:خنده2: برچسب کافئین دار بگیر ( اصلا همچین چیزی هست؟؟؟
نه منظورم این نبودش که از بارش جنوب تهران خوشحال نشدی میخواستم این باور غلط که تا شمال شهر بارش نداشته باشه جنوب شهر چیزی نمیباره رو انکار کنم دیگه تو بهار که جای خودش رو داره !!
اره دیگه الودگی هوا دیگه مختص زمستون نیستش امروز موقع برگشتن رفتم پارک 22 بهمن بالای محلمون مثل همیشه توچال رو نگاه کنم با تابش افتاب بر روی الودگی منظره ی عجیبی رقم خورده بود متاسفانه وضع اصلا خوب نیستش دیگه شمال و جنوب شهر هم نداره ولی کلا وضع جنوب شهر مثل همیشه خرابتر هستش!!
سلام بر دوستان عزیز
درود آرش جان،فکر کنم سردچال باشه نه؟؟نظرتون چیه در موردش؟؟
شنیدم که یه نرم افزاری هست که اطلاعات ایستگاههی موجود رو میگیره و برای نقاط مختلف (مختصات) آمار میده، خوب البته درونیابی میکنه دیگه و دقتش بالا نیستما که از زمان جوونیای بابا بزرگمون مشهد همین یک ایستگاه هواشناسی رو داشته و همه آمارها و رکوردها هم متعلق به اونجاست
آخ آخ آخ آخ!
امروز که این مسیر رو رفتم تمام خاطرات جوونیام زنده شد
خود چايي پر از فايده ست. البته چاي سفيد و در درجه بعد چاي سبز اما به هر روي چاي سياه هم بي خاصيت نيست. اما قندي كه من باهاش مي خورم ضرر داره و چون من عاشق و انواع شكلات (به به) هستم مجبور براي ممانعت از هوس به شيريني چايي رو بزارم كنار.
درود مجدد محمد جان
به نظر سردچال میاد اما مسیر حرکتش جالب نیست.
ای بابا حاجی این که خیابون دیسکوی خودمونه:خنده2:
این خیابون دانشکده دندونپزشکی رو به درب شرقی دانشگاه فردوسی وصل می کنه:گل:
این دو تا رو هم حین رانندگی با موبایل فیلمبرداری کردم و بعدش پرینیت اسکرین کردم:
نه خانم
2 روزه چاي نخوردم. مي خوام ترك كنم. فكر نمي كردم اينقدر سخت باشه
الان بدنم عرق كرده و سرم خيلي درد مي كنه ولي مجبورم ترك كنم.
من فردا بارانسنجم رو میبرم رو پشت بوم نصب میکنم، یه جایی که محیطش بازتر باشه، توی یه فایل اکسل هم ثبت میکنم، نهایتش اینه که همش رو با یه خطایی اندازه میگیرم بعد کالیبرش میکنم!در مورد آمار سایر ایستگاههای مشهد خودتون رو خسته نکنید چون هیچ تصمیم و اراده مستقلی برای انتشارش متاسفانه وجود نداره :تعجب2:
فکر کنم باید حرکتش کمی جنوبشرقی بشه تا ما هم فیض ببریم ازش نه؟؟سردچالی که روی شیراز اومد 564 بود و برف اومد ولی این بنظر میرسه 558 باشه،پس کاهش دماش فکر کنم بیشتر از شیراز باشه،نظر شما؟؟