری؟اینطور نیست هوای اردیبهشت خرداد تعیین کنندست به نظر من نباید انقدر زود قضاوت کرد من فکر میکنم برف اول تیر تیر امسال برابر با میانگین سالهای قبل بشه وتا 20 روز اینده روزهای رویایی و طلایی رو برای تهران پیش بینی میکنم
دیروز رو نشونه خیلی خوبی برای اغاز دوره ای از بارش های بهاری دیدم
انشالا که همینطور میشه. مهرآباد که فکر کنم با بارشه شنبه یکشنبه یه 10 - 15 میلیمتری رو پر کنهبیشتر تجربی میگم فکر میکنم شماله تهران تا 15 روزه اینده 80 میلیمتر و مهراباد 50 رو پر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!