• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود بر دوستان

هوای فعلی ایلام ابری و بدون بارش

چند تصویر از طبیعت شیروان:

jegex0894ydsnarpashv.jpg

e6f3w1w8kfybnmgmckv4.jpg

skjdw1l6av3u45wmhktf.jpg

jjf2tttx90j69csv86ob.jpg

ulok44e43s29f59mup8f.jpg

6vi9dnlaas1q8bpd66h.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن اون مختصاتی که هواشناسی ایران برای ایستگاه ها اعلام کرده همه چرت و غلطه . من برای مشهد و تهران و چک کردم شاید 20 کیلومتر با ایستگاه ها فاصله داره . این مختصاتی که شما دادی میشه تو کوهای بینالود .

بالون های رادیوسوند همه از کنار خود ایستگاه ارسال میشه . تو ویکیپدیا رادیسوند و چک کنید تصاویر ارسال بالون از مهراباد به بالا مشخصه

navid-mashhad

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان عکس ماهواره ای رو با نمای بالا بذار و محلش رو دقیق مشخص کنی چون خیلی مهمه

میخوان اون نقطه رو ببینم

موقعیت دقیق ایستگاه هواشناسی فرودگاه مشهد و پیدا کردم تو گوگل ارث . اون مختصات اشتباهه .

سلام محمد جان

اون مختصاتی که من دادم دقیقا جایی بود که اطلاعات رادیو سوند ارسال شده بود.

میشه عکس ماهواره ای همون نقطه ای که گفتم رو بذاری تا من بدونم رادیو سوند کجا بوده؟

خیلی ممنون

پسرخاله

کاربر ويژه
امیر محسن اون مختصاتی که هواشناسی ایران برای ایستگاه ها اعلام کرده همه چرت و غلطه . من برای مشهد و تهران و چک کردم شاید 20 کیلومتر با ایستگاه ها فاصله داره . این مختصاتی که شما دادی میشه تو کوهای بینالود .

بالون های رادیوسوند همه از کنار خود ایستگاه ارسال میشه . تو ویکیپدیا رادیسوند و چک کنید تصاویر ارسال بالون از مهراباد به بالا مشخصه
سلام بر استاد اقلیم تهران :احترام:
چه جوری باید چک کرد اینارو؟

aznavar

کاربر ويژه
بارش باران همچنان ادامه داره. البته دونه هاش خیلی ریز هستن و بعید میدونم چیزی قابلی ثبت بشه

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا اوضاع جالبه!
5دقیقه زمینا خیسه 5 دقیقه خشک!کمبودرطوبت بازداره کاردستمون میده!چه بوی بارونی پیچیده...واو!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا