ما شا الله. اینجا که یه قطره هم نیومد:خنده2:
متراژشو نمیدونم ولی اینجا نوساز متری 2.700 تا 3.500 و قدیمی متری 2.200 تا 2.600
در ضمن اگه دقت کنی شهرداری پلمپش کرده!!!
آها
گفتم بيام اونجا. اينجا كه فايده اي نداره جز شوره زاري چيز ديگه اي باقي نمونده.
اون پلمپ ور نديدم چون ريز بود.
هي خدا :64:
سلام بر دوستان گرامی و عصرتان بخیر...
مهرداد جون برنامه انیمیشن سازی که داده بودی دیگه کار نمیکنه و وقتی میخوام انیمیشن رو ذخیره کنم پنجره ی دیگری باز میشه و ذخیره نمیکنه...
باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی؟
یعنی تهرانو ول میکنه کسی بیاد مشهد؟؟:خنده2:
حد اقل شیرازی اصفهانی
مشهد فقط برای مشهدی ها خوبه
مهرداد جون شهرستان بوشهر و سواحل نیلگون خلیج تا ابد فارس گزینه مناسبی می باشد...
تهران درسته امتيازات ويژه اي داره.
ولي بزرگترين سرماه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.
تهران در زمان عيد خيلي خوبه بسيار خلوت اما الان خيابون ها مملو از جمعيت آدم هاست.
البته خوب آدم سختش هست شهرشون كه در اون بدنيا اومده توش بزرگ شده تك تك خاطرات خوب و بدش رو توش گذرونده ول كنه بره جاي ديگه.
ولي بزرگترين سرمايه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.
تهران در زمان عيد خيلي خوبه بسيار خلوت اما الان خيابون ها مملو از جمعيت آدم هاست.
البته خوب آدم سختش هست شهرشون كه در اون بدنيا اومده توش بزرگ شده تك تك خاطرات خوب و بدش رو توش گذرونده ول كنه بره جاي ديگه.
خب اگه میخواست بره بوشهر بیاد مشهد بهتره !! من گفتم شاید روحیاتش به مشهد نخوره اگر نه امکانات مشهد بلاشک بعد از تهران تو ایران بهتره
مهرداد جون شهرستان بوشهر و سواحل نیلگون خلیج تا ابد فارس گزینه مناسبی می باشد...
افتخار بدهید و تشریف بیارید...
شما که امسال تا شیراز اومده بودی یه سر هم بوشهر تشریف میاوردی....
من این عکس غروب خورشید گذاشتم تابه یادغروب غم انگیز جمعه باشیم
آدما هم عجیب موجوداتین!یکی که شهر خلوته میگه بابا حوصلم سررفت چرا این شهر جنب و جوش نداره!یکی شهر شلوغه میگه آرامش ندارم...
ولي بزرگترين سرمايه زندگي انسان به نظر من آرامش هست. و من بدونم در هر جا آرامش رو بدست ميارم قطعا اونجا ميرم.