• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ضمن تقدیر و تشکر از اداره پیش بینی هواشناسی استان و مدیر عزیزشون

مختصات رادیو سوند مشهد در عصر روز گذشته به شهر ذیل هست:

عرض جغرافیایی: 36.16

طول جغرافیایی: 59.38

ارتفاع: 999.2 متر از سطح دریا

یکی از دوستان مختصات رو اینطوری وارد کنه ببینیم دقیقا کجا بوده و تصویرش رو واسم بذاره:

36.16,59.38

navid-mashhad

کاربر ويژه
ضمن تقدیر و تشکر از اداره پیش بینی هواشناسی استان و مدیر عزیزشون

مختصات رادیو سوند مشهد در عصر روز گذشته به شهر ذیل هست:

عرض جغرافیایی: 36.16

طول جغرافیایی: 59.38

ارتفاع: 999.2 متر از سطح دریا

یکی از دوستان مختصات رو اینطوری وارد کنه ببینیم دقیقا کجا بوده و تصویرش رو واسم بذاره:

36.16,59.38

امیرمحسن این دقیقا فرودگاه مشهده

دوستان خراسانی تبریک به خاطر آپدیت رویایی GFS :

2013041300_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_054.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا رعدوبرق شدوبرقا قطع شد ولی بارش :((((
سرجمع 10 قطره افتاد...
هنوز این آسمون پتانسیل بارشو داره!دوروبرابرتیرس وحرکتشون از جنوب غرب به شمال شرقه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینجا رعدوبرق شدوبرقا قطع شد ولی بارش :((((
سرجمع 10 قطره افتاد...
هنوز این آسمون پتانسیل بارشو داره!دوروبرابرتیرس وحرکتشون از جنوب غرب به شمال شرقه!

علی جان کاش توده ابر در طول شب یه خوزستان میرسید، دما کمتر بود شانس بارش افزایش پیدا میکرد، اما الان هم دیر نیست و امکان بارش خوب هست.

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
موقعیت دقیق ایستگاه هواشناسی فرودگاه مشهد و پیدا کردم تو گوگل ارث . اون مختصات اشتباهه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم یک عکس از مسیر 160 کیلومتری مشهد به کلات که باید از چندین باند مختلف از رشته کوههای هزار مسجد با بافت متفاوت گذر کنید

صبح امروز:

zpd7m4guwb2tcn4r4bh.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
موقعیت دقیق ایستگاه هواشناسی فرودگاه مشهد و پیدا کردم تو گوگل ارث . اون مختصات اشتباهه .

سلام محمد جان

اون مختصاتی که من دادم دقیقا جایی بود که اطلاعات رادیو سوند ارسال شده بود.

میشه عکس ماهواره ای همون نقطه ای که گفتم رو بذاری تا من بدونم رادیو سوند کجا بوده؟

خیلی ممنون

پسرخاله

کاربر ويژه
من که خوشبینم تهران از این سیستم هم بالای 10 میل بارش بگیره مثه قبلی دیروز سامیار هم همین عقیده رو داشت

meteogram.php

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان کاش توده ابر در طول شب یه خوزستان میرسید، دما کمتر بود شانس بارش افزایش پیدا میکرد، اما الان هم دیر نیست و امکان بارش خوب هست.
آرش جان طبق تصویرماهواره اول ابراست و الآن هم بارون ریزه میباره ولی تا فردا اینجوربزنه 1م.م میشه!من با توجه به افق اطراف امیدوارم ،هرچی خدا بخواد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا