• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوش به حالتون. بارش ما رو که خیلی کم کرده!

سلام آرش جان،خوش به حال ما؟؟؟!!بابا شما فقط یه سایت واستون کمتر از ما بارش پیش بینی کرده!!!فورکا،نروژ،اکیوودر،جی اف اس،ecmwf،باز هم بگم؟؟!!همه ی این سایت ها بارش بالای سی میل واستون پیش بینی کردن ولی واسه ما به زور به 20 میل میرسن!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نمیدونم از دیروز چی شده که قسمت سمت راست صفحات ایران انجمن ناقص باز میشه،نه آواتارا معلومه نه اون قسمتی که مثلا نوشته کاربر ویژه،کسی می تونه ما رو راهنمایی کنه؟:گل:

دوست عزیز{حمیدجان}،نمایش مشخصات رو بزن تا درست بشه.:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام برهمگی منم امدم:خجالت2:

خب یکی تحویل بگیره انجوری فکرمیکنم شمابدتون میادخانوما بیان توی این تاپیک:ناراحت:

اینجافقط مختص اقایونه:تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

خب یکی تحویل بگیره انجوری فکرمیکنم شمابدتون میادخانوما بیان توی این تاپیک:ناراحت:

درود بر آبجی ریحانه ی عزیز:گل:

خوش اومدی آبجی،طرز تفکرت کاملا اشتباست!!اینجا متعلق به همه ست!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
mideastsat_600x405.jpg

L_plot_weather_map.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان،خوش به حال ما؟؟؟!!بابا شما فقط یه سایت واستون کمتر از ما بارش پیش بینی کرده!!!فورکا،نروژ،اکیوودر،جی اف اس،ecmwf،باز هم بگم؟؟!!همه ی این سایت ها بارش بالای سی میل واستون پیش بینی کردن ولی واسه ما به زور به 20 میل میرسن!!

سلام محمد جان. نمیدونم والا ان شا الله که هم بارش ما و هم بارش شما خوب باشه. :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

از کدام آیه این تایپیک همچین تفسیری نمودید خواهر!:تعجب2:
هوا باز شد ولی هنوز ابریه...فکر کنم جاسوساشون بودن بی خبر اومدنو بی سروصدا رفتن!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
یه خبر:

من از امشب به مدت دو ماه اینجا نمیتونم بیام!!:ناراحت:،به دلیل شروع شدن امتحاناتم لب تاب از امشب تا 20 خرداد جمع میشه!!دلم واسه همتون خیلی تنگ میشه:ناراحت::گریه:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
درود بر آبجی ریحانه ی عزیز

خوش اومدی آبجی،طرز تفکرت کاملا اشتباست!!اینجا متعلق به همه ست!!

ممنون داداش محمد واقعا من چه طرزفکری دارمانه:خنده2:

از کدام آیه این تایپیک همچین تفسیری نمودید خواهر!
تفسیرخودم بود:خنده2::دوست::icestar::84::92::14::80::78::19::58::8::8::8::8::13::13::13::13:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب من میام بهتون سرمیزنم
باهاتون صحبت میکنم واگه اسمون اصفهون ابری شدمثل الان بهتون خبرمیدم درهمین حدمیتونم
:خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون داداش محمد واقعا من چه طرزفکری دارمانه:خنده2:

تفسیرخودم بود:خنده2::دوست::icestar::84::92::14::80::78::19::58::8::8::8::8::13::13::13::13:
آدم این جوونارو میبینه اینقدر شادن لذت میبره!:خنده2:
حالا واس شروع به هواشناس شدن از سایت زیر مقدار بارش اصفهانو بزن دوستان ببینن!آباریک الله...
http://www.yr.no/place/Iran/
بعد با این مقایسش کن...

4575834_metgram.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا