• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
آخ آخ آخ آخ!
امروز که این مسیر رو رفتم تمام خاطرات جوونیام زنده شد

q34ivakbc4djpncw1zv.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:خنده2: برچسب کافئین دار بگیر ( اصلا همچین چیزی هست؟؟؟

خود چايي پر از فايده ست. البته چاي سفيد و در درجه بعد چاي سبز اما به هر روي چاي سياه هم بي خاصيت نيست. اما قندي كه من باهاش مي خورم ضرر داره و چون من عاشق و انواع شكلات (به به) هستم مجبور براي ممانعت از هوس به شيريني چايي رو بزارم كنار.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نه منظورم این نبودش که از بارش جنوب تهران خوشحال نشدی میخواستم این باور غلط که تا شمال شهر بارش نداشته باشه جنوب شهر چیزی نمیباره رو انکار کنم دیگه تو بهار که جای خودش رو داره !!

اره دیگه الودگی هوا دیگه مختص زمستون نیستش امروز موقع برگشتن رفتم پارک 22 بهمن بالای محلمون مثل همیشه توچال رو نگاه کنم با تابش افتاب بر روی الودگی منظره ی عجیبی رقم خورده بود متاسفانه وضع اصلا خوب نیستش دیگه شمال و جنوب شهر هم نداره ولی کلا وضع جنوب شهر مثل همیشه خرابتر هستش!!

تهران یک شهر درندشت هست که از شمال تا جنوب بیشتر از 25 کیلومتر عرض داره و طول شهر هم که از 10 کیلومتری کرج هست تا پردیس!

اتفاقا بارها دیدم که سمت شمال بارندگی بوده و جنوب خبری نبوده و برعکس، الان هم که بارشها رگباری هستند و ممکنه فاصله دو کوچه مقدار بارش تغییر شدید داشته باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه عکسهایی که با دوربین از رعد و برق گرفتم بدلیل لرزش دستم جالب در نیومده. حالا فعلا این دوتا با دوربین:

8qok0rsqa1mwdq8gqbkp.jpg

6wgcmptluyy0enj73c.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
ما که از زمان جوونیای بابا بزرگمون مشهد همین یک ایستگاه هواشناسی رو داشته و همه آمارها و رکوردها هم متعلق به اونجاست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا رو هم حین رانندگی با موبایل فیلمبرداری کردم و بعدش پرینیت اسکرین کردم:

s36ik7a1qbzkknhkugq.jpg

zii1tiuizauenc77jfzs.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
ما که از زمان جوونیای بابا بزرگمون مشهد همین یک ایستگاه هواشناسی رو داشته و همه آمارها و رکوردها هم متعلق به اونجاست
شنیدم که یه نرم افزاری هست که اطلاعات ایستگاههی موجود رو میگیره و برای نقاط مختلف (مختصات) آمار میده، خوب البته درونیابی میکنه دیگه و دقتش بالا نیست

arashz

مدیر بخش هواشناسی

خود چايي پر از فايده ست. البته چاي سفيد و در درجه بعد چاي سبز اما به هر روي چاي سياه هم بي خاصيت نيست. اما قندي كه من باهاش مي خورم ضرر داره و چون من عاشق و انواع شكلات (به به) هستم مجبور براي ممانعت از هوس به شيريني چايي رو بزارم كنار.

آی گفتی مهرداد جان!

من هم عاشق شیرینی هستم! البته تمام مزه ها رو دوست دارم اما شیرینی یک چیز دیگه است . . .

متاسفانه من هم بعلت وضعیت کاریم در روز حداقل 5-6 لیوان چایی با قند میخورم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود مجدد محمد جان
به نظر سردچال میاد اما مسیر حرکتش جالب نیست.

فکر کنم باید حرکتش کمی جنوبشرقی بشه تا ما هم فیض ببریم ازش نه؟؟سردچالی که روی شیراز اومد 564 بود و برف اومد ولی این بنظر میرسه 558 باشه،پس کاهش دماش فکر کنم بیشتر از شیراز باشه،نظر شما؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در مورد آمار سایر ایستگاههای مشهد خودتون رو خسته نکنید چون هیچ تصمیم و اراده مستقلی برای انتشارش متاسفانه وجود نداره :تعجب2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این دو تا رو هم حین رانندگی با موبایل فیلمبرداری کردم و بعدش پرینیت اسکرین کردم:

s36ik7a1qbzkknhkugq.jpg

zii1tiuizauenc77jfzs.jpg

دست شما درد نکنه امیرمحسن عزیز

بسیار زیباست:گل:

به نظر میاد بیشتر رعد وبرق ها، ابر به ابر بوده، دیروز تهران در توده اول 3 آذرخش زیبا دیدم، اولی سمت کن درحالی به زمین خورد که پشت توده ابر باز بود و تابش خورشید رو میشد دید!
حیف دوربین رو نبرده بودم!

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
نه خانم

2 روزه چاي نخوردم. مي خوام ترك كنم. فكر نمي كردم اينقدر سخت باشه

الان بدنم عرق كرده و سرم خيلي درد مي كنه ولي مجبورم ترك كنم.

میخواستم سربه سرتون بذارم منظوربدی نداشتم:خجالت2:

اتفاقا من اصلاچایی نمیخورم چون به شدت برام مضره بیشترهم اب جوش یاآبمیوه میخورم فکرنکنم خیلی سخت باشه مگراینکه شما خیلی چایی بخورید که قطعا تاعادت کنید به نخوردنش کمی سختی میکشید:giggle:

بازم منوببخشید قصدم فقط شوخی بودهمین:خجالت::خجالت:

rahsazan

کاربر ويژه
در مورد آمار سایر ایستگاههای مشهد خودتون رو خسته نکنید چون هیچ تصمیم و اراده مستقلی برای انتشارش متاسفانه وجود نداره :تعجب2:
من فردا بارانسنجم رو میبرم رو پشت بوم نصب میکنم، یه جایی که محیطش بازتر باشه، توی یه فایل اکسل هم ثبت میکنم، نهایتش اینه که همش رو با یه خطایی اندازه میگیرم بعد کالیبرش میکنم!
ایستگاه مشهد هم فکر کنم اقلیمش به نواحی جنوبی استان بیشتر نزدیکه تا مشهد!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم باید حرکتش کمی جنوبشرقی بشه تا ما هم فیض ببریم ازش نه؟؟سردچالی که روی شیراز اومد 564 بود و برف اومد ولی این بنظر میرسه 558 باشه،پس کاهش دماش فکر کنم بیشتر از شیراز باشه،نظر شما؟؟

محمد جان فقط فشار توده نیست، باید ببینیم تغذیه رطوبتیش به چه صورتی میشه، وضعیت دمائی در دو سمت جبهه به چه صورت هست، جبهه سرد خواهد بود یا گرم و . . .

اما فکر برف رو نکن! شیراز شرایط ناهنجاری به حداکثر خودش رسیده بود که برف اومد، الان از برف تازه روی توچال هم خبری نیست و 30 سانت برف جدید به سرعت آب شده و همون توده یخ زده زمستانی رو داریم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا به من بگین چه ظرفی برای اندازه گیری بارون مناسبه همین فردا تهیه می کنم
صلاحیت من بیشتره چون بین امیر محسن و مرکز شهر قرار گرفتم

saeed hh

کاربر ويژه
خدا کنه سردچال روی تهران بیاد سیلی چیزی بیادش زندگی یکنواخت شده واسه ما ایرانی ها چند روز بدون حاشیه خیلی عجیبه!!!:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا