• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
با این دنیای ارتباطات و شکستن مرزهای فرهنگی و قومی تقریبا ملت تو همه شهرها دارن به سمت یکسان سازی فرهنگی و اجتماعی میرن الا دیگه مثل دهه 60 و 70 نیست که مثلا بگیم مشهدیا اینطورین یا تهرانیا اینطوری به طرز عجیبی حتی سلایق افراد در شهرهای مختلف داره توسط رسانه ها شکل میگیره

navid-mashhad

کاربر ويژه
با این دنیای ارتباطات و شکستن مرزهای فرهنگی و قومی تقریبا ملت تو همه شهرها دارن به سمت یکسان سازی فرهنگی و اجتماعی میرن الا دیگه مثل دهه 60 و 70 نیست که مثلا بگیم مشهدیا اینطورین یا تهرانیا اینطوری به طرز عجیبی حتی سلایق افراد در شهرهای مختلف داره توسط رسانه ها شکل میگیره

دقیقا

MET-7-1200.jpg

سیبری

کاربر ويژه
یه اعترافی همینجا بکنم!
اون چند سالی که مشهد بودم یه صاحبخونه داشتم که خیلی من و اذیت کرد ، تو دلم میگفتم این مشهدیا عجب غریب کشی کردن!
اما یه دفعه تو بنگاه شناسنامه اش رو دیدم ، فهمیدم قوچانی بوده پدر سوخته!:خنده2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
من الان دارم در غرب آسمون رعد و برق ها رصد ميكنم ولي خيلي دور به نظر ميرسن!دوستان غرب نشين مشهد يك كم گزارش بدن!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

گزنه نیوزلندی می تواند افرادی که از کنارش رد می شوند را هم مسموم کند و آن ها را بکشد اما این گیاه تنها یکی از ترسناکترین گیاهان دنیا است.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، برخی از گیاهان هستند که می توانند انسان ها را مسموم کنند و حتی برخی دیگر دست زدن به آن ها نیز باعث بروز مشکلاتی مانند عفونت های مختلف در بدن می شود. در میان دسته گیاهان سمی بخشی هستند که حتی نزدیک شدن به آن ها نیز می تواند کشنده باشد. این گیاهان که در طبیعت نیز پیدا می شوند به ترسناک ترین گیاهان دنیا مشهور شده اند.

** Red Tide

986254_768.jpg

ترسناک ترین و البته بزرگترین قاتل حیوانات دریایی گیاهی به نام "Red Tide "است که سمی قوی را از خود ساتع می کند. در زمان های مشخصی از سال در برخی از ساحل های اقیانوس های آرام و اطلس این جلبک های قرمز نمایان می شوند و تنها نزدیک شدن به آن ها می تواند حیوانات را از بین ببرد. بسیاری از مرگ های دسته جمعی به علت وجود همین جلبک ها است. "باشگاه خبرنگاران"

** Spurge Laurel

986253_687.jpg

یکی از بی رحم ترین گیاهان دنیا را می توانید در هر جنگلی ببینید. این گیاه برگ های سبز و نرمی دارد که بسیار زیبا هم هستند اما در پشت این زیبایی با خشونت رفتار می کنند. دست زدن و یا حمل و نقل اشتباه این گیاه می تواند باعث بروز خونریزی های داخلی و از کار افتادن عضلات ظرف چند ساعت شود. این نشانه ها به سرعت انسان ها را به سمت مرگ راهی می کنند. درمان برای این گیاه بسیار کم است و البته درمان آن بسیار دردناک نیز هست.

** گزنه نیوزلندی

گزنه یکی از دردناک ترین گیاهانی است که می توانید در دنیا پیدا کنید ولی نوع نیوزلندی آن واقعا شگفت انگیز و ترسناک است. این گزنه حتی با قدم زدن در کنارش هم شما را مسموم و به سرعت می کشد. این درخت ها می تواند تا سه متر رشد کنند و البته برای آنکه به شما آسیبی وارد نکند باید از لباس ها خاصی استفاده کنید.

** توت سیاه هیمالیا

986256_400.jpg

یکی از مظلوم ترین گیاهان کشنده دنیا در کوه ها هیمالیا زندگی می کند و انسان های زیادی را تا به حال راهی بیمارستان و برخی را راهی گورستان کرده است. این گیاه شاخه هایی با تیغ هایی به اندازه دندان های کوسه و تیز دارد. تنها کمی خراش روی بدن می تواند شما را راهی بیمارستان کند و البته باید چندهفته ای تحت درمان باقی بمانید در غیر این صورت جانتان را از دست خواهید داد.

** Hogweed

986259_265.jpg

یکی از گیاهانی که به کابوس شب ها نیز شباهت دارد به نام " Hogweed" شناخته می شود و دومین گیاهی است که میتواند تنها با تماسی بسیار ساده انسان ها را بکشد. سم این گیاه به راحتی از منافذ روی پوست وارد خون می شود وحتی پوست را نیز می سوزاند. ارتفاع این درخت به 2 متر می رسد و باید با لباس های مخصوص به آن نزدیک شوید.

aznavar

کاربر ويژه
دوسری میزامشون. به حدی مشغول شدم متوجه نشدم ک 114 عکس گرفتم:تعجب2: نترسید فقط 8 تاشونو میزارم:خجالت::نیش2:

86ra0p8i4wgjydqukh4h.jpg

joifd8hc58i3qzncmpw0.jpg

xq0p32q9faq9k9ls6.jpg

fwjfsz0stixw9cid1bg.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
مشهد واقعا این چند سال اخیر خیلی رشد کرده و شهر خیلی شیکی شده

حالا که بحث شهرها شد به نظر من تهران بحثش جداست البته از انقلاب به بالا ، از انقلاب به پایین شهرستان حساب میشه و باید بهش گفت شهرستان تهران (نظر استاد دوستم که دانشگاه تهران تحصیل میکرد ) به نظر خودم تهران شهر واقعا زیبایه و نامبر وان حساب میشه .بین اصفهان مشهد تبریز شیراز فقط تبریز نرفتم ولی میگن شهر تمیزیه شیراز از لحاظ شهرسازی حرفی برا گفتن نداره (در برابر مشهد و اصفهان) بین مشهد و اصفهان به نظر من اصفهان بهتره البته در حد نانو و میلیمتری بیشتر بخاطر زاینده رود
نظر من بود و قصد توهین ندارم
تا نظر شما چه باشد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یه اعترافی همینجا بکنم!
اون چند سالی که مشهد بودم یه صاحبخونه داشتم که خیلی من و اذیت کرد ، تو دلم میگفتم این مشهدیا عجب غریب کشی کردن!
اما یه دفعه تو بنگاه شناسنامه اش رو دیدم ، فهمیدم قوچانی بوده پدر سوخته!:خنده2:

خيلي از اين موارد ديدم حاج محسن!ولي مردم ايران نميدونم چرا مشهد را فقط اطراف حرم ميدونن!و اون تاكسي هاي نامرد رو هم نماينده مشهد؟!

rahsazan

کاربر ويژه
مهرداد جان با این پول میتونی تو مشهد کاخ کرملین بخری و لردی زندگی کنی
در واقع شما میتونی در ملک آباد - بزرگمهر - سجاد خونه بخری در مشهد که میشه بهترین و باکلاس ترین مناطق
البته ریا نباشد اما...
احمدآباد زیباترین خیابان ( حداقلش ) مشهد است:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

navid-mashhad

کاربر ويژه
آخه همه مردم ایران مشهدو دور حرم میبینن
مثل اینکه همه بیان تهران بعد فقط شابدولعظیم و راه آهن اون ورا برن
تا چند سال پیش اصفهان و شیراز خیلی تمیزتر و سرتر بود نسبت به مشهد اما مشهد تو این 3-4 سال انقلاب شده اصلا از این رو به اون رو

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سازمان هواشناسي به اين نزديكي هنوز توي اين چند ساله همت نكردم برم از نزديك باهاشون صحبت كنم ببينم علت اين همه عقب ماندگي چيه؟

بعد از هك شدن سايت سازمان تو سال 90، انگيزه شون به شدت كم شده و ديگه دل و دماغي براي كار ندارن.

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا شما نمیری عکس بگیری از رعد و برق؟
سلام سجاد جان
پشت بوم خونه ما همتراز طبقه سوم خونه های اطرافه و من دید بسیار محدودی به اطراف دارم
از طرفی اگه بخوام برم سمت امیرمحسن، انقدر ترافیک هست که کلا باید عطای عکس گرفتن رو به لقایش ببخشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا