سلام و درود بر همه دوستان عزیز:گل:
سال نو رو مجدداً به همتون تبریک میگم و از صمیم قلب موفقیت و سلامتیتون رو از یزدان پاک خواستارم:گل::گل::گل:
اوایل عید خوزستان و ایلام بودم، یه مدتیه یه جایی مشغولم و دسترسی به اینترنت نداشتم، الان دوباره ایلامم
عید امسال دیدن اقوام بسیار شادم کرد و اتفاق های خوبی واسم افتاد:139:
اما دو قفسه از روان من شدیداً دچار افسردگی شده خیلی شدید :ناراحت:
اولیش به خاطر وارد شدن ایلام در ششمین سال آبی ناهنجاره نمیدونید اینجا چه خبره دسترنج کشاورزهای دیمکار بر باد رفت
آخه خشکسالی ها هم مثل هم نیستن یه زمان زیر نرمال، شامل زمستون زیر نرمال و بهار زیر نرماله اما زمستون زیر نرمال و بهار خشک یه چیز دیگه ست
سبزه ها و گل ها خشک شدن و در فاصله 4 سال بهار 87 تکرار شد.
فکرشو بکنید حاصل بارش 500 م م آبدانان و اطرافش که بیشتر گندم و جو دیم دارن بر باد رفت و زمین ها خشک شدن و سوختن. گرمسیرات دهلران و مهران که دیگه اصلاً گفتن ندارن
باور میکنید شهر ایلام از شهرهای پربارش کشور، بعد از دو ماه خشکی (از اواسط بهمن) در روز 17 فروردین یه بارش خفیف 5 میلی بارید؟
این سامانه هم که استان رو دور زد و چشم هامون به آسمون خشک شد
دومیش از دست آدمهاییه که لباس تمیز حمام مرتب ادوکلن خوشبو کم نذاشتن جلو مهمون اهل گردش بودن اینترنت رفتن خرید تبلت برای بچه هاشون مهندس شدن خونه تکونی درست و حسابی گواهینامه گرفتن ماشین خریدن فرستادن پیامک های قشنگ لحظه سال تحویل تحلیل فیلم ها و سریال ها و ....... رو از لوازم امروزی و باکلاس بودن و از قافله بشری عقب نیوفتادن میدونن
الا شوت نکردن بطری نوشابه و دلستر و انواع آشغال و پلاستیک در طبیعت بی زبانی که سال دیگه هم میخوان بیان همونجا:تعجب2::تعجب2::تعجب2:
تو استان های ایلام و خوزستان تو این سالها تعداد خودروهای شخصی زیاد شده و از طرفی تو ایلام تعداد گردشگرهای غیراستانی هم خیلی زیاد شده
تو روز احترام به طبیعت عده ای از هموطنان محترم چنان بلایی سر
عروس زاگرس آوردن که یادآور حمله مغول بود
بعضی ها رو میبینی انگار میخوان با ماشین هاشون تا قله کوهها یا تا ته غارها برن
خیلی خیلی ناراحت شدم واقعاً باید این وضعیت رو تغییر داد وگرنه نسل ما هم که ازدواج کنن و ماشین بخرن، عروس زاگرس تبدیل به گوژپشت نتردام زاگرس میشه