• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان یه سوال
همه شماعزیزان رشته تحصیلیتون هواشناسی هست
:گل:

چاکر آبجی عزیز:گل::احترام:

نه بابا!!فکر نکنم تعداد کسانی که رشته ی تحصیلیشون هواشناسی باشه تو اینجا از انگشت های دوتا دست بیشتر باشه!!!به طور مثال رشته ی تحصیلی امیرمحسن عزیز یا همشهری تون استاد بهروز عزیز؛هواشناسی نیست!!ولی خب اطلاعاتی که این دو عزیز دارن از صدتا کارشناس هواشناسو هزارتا تحصیل کرده ی هواشناسی هم بیشتره!!

خب دوستان،خیلی خوابم میاد،شب خوش،یا علی:گل::احترام:

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود بر دوستان شب بخیر...

امروز بعد از مدت ها هوای اردبیل بهشتی ، سرد و مه الود شد و اینطور که پیداست این روند شمالی شدن جریانات در اردبیل در حال تثبیت شدن هست...

حالا خدا رو شکر که با وجود کاهش شدید بارندگی در اردبیل حداقل این وضعیت رو شاهد هستیم ...:گل:

امسال تا حالا من حتی 1 بارون بهاری هم ندیدم:52:

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر دوستان شب بخیر...

امروز بعد از مدت ها هوای اردبیل بهشتی ، سرد و مه الود شد و اینطور که پیداست این روند شمالی شدن جریانات در اردبیل در حال تثبیت شدن هست...

حالا خدا رو شکر که با وجود کاهش شدید بارندگی در اردبیل حداقل این وضعیت رو شاهد هستیم ...:گل:

امسال تا حالا من حتی 1 بارون بهاری هم ندیدم:52:

سلام بر امیر مسعود عزیز.
امیدوارم از این هوای مه آلود و زیبا لذت کافی رو ببری.
من امروز چند قطره ای بارون دیدم. البته تو آسمون نبودن افتاده بودن رو زمین و اثرشون مونده بود!

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر امیر مسعود عزیز.
امیدوارم از این هوای مه آلود و زیبا لذت کافی رو ببری.
من امروز چند قطره ای بارون دیدم. البته تو آسمون نبودن افتاده بودن رو زمین و اثرشون مونده بود!

سلام بر بهزاد گل و با مرام:گل:

قربونت ... واقعا بعد از این همه گرم باد مسخره ، امروز واقعا اردبیل چهرش دگرگون شد! همه مردم از آستین کوتاه پناه به کاپشن بردند:فرار:

اقلیم اردبیل از اواخر فروردین تا آذر ماه هر سال با جریانات پیوسته شمالی مواجه میشه و اینو خیلی دوست دارم ! علت خنکی عجیب هوا در تابستان در اردبیل همین باد شمال -شمال شرقی در این شهر هست:گل:

تا باشه از این بارونها:خجالت2: ... حالا خدا رو شکر شما اون رو هم دیدی ، من واقعا هیچی ندیدم ! نمیدونم کی من اصلا بارون می بینم؟؟؟؟

Amir Masoud

کاربر ويژه
مشهد::شاد2:

meteogram.php

سلام امیرمحسن عزیز...

سال نو بر شما مبارک باد:گل:

تبریک میگم بهت دوست من...

ای کاش شمال شرق فقط یکم از سهم بارش هاشو به اردبیل بده ما هم فیضی ببریم :خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
نچ!از آپدیتا راضی نیستم!کمه...که اونم نمیاد!بهارمونم خشک شد!تا سرخ فعال نشه اونم شمالش مخصوصا بتا مرکز ما نصیبی نمیبریم!
شب خوش دوستان...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزيز
آپديت بامداد جي اف اس واسه مشهد فوق العاده بود!جالبه كه ايندفعه جي اف اس داره ecm را دنبال ميكنه!هر 2 مدل معتقد به بارش هاي سنگين در 2 شنبه هفته آينده هستند!ولي بارش امروز را جي اف اس خيلي بيشتر زده!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با این روند و طبق چیزی که قبلا هم گفتم تا آخر بهار دیگه برفی تو توچال نمیمونه
اینطور نیست هوای اردیبهشت خرداد تعیین کنندست به نظر من نباید انقدر زود قضاوت کرد من فکر میکنم برف اول تیر تیر امسال برابر با میانگین سالهای قبل بشه وتا 20 روز اینده روزهای رویایی و طلایی رو برای تهران پیش بینی میکنم

پسرخاله

کاربر ويژه
اینطور نیست هوای اردیبهشت خرداد تعیین کنندست به نظر من نباید انقدر زود قضاوت کرد من فکر میکنم برف اول تیر تیر امسال برابر با میانگین سالهای قبل بشه وتا 20 روز اینده روزهای رویایی و طلایی رو برای تهران پیش بینی میکنم
سامیار بر اساس تجربه میگی 20 روز دیگرو یا مبنایی داری؟

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بیشتر تجربی میگم فکر میکنم شماله تهران تا 15 روزه اینده 80 میلیمتر و مهراباد 50 رو پر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
دیروز رو نشونه خیلی خوبی برای اغاز دوره ای از بارش های بهاری دیدم

بیشتر تجربی میگم فکر میکنم شماله تهران تا 15 روزه اینده 80 میلیمتر و مهراباد 50 رو پر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انشالا که همینطور میشه. مهرآباد که فکر کنم با بارشه شنبه یکشنبه یه 10 - 15 میلیمتری رو پر کنه

پسرخاله

کاربر ويژه
عجب هوای دلی داره اردبیل کاش اونجا بودم الان

The report was made 6 minutes ago, at 05:00 UTC
Wind 04 kt from variable directions
Temperature 5°C
Humidity 100%
Pressure 1015 hPa
Visibility 7000 m
Broken clouds at a height of 400 ft
fog in vicinity

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. آبدیت جدید مدل GFS برای ما نسبت به آبدیت ساعت 3 صبحش کمتر شده ولی بازم جای امیدواری داری: (البته اصلا به آبدیتای رویایی نروژ و مدل ECM نمیرسه!)

prg8pfslect0r0nolru.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا