• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام برهمگی منم امدم:خنده2:

امروزاصفهان بادنسبتا شدیدی وزید:گل:

واي واي

سرم خيلي درد مي كنه. نه اينكه من دارم ترك مي كنم عرق كردم سرم خيلي درد مي كنه. نميدونم بايد چكار كنم ؟
وای معتادی یامعتادت کردن که داری ترک میکنی:ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
زحمات شما هم مورد تایید اینجانب است لکن اگر مصور باشد بیشتر ما را خوش آید:خجالت2:

به خاطر کیفیت عکس عذرخواهم، ترسیدم بیفتم تو کال:خجالت2:
کال خیام
19:30

vn574rxxtki74upoebc.jpg

euiyoroes65z5ho0vyyw.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
:تعجب2::ناراحت:
عیب نداره امیدوارم فردا خوش سلیقگی کنن آمار بارانسنجی ها رو هم بدهند

ان شا الله ولی من که زیاد خوشبین نیستم. فردا جمعه هست همین آمار ایستگاههای سینوپتیک رو به زور اعلام میکنن! مگه اینکه یه گفتمانی باهاشون داشته باشیم.:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
ان شا الله ولی من که زیاد خوشبین نیستم. فردا جمعه هست همین آمار ایستگاههای سینوپتیک رو به زور اعلام میکنن! مگه اینکه یه گفتمانی باهاشون داشته باشیم.:خنده2:
یه ایستگاه دیگه هم پیدا کردم، تو اداره کل هواشناسی استان منتهی مثل اینکه آمارش اعلام نمیشه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

اون کمفشار دینامیکی اینطوری که الان معلومه پتانسیل بالائی برای زیر خاک بردن کل ایران داره، درسته؟

خوشبختانه با بارش همراست منتها اطلاعات تكميلي رو شنبه ارائه ميدم .

اين كم فشار از چند روز قبل توي نقشه ها روي تركيه ديده ميشد.

آها اينو يادم رفت بگم البته توي وبلاگم به پيش بيني اضافه كردم.

روز شنبه جنوب غرب آماده باشه، وزش بايد شديد دارن به همراه گرد و خاك و كاهش ديد افقي. استان هاي خوزستان، ايلام، چهارمحال و بختياري ، كهكيلويه بوير احمد، لرستان و غرب استان اصفهان از جمله اين مناطق هستند.

شمال خليج فارس هم تا حدي مواج خواهد بود.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی آنومالی بارش از 29 فروردین تا 4 اردیبهشت: ( مناطق آبی رنگ نشان دهنده بارش های بیش از نرمال می باشد)

75219773456357558906.png

سیبری

کاربر ويژه
تنها ضد حال امروز

با هزار امید آرزو رفتم تا از دریاچه بند گلستان عکس بگیرم اما با این صحنه روبرو شدم ، سد رو آبگیری نکرده بودن و داشتن شن و ماسه کف اون رو بر می داشتن و وقتی از عوامل پیمانکار اونجا پرسیدم گفتن بخاطر تعمیرات سد هستش که داره آستان قدس انجام میده
البته حقیقتش من چندان به صدق گفتار عوامل عباس آقا ( آستان قدس) ایمان ندارم چون 2 سال پیش به همین بهانه کل آب سد رو اونهم تو آخر بهار که کشاورزا پایین دست نیاز شدیدی داشتن تخلیه کردن و بعدش هم کامیون کامیون شن و ماسه کف دریاچه رو برای کارهای ساختمانی و عمرانی آستانه برداشت میکردن

ry55qaswxiqsp96e42m.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سینوپتیکه محمد رضا جان؟؟؟ البته فکر نکنم اونقدر با فرودگاه از نظر اقلیم فرق داشته باشه؟؟
یه سری سنسور داره که اطلاعات رو ثبت میکنه ولی نگفتن سینوپتیکه
یه سنسور هم داره که تغییرات ارتفاع رو بادقت بسیار بالا اندازه گیری میکنه ولی مثل اینکه پلت فرمش برای بازدید و ... هست

saeed hh

کاربر ويژه
درود

من کی گفتم بقیه شهر بارش نبوده؟ من گفتم بارش دوم رو متوجه نشدم فقط دیدم گجت ویندوز برای تهران رعد وبرق زده، کجای این صحبت من بارش در مرکز یا جنوب شهر رو نفی میکنه؟!

اتفاقا از خدامه سمت جنوب تهران و بارش داشته باشیم چون دو روز پیش مست میدان شوش بودم هنوز هیچی نشده آلودگی هوا داره بیداد میکنه! ضمنا در نقشه ها بارش رو برای دامنه های البرز زده و خدا رو شکر سمت دشت هم بارش خوبی داشتیم.

در مورد کمفشار دینامیکی هم اگر تغذیه رطوبتی مناسبی انجام نشه، با توجه به قدرتی که داره باعث ایجاد طوفان های بزرگ گرد و غبار میشه.

نه منظورم این نبودش که از بارش جنوب تهران خوشحال نشدی میخواستم این باور غلط که تا شمال شهر بارش نداشته باشه جنوب شهر چیزی نمیباره رو انکار کنم دیگه تو بهار که جای خودش رو داره !!

اره دیگه الودگی هوا دیگه مختص زمستون نیستش امروز موقع برگشتن رفتم پارک 22 بهمن بالای محلمون مثل همیشه توچال رو نگاه کنم با تابش افتاب بر روی الودگی منظره ی عجیبی رقم خورده بود متاسفانه وضع اصلا خوب نیستش دیگه شمال و جنوب شهر هم نداره ولی کلا وضع جنوب شهر مثل همیشه خرابتر هستش!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
امسال به جز دو مورد : 1 باران 4 میلی متری و یک برف 5 سانتی متری در سایر موارد بارش ایستگاه فرودگاه مشهد کمتر از بارش داخل شهر بوده
واقعا داره در حق مشهد به این بزرگی اجحاف میشه ( 1 ایستگاه هواشناسی ) ما اعتراض داریم ایستگاه نیاز داریم

شهر - وسعت به کیلومتر مربع -تعداد ایستگاه هواشناسی سینوپتیک

تهران 750 5
مشهد 300 1
اصفهان 235 2
تبریز 190 2
کرج 165 2

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

وای معتادی یامعتادت کردن که داری ترک میکنی:ناراحت:

نه خانم

2 روزه چاي نخوردم. مي خوام ترك كنم. فكر نمي كردم اينقدر سخت باشه

الان بدنم عرق كرده و سرم خيلي درد مي كنه ولي مجبورم ترك كنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر شما

پدر من امروز مسافر پرواز تهران-اصفهان بودن و گفتن که هواپیما زمان فرود در فرودگاه اصفهان حسابی از خجالت مسافران در اومده! بطوریکه بعد از فرود همه برای خلبان دست زدن!

کلا فرودگاه اصفهان به دلیل قرار گرفتن در حاشیه کویر و محل تلاقی هوای گرم و خشک کویر با هوای خنک تر و نسبتا مرطوب دشت اصفهان هوای بسیار ناپایداری داره.

rahsazan

کاربر ويژه
امسال به جز دو مورد : 1 باران 4 میلی متری و یک برف 5 سانتی متری در سایر موارد بارش ایستگاه فرودگاه مشهد کمتر از بارش داخل شهر بوده
واقعا داره در حق مشهد به این بزرگی اجحاف میشه ( 1 ایستگاه هواشناسی ) ما اعتراض داریم ایستگاه نیاز داریم

شهر وسعت به کیلومتر مربع تعداد ایستگاه هواشناسی سینوپتیک

تهران 750 5
مشهد 300 1
اصفهان 235 2
تبریز 190 2
کرج 165 2

نویدجان خوب خودمون بعد از این اندازه گیری بارش رو انجام میدیم
من که امیدوارم در امسال یه بچه ایستگاه راه اندازی کنم:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

خوشبختانه با بارش همراست منتها اطلاعات تكميلي رو شنبه ارائه ميدم .

اين كم فشار از چند روز قبل توي نقشه ها روي تركيه ديده ميشد.

آها اينو يادم رفت بگم البته توي وبلاگم به پيش بيني اضافه كردم.

روز شنبه جنوب غرب آماده باشه، وزش بايد شديد دارن به همراه گرد و خاك و كاهش ديد افقي. استان هاي خوزستان، ايلام، چهارمحال و بختياري ، كهكيلويه بوير احمد، لرستان و غرب استان اصفهان از جمله اين مناطق هستند.

شمال خليج فارس هم تا حدي مواج خواهد بود.

مهرداد جان سردچال هست؟ مثل سیستم قبلی عمل میکنه؟

sinaet

متخصص بخش فوتبال

شهر - وسعت به کیلومتر مربع -تعداد ایستگاه هواشناسی سینوپتیک

تهران 750 5
مشهد 300 1
اصفهان 235 2
تبریز 190 2
کرج 165 2

البته مشهد یک یا دو ایستگاه جدید دارد و من طی دو سه روز آینده می گویم که جای آنها کجاست.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا