• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
متراژشو نمیدونم ولی اینجا ( محله ما )نوساز متری 2.700 تا 3.500 و قدیمی متری 2.200 تا 2.600
در ضمن اگه دقت کنی شهرداری پلمپش کرده!!!

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان گرامی و عصرتان بخیر...
مهرداد جون برنامه انیمیشن سازی که داده بودی دیگه کار نمیکنه و وقتی میخوام انیمیشن رو ذخیره کنم پنجره ی دیگری باز میشه و ذخیره نمیکنه...
باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

IRAJ1

کاربر ويژه
با عرض درود
ما هر سال تو فصل بهار سعی میکنیم روزهای آدینه در دامان طبیعت از این فصل زیبا لذت ببریم
اینم دوتا عکس از ارتفاع فک کنم 2250 متری

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متراژشو نمیدونم ولی اینجا نوساز متری 2.700 تا 3.500 و قدیمی متری 2.200 تا 2.600
در ضمن اگه دقت کنی شهرداری پلمپش کرده!!!

آها

گفتم بيام اونجا. اينجا كه فايده اي نداره جز شوره زاري چيز ديگه اي باقي نمونده.

اون پلمپ ور نديدم چون ريز بود.

هي خدا :64:

navid-mashhad

کاربر ويژه

آها

گفتم بيام اونجا. اينجا كه فايده اي نداره جز شوره زاري چيز ديگه اي باقي نمونده.

اون پلمپ ور نديدم چون ريز بود.

هي خدا :64:

شوخی؟
یعنی تهرانو ول میکنه کسی بیاد مشهد؟؟:خنده2:

مشهد فقط برای مشهدی ها خوبه

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان گرامی و عصرتان بخیر...
مهرداد جون برنامه انیمیشن سازی که داده بودی دیگه کار نمیکنه و وقتی میخوام انیمیشن رو ذخیره کنم پنجره ی دیگری باز میشه و ذخیره نمیکنه...
باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من با چنين مشكلي مواجه نشدم.

شايد مشكل از سيستمت باشه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته مهرداد با متری 1.5 تا 1.8 هم هنوز خونه های نسبتا خوب در محله های نسبتا خوب گیرت میاد اینجا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شوخی؟
یعنی تهرانو ول میکنه کسی بیاد مشهد؟؟:خنده2:

حد اقل شیرازی اصفهانی
مشهد فقط برای مشهدی ها خوبه

تهران درسته امتيازات ويژه اي داره.

ولي بزرگترين سرمايه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.

تهران در زمان عيد خيلي خوبه بسيار خلوت اما الان خيابون ها مملو از جمعيت آدم هاست.

البته خوب آدم سختش هست شهرشون كه در اون بدنيا اومده توش بزرگ شده تك تك خاطرات خوب و بدش رو توش گذرونده ول كنه بره جاي ديگه.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
sunset.jpg
من این عکس غروب خورشید گذاشتم تابه یادغروب غم انگیز جمعه باشیم

ولي بزرگترين سرماه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.

تهران در زمان عيد خيلي خوبه بسيار خلوت اما الان خيابون ها مملو از جمعيت آدم هاست.

البته خوب آدم سختش هست شهرشون كه در اون بدنيا اومده توش بزرگ شده تك تك خاطرات خوب و بدش رو توش گذرونده ول كنه بره جاي ديگه.
مهرداد جون شهرستان بوشهر و سواحل نیلگون خلیج تا ابد فارس گزینه مناسبی می باشد...
افتخار بدهید و تشریف بیارید...
شما که امسال تا شیراز اومده بودی یه سر هم بوشهر تشریف میاوردی....

navid-mashhad

کاربر ويژه
خب اگه میخواست بره بوشهر بیاد مشهد بهتره !! من گفتم شاید روحیاتش به مشهد نخوره اگر نه امکانات مشهد بلاشک بعد از تهران تو ایران بهتره

aria_tehran

کاربر ويژه

ولي بزرگترين سرمايه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.

من خالم الان یه مدت کوتاهه رفته یه جای خلوت افسردگی گرفته
الان خیلی از تهرانیا که از تهران برن یه جایی که به قول خودشون آرامش داره بدون شک دووم نمیارن
البته تو با این حرفا فکر کنم دووم بیاری:توافق:

خب اگه میخواست بره بوشهر بیاد مشهد بهتره !! من گفتم شاید روحیاتش به مشهد نخوره اگر نه امکانات مشهد بلاشک بعد از تهران تو ایران بهتره

ببخشید بوشهر از نظر شما مشکلی داره...
شهر به این خوبی و تمیزی و زیبا...
هیج جا مثل بوشهر نمیشه حتی آذربایجان خودم...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جون شهرستان بوشهر و سواحل نیلگون خلیج تا ابد فارس گزینه مناسبی می باشد...
افتخار بدهید و تشریف بیارید...
شما که امسال تا شیراز اومده بودی یه سر هم بوشهر تشریف میاوردی....

خواهش مي كنم

انشا الله در آينده مزاحم ميشم.

البته بايد موقعي كه هوا خنك هست بيام چون من طاقت گرما رو ندارم.

شيراز ماشاالله چه يو وي داشت عيد، چون تي شرت آستين كوتاه پوشيده بودم دستام تمام برونزه شده و رد آستين روي بازوهام هست هنوز.

ali.doosti

کاربر ويژه

آدما هم عجیب موجوداتین!یکی که شهر خلوته میگه بابا حوصلم سررفت چرا این شهر جنب و جوش نداره!یکی شهر شلوغه میگه آرامش ندارم...
من عاشق اینم مثلا تو دربندو درکه کوه نوردی کنم تهرانی میاد اینجا میگه چه رودخونه قشنگی...قدرشو بدونید...و و و...
دقت کردم یه چیز مشترکه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا