• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
در واقع برادر محسن عملیات اطلاعاتی رو شما انجام دادین و برادر امیر محسن عملیات میدانی و دام انداختن رو انجام دادن:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
میری جان باران فروکش کرده الان اما با شدت متوسط ادامه داره
رعد و برق هم تقریبا متوقف شده
البته شاید موقعی که شما برسی اینجا دوباره شدید بشه
دستت درد نکنه نوید جان
از خونمون تا پل آب و برق بارش شدید بود و بعد از اون به مرور کم شد

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
Friday12 AprilSaturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 AprilSaturday20 April
13.png
13.png
13.png
03d.png
09.png
09.png
09.png
03d.png
09.png
-4°
2.1 mm precipitation per 24 hours21 mm precipitation per 24 hours18 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours4.6 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours1.9 mm precipitation per 24 hours1.6 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.020.png
vindpil.0025.355.png
vindpil.0025.310.png
vindpil.0000.340.png
vindpil.0000.335.png
vindpil.0000.020.png
vindpil.0025.005.png
vindpil.0025.340.png
vindpil.0025.330.png
Long term forecast

rahsazan

کاربر ويژه
کسی میدونه فرودگاه مشهد چقدر ثبت کرده؟
خوب با ذکر این توضیحات میزان بارش ثبت شده در ایستگاه بارانسنجیم رو که امروز بهره برداری کردم اعلام خواهم کرد:
- باران سنج در حیاط خونمون در ارتفاع حدود 70 سانتیمتری از سطح زمین قرار داشت
- در اطراف خونه ما ساختمانهای 4 و 5 طبقه وجود داره که در عکسها دیدین
- در اطراف در فاصله 3 تا 10 متری درخت وجود داره ولی در شعاع 2 متری باران سنج محیط باز بود

با ذکر این توضیحات 6 تا 7 میلیمتر بارش رو اندازه گیری کردم

aria_tehran

کاربر ويژه
دیروز ظاهرا تگرگ نسبتا شدیدی تو بعضی جاهای تهران اومده
محله هومن اینا هم تگرگ اومده بود دیروز
دوستمم گفت سفیدی تگرگو تو ماشین که نشسته بودم داشتم میدیدم! ولی به مکان وقوعش اشاره ی دقیقی نکرد.گفتش بالاشهر

aria_tehran

کاربر ويژه
دیروز ظاهرا تگرگ نسبتا شدیدی تو بعضی جاهای تهران اومده
محله هومن اینا هم تگرگ اومده بود دیروز
دوستمم گفت سفیدی تگرگو تو ماشین که نشسته بودم داشتم میدیدم! ولی به مکان وقوعش اشاره ی دقیقی نکرد.گفتش بالاشهر
فکر کنم شهرک غرب منظورش بوده چون بالاتر از شهرک غرب اتفاق خاصی ظاهرا نیفتاد حتی از لحاظ بارون!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب ابتدا عکسهایی که به نوید قولش رو داده بودم:

ابر سرکش کومولونیمبوس امروز از فاصله دور تا خودنمایی در غرب مشهد بعد از ظهر امروز:

8kkponw68qmlvn6vbid.jpg

eurhwpyb25y429ysxl2.jpg

ahiy4zfi66nbic9n246v.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واي واي

سرم خيلي درد مي كنه. نه اينكه من دارم ترك مي كنم عرق كردم سرم خيلي درد مي كنه. نميدونم بايد چكار كنم ؟:سکوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در هنگام وقوع یک زلزله ، آیا پیش لرزه ها و پس لرزه ها مهم تلقی می شوند؟

پیش لرزه ها ، تکان های خفیفی هستند که روز ها یا حتی سال ها قبل از وقوع یک زلزله رخ داده و گاهی آنقدر شدید هستند که یک اتومبیل پارک شده را از جا خود حرکت می دهند! پس لرزه ها نیز مجموعه حرکت های ارتعاشی داخل زمین هستند و گاهی می توانند مخرب تر از زمین لرزه اصلی باشند!

~~~

راستی حدود یک ماه پیش مهرداد تصویری از پس لرزه های ایران نشون داد { کار هر روزش بود! } من حواسم بود که همون موقع داخل استان بوشهر هم چند نقطه لرزیده بودند!

چرا راه دور ميري

حدود 7 ساعت قبل از زلزله دشتي، يه زلزله 4.2 ريشتري تو خرموج اتفاق مي افته. اين بهترين پيش نشانگر هست:

xeiicv00ovn5px0cm5fh.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا