• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
من که اگه یک هفته از تهران خارج باشم دیوونه میشم
برحال کسایی که میلیاردر هم هستن و قبلا هم تهران زندگی میکردن و الان رفتن کشور خارجی باز بعضی اوقات میان تهران
هر کسی سخته از شهرش دل بکنه

navid-mashhad

کاربر ويژه
ببخشید بوشهر از نظر شما مشکلی داره...
شهر به این خوبی و تمیزی و زیبا...
هیج جا مثل بوشهر نمیشه حتی آذربایجان خودم...

از نظر من مشکلی نداره - بوشهر هم خوبه با مردمی مهربون و خونگرم
ولی باید 7-8 ماهشو زیر کولر باشه ؟ اشتباه می کنم ؟ آب و هوای مشهد زیاد با تهران فرق نداره و از این نظر راحت تره
امکانات مشهد از هر نظر به مراتب بهتره از بوشهر ؟ اشتباه می کنم؟
غیر از اطراف حرم و محلات پایین شهر بقیه جاهای مشهد آروم و ساکتو و بی حاشیست با پارک های بزرگ و مراکز تفریحی مجهز

سیبری

کاربر ويژه
مشهد واقعا این چند سال اخیر خیلی رشد کرده و شهر خیلی شیکی شده

پریروز

9mlvcfs49ess9v246fvu.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

الان که بیرون بودم، ابرهای نازیی در منتهی الیه غرب و جنوب غرب مشهد بر روی بینالود همرفت بینظیر داشتند که امیدوارم بدون پدیده و بارش نباشند و یک حال اساسی به ما بدن:

wxg5u4m2kblpbljyi5rr.jpg

nferez68s7bibj5du4du.jpg

flq0cv298oi307gsbbpi.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
البته فکر کنم مشهد یه فرهنگ خاص و بومی داره و فکر نکنم سایر شهرها اونجا به راحتی خودشونو وفق بدن...
یه فرهنگ خاص که مختص مشهدیای عزیزه(سوء برداشت نشه منظورم اینه که مثل تهران چند فرهنگی نیست و یک فرهنگ زندگی خاص داره)

navid-mashhad

کاربر ويژه

والا نويد جان

من تا اونجايي كه اطلاع دارم قبل از عيد اينجا تو محله ما متري 5.7 بود. الان نمي دونم بالاتر رفته يا كم شده.

مهرداد جان با این پول میتونی تو مشهد کاخ کرملین بخری و لردی زندگی کنی
در واقع شما میتونی در ملک آباد - بزرگمهر - سجاد خونه بخری در مشهد که میشه بهترین و باکلاس ترین مناطق

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من خالم الان یه مدت کوتاهه رفته یه جای خلوت افسردگی گرفته
الان خیلی از تهرانیا که از تهران برن یه جایی که به قول خودشون آرامش داره بدون شک دووم نمیارن
البته تو با این حرفا فکر کنم دووم بیاری:توافق:

معرفي مي كنم آريا : تهرانيست درجه 1 :خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
هر کی از زندگی تو شهرش راضی نیست میتونه بیاد سالار شهرهای ایران قوچان

قول میدم براش متری 100 تومن هم پیدا کنم!:خنده2:

aznavar

کاربر ويژه
ساعتی هست که اینجا ابری شده اما خبری از بارش نیست
رفتم تا پارک پیش خونمون چنتا عکس گرفتم که تقدیم میکنم. با اینکه بارندگی خوب نبوده اما عجیب گل و گیاهاش رشد کردن.خودم تعجب میکنم

o8hdrmsag31g4lhzmcv.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان با این پول میتونی تو مشهد کاخ کرملین بخری و لردی زندگی کنی
در واقع شما میتونی در ملک آباد - بزرگمهر - سجاد خونه بخری در مشهد که میشه بهترین و باکلاس ترین مناطق

تابستون برنامه سفر داريم. يا شمال يا مشهد هنوز به توافق نرسيديم.

انشالله كه قسمت شد مشهد اومدم مي خوام تمام جاهاشو ببينم. واقعيتش عيد هم مي خواستم بيام مشهد اما برنامه تغيير كرد.

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته فکر کنم مشهد یه فرهنگ خاص و بومی داره و فکر نکنم سایر شهرها اونجا به راحتی خودشونو وفق بدن...
یه فرهنگ خاص که مختص مشهدیای عزیزه(سوء برداشت نشه منظورم اینه که مثل تهران چند فرهنگی نیست و یک فرهنگ زندگی خاص داره)

نه علی جان به هیچ وجه اینجوری نیست
در همین محله ما افراد زیادی از تهران و شهرهای دیگه زندگی می کنند
همسایه ما تهرانیه و یک خونه اون ور تر تبریزی هستن و سال هاست اینجا زندگی می کنن
اون فرهنگ به قول شما خاص مربوط به یک قشری هست که با مسافران و زائران و به طور کلی رهگذران برخورد دارند
باید بگم که نیمه غربی مشهد برای زندگی کردن ساخته شده و کسی احساس غریبی نمی کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام علی جان

حالا منظورتون از فرهنگ رو نمی دونم چیه ولی کلا مشهدی ها مردم مهمان نواز و مهمان دوستی هستند.

یک دوست تهرانی دارم که منزلشون نیاوران هست و در زمان موشک باران تهران اومده بودند مشهد زندگی میکردند و به من میگفت اگه من یک روزی بخوام فقط زندگی کنم و اگه گرفتاری کاری نداشته باشم ، واسه آرامش و امنیتی که مشهد داره دوباره برمیگردم.

اینجا تنوع فرهنگی زیادی هم به چشم میخوره.

بعد هم یک چیزی رو من خیلی وقته میخوام بگم و اون اینکه مثلا کل مردم خراسان و حتی شهر و روستاهای کوچیک وقتی شهر دیگه ای باشند و یا حتی تو همین فوروم و یا حتی تو سربازی ، وقتی ازشون می پرسی که کجایی هستند میگن»»»»»»»»»»»»»»»»»»

بچه مشهد داداش!!!!!!!!!!!!!!!!!

و اینو من اصلا نمی پسندم چون آدم باید به جاییکه درش متولد شده همواره افتخار کنه:تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه
دو روزی میشه رشت ابریه ولی بجز مقادیری بسیار اندک، بارونی نمیباره. شاید فردا یخورده بباره:

7wdax8812op7sibxz4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه غرب مشهد ( سمت شاندیز) داره حسابی رعد و برق میزنه:شاد2::شاد2:

من رفتم عکس بگیرم ایندفعه با سه پایه!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا