navid-mashhad
کاربر ويژه
در واقع برادر محسن عملیات اطلاعاتی رو شما انجام دادین و برادر امیر محسن عملیات میدانی و دام انداختن رو انجام دادن:خجالت2:
دستت درد نکنه نوید جانمیری جان باران فروکش کرده الان اما با شدت متوسط ادامه داره
رعد و برق هم تقریبا متوقف شده
البته شاید موقعی که شما برسی اینجا دوباره شدید بشه
Friday12 April | Saturday13 April | Sunday14 April | Monday15 April | Tuesday16 April | Wednesday17 April | Thursday18 April | Friday19 April | Saturday20 April |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4° | 2° | -4° | 2° | 1° | 0° | 5° | 4° | 3° |
2.1 mm precipitation per 24 hours | 21 mm precipitation per 24 hours | 18 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 4.6 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 1.9 mm precipitation per 24 hours | 1.6 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
در واقع برادر محسن عملیات اطلاعاتی رو شما انجام دادین و برادر امیر محسن عملیات میدانی و دام انداختن رو انجام دادن:خجالت2:
خوب با ذکر این توضیحات میزان بارش ثبت شده در ایستگاه بارانسنجیم رو که امروز بهره برداری کردم اعلام خواهم کرد:کسی میدونه فرودگاه مشهد چقدر ثبت کرده؟
حاجی ریا نشه، ما هم سنگر کمین بودیم:خجالت2::خنده2::خنده2:
عملیات تخریب رو هم برادران cb
فکر کنم شهرک غرب منظورش بوده چون بالاتر از شهرک غرب اتفاق خاصی ظاهرا نیفتاد حتی از لحاظ بارون!دیروز ظاهرا تگرگ نسبتا شدیدی تو بعضی جاهای تهران اومده
محله هومن اینا هم تگرگ اومده بود دیروز
دوستمم گفت سفیدی تگرگو تو ماشین که نشسته بودم داشتم میدیدم! ولی به مکان وقوعش اشاره ی دقیقی نکرد.گفتش بالاشهر
کسی میدونه فرودگاه مشهد چقدر ثبت کرده؟
حاجی ریا نشه، ما هم سنگر کمین بودیم:خجالت2:
واي واي
سرم خيلي درد مي كنه. نه اينكه من دارم ترك مي كنم عرق كردم سرم خيلي درد مي كنه. نميدونم بايد چكار كنم ؟:سکوت:
نوید جان بارش ثبت شده در فرودگاه مشهد حدود 3 میلیمتر بوده که مثل همیشه کمتر از غرب و مرکز شهر!
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:واي واي
سرم خيلي درد مي كنه. نه اينكه من دارم ترك مي كنم عرق كردم سرم خيلي درد مي كنه. نميدونم بايد چكار كنم ؟:سکوت:
در هنگام وقوع یک زلزله ، آیا پیش لرزه ها و پس لرزه ها مهم تلقی می شوند؟
پیش لرزه ها ، تکان های خفیفی هستند که روز ها یا حتی سال ها قبل از وقوع یک زلزله رخ داده و گاهی آنقدر شدید هستند که یک اتومبیل پارک شده را از جا خود حرکت می دهند! پس لرزه ها نیز مجموعه حرکت های ارتعاشی داخل زمین هستند و گاهی می توانند مخرب تر از زمین لرزه اصلی باشند!
~~~
راستی حدود یک ماه پیش مهرداد تصویری از پس لرزه های ایران نشون داد { کار هر روزش بود! } من حواسم بود که همون موقع داخل استان بوشهر هم چند نقطه لرزیده بودند!