کدوم حفره منظورته؟:تعجب2:
اونی که رو شهرمونه
کدوم حفره منظورته؟:تعجب2:
درود محسن عزیز
خواهش میکنم و البته ما هم از این بابت خوشحالیم:گل:
محسن جان
نقشه اول که CIN رو نشون میده و نقشه دوم هم CAPE
و البته اون نقشه پست قبلی هم که » lifted index که این سه تا واسه شناسایی رفتارهای همرفتی خیلی مفید هستند.
بنابر این نقشه لیفت مون امروز 1- بوده که به 2- هم میرسه که عالیه
کیپ خوبی هم داریم و البته CIN مون هم از کیپ کمتره که خوبه.
در تراز 1000 میلی بار تا 450 میلی بار رطوبت خیلی خوبه و از تراز 500 به بالا هوای فوق العاده خشکی به چشم میخوره که با توجه به مطالبی که گفتم میشه به وقوع رگبار و رعد و برق در ساعات بعدازظهر در خراسان امیدوار بود.
باز هم اگه بهروز عزیز اومد در مورد نقشه های بالا ازش بپرس . ایشون خیلی زیبا و کاربردی توضیح و نفسیر میکنند. در ضمن پیش بینی دیروز صبح ایشون در مورد بارش در مشهد فوق العاده دقیق و بی نقص بود که از صمیم قلب بهشون تبریک میگم.
دقیقا دیروز بهروز عزیز واسه مشهد با درصد تحقق 100 درصد وقوع رگبار و رعد و برق شدید با میزان بارش حداقل 10 میلیمتر رو اعلام کرده بودند که خدا رو شکر رخ داد:گل:
آها آره در نوعه خودش جالبه جالبه جنوب غربه اون حفره کوچک شدت بارش سنگینه البته به نظرم این طوریام نیستاونی که رو شهرمونه
سلام هومن جان، اول باید ببینیم این پایداری گیاهی به چه چیزی ربط داره. البته همهی اینا در صورتیه که آدمها و عواقب رفتاراشون جنگلها رو از بین نبره! اولن باید ببینیم پایداری گیاهی در شمال آیا فقط به بارش وابستهست؟ خب مطمئنن غیر از بارش، به رطوبت نسبی بالا، پوشش ابر زیاد و تابش کم و مهمتر از همه به توزیع بارشی در تمام سال ارتباط داره. اما اگه در تابستان بارش بطور کامل قطع بشه، رطوبت نسبی به اندازهی دامنهی جنوبی بیاد پایین، ساعات آفتابی و خشکی هوا بره بالا، هر چقدر هم که در پاییز و زمستان بارش اتفاق بیوفته، جنگلها به مرور از بین میرن. پس میشه گفت دوام جنگلها در شمال بیشتر از همه به بارش و رطوبت تابستان وابستهست که از خشک شدنشون جلوگیری میکنه. من همیشه جلگهی اروپای شرقی رو مثال میزنم که با بارش 450 میلیمتر در سال پوشش گیاهیای در حد شمال ایران داره.سلام ماهان :گل:یه سوال!اگه در شمال چندین سال پیاپی بارندگی به شدت زیره نرمال باشه تاثیری رو پوشش گیاهیش داره یعنی ممکنه جنگلهاش رو به نابودی بره؟:تعجب2:
سپاسگزارتم ماهان جان:گل:سلام هومن جان، اول باید ببینیم این پایداری گیاهی به چه چیزی ربط داره. البته همهی اینا در صورتیه که آدمها و عواقب رفتاراشون جنگلها رو از بین نبره! اولن باید ببینیم پایداری گیاهی در شمال آیا فقط به بارش وابستهست؟ خب مطمئنن غیر از بارش، به رطوبت نسبی بالا، پوشش ابر زیاد و تابش کم و مهمتر از همه به توزیع بارشی در تمام سال ارتباط داره. اما اگه در تابستان بارش بطور کامل قطع بشه، رطوبت نسبی به اندازهی دامنهی جنوبی بیاد پایین، ساعات آفتابی و خشکی هوا بره بالا، هر چقدر هم که در پاییز و زمستان بارش اتفاق بیوفته، جنگلها به مرور از بین میرن. پس میشه گفت دوام جنگلها در شمال بیشتر از همه به بارش و رطوبت تابستان وابستهست که از خشک شدنشون جلوگیری میکنه. من همیشه جلگهی اروپای شرقی رو مثال میزنم که با بارش 450 میلیمتر در سال پوشش گیاهیای در حد شمال ایران داره.
مدت زمان گرمباد خیلی کوتاهه و از این طریق نمیتونه تاثیرگذار باشه. در بدترین حالت حداکثر 30 روز در سال روز اونم از مهر تا فروردین گرمباد امکان وقوع داره. بیشترین تاثیر گرمباد روی آتشسوزی جنگلهاست. در تابستان چون رطوبت مطلق بالاست گرمباد اتفاق نمیافته. اما از لحاظ دیگری هم میشه این قضایا رو بررسی کرد که در این مورد دوست عزیزمون محمد بیشتر در جریانه. سالهای با زمستان گرم و کمبارش و بدون برف و یخبندان، باعث ازدیاد آفات گیاهی در فصل گرم میشه.سپاسگزارتم ماهان جان:گل:پس در واقع کمبود بارش در تابستان و گرم باد برای پوشش گیاهی شمال کشور میتونه خطر آفرین باشه
سلام دوستان
وبلاگ آقای پرنوآپدیت شد و اگر پستشونو لطف کنید اینجا بگذارید قطعا میتونه مفید باشه...
متاسفانه بازکمبودرطوبت داریمو سرخ همراهی نمیکنه ولی خبر خوب این که حالاحالاها سیستم داریم...