بخدا من گفتم امسال ایلام خشکسالی.
ولی همه منو مسخره می کردید
بچه ها یادتون میاد روز های اول سال آبی چند تا نقشه گذاشتم و گفتم ایلام زمستون خشکسالیه؟
یا یادتون رفته؟
سلام مهرداد عزیز:گل:
اوایل فروردین اینجا میومدم عکس های سفر شیرازتو دیدم خیلی قشنگ بودن
منتظر فولاد گیلانم که خبرم کنن اگه شد که خوب اگه هم نشد همون سربازی معمولی رو میرم توکل بر خدا
این چندوقته هم این ور و اونور دنبال یه لقمه نون حلال بودم و هستم(البته واسه خودم نه زن و بچه:خنده2
از روز 30 فروردین تا 4 اردیبهشت ماه با عزبزان انجمن میلیاردرهای جوان آینده به اصفهان عزیمت خواهیم کرد. لطفا در صورت امکان وصعیت این چند روز اصفهان را میخواستم. ممنون.
محمد ببخشید باز سوال میپرسم!
به نظرت بارش اقدسیه بیشتره یا طرفای شمال غربو فرحزاد؟
اونجا لزوم وجود ایستگاه حس نمیشه؟البته به علاوه جنوب شرق که فکر کنم از مهرآبادم کم تر میباره نه؟
ولی به نظرم از اقدسیه بیشترن!خواهش میکنم . شرق تهران کلا از بالا تا پایینش کوه داره . حالا شاید اندازه شمال شهر بلند نباشه ولی امتداد اونا هست و قله هاش مثلا 2000 شاید باشه و بارشش از مهراباد بیشتره یا حداقلش مثل اونه .
شمال غرب تهران جاهایی مثل سعادت اباد و فرحزاد و جنت اباد شمالی و ... ایستگاهی نداره . من فکر نمیکنم نقاطی که شمال غرب تهران هستن و اندازه اقدسیه از کوه فاصله دارن بارششون تا اقدسیه تفاوت فاحشی داشته باشه . یسری نقاط تهران هستن مثل پارک جمشیدیه یا سوهانک یا شمال ولنجک اینا شاید تفاوت بارشیشون با اقدسیه فاحش باشه مثلا نرمالشون بالای 500 باشه که ارتفاع این نقاط بین 1800 تا 1900 متره
ولی به نظرم از اقدسیه بیشترن!
اونجا امکانه بارشه همرفتیش بیشتره که چند ساله این اتفاق کمتر میفته ولی این زو هم باید در نظر گرفت که خیلی وقتها هم شده سیستمی وارد شده شماله غربه شهر خیلی بیشتر باریده تا مناطقه دیگه نمونش کم نبوده متاسفانه به قوله خودت ایستگاه نیست نمیشه مستند گفت ولی اگه یه روزی در آینده ی دور شمال غرب شهر مثلا جنت آباد شمالی یا کوهسار یا حصارک یا کن یا فرحزاد ایستگاه بزنن به نظرم این مناطق بارشه بیشتری از اقدسیه ثبت میکنن
باید ایستگاه باشه تا بشه اضهار نظر کرد. شمال شرق تهران هم بار ها و بار ها بارش های یی اتفاق افتاده که از سایر ایستگاه ها بیشتر هست. اصغری هم یکبار گفت به دلیل تمرکز آئروسل ها در این بخش بارش ها بیشتره.
مساله دیگه جهت چین خوردگی هاست اینکه این 2 ناحیه از نظر موقعیت کوه ها نسبت به توده های آب و هوا چه وضعیتی دارن بسیار مهم و تو نتایج آمارها تاثیر بسیار زیادی دارن. برای درک این موضوع در مقیاس وسیع رشته کوه البرز رو در نظر بگیریم اگه رشته کوه البرز به جای غربی شرقی شمالی جنوبی بود چی میشد؟ بدیهی ست که سواحل خزر رو با این ویژگی فعلی نمی دیدیم. برای همین در مقیاس خرد همچون تهران هم همینطور هست.
مهرآباد مگه 240 نیست؟ چرا کمش میکنی؟ دیگه از مهرآباد(خشک آباد) کمتر جایی نمیباره مگر شهر ری!تو شهر تهران در این حد میشه گفت که میانگین بارش سالانه 200 وجود داره . 500 هم وجود داره .
مگه امیرمحسن مسئوله بارشه کشوره دوسته گرامی؟امیر محسن خان باران مشهد چی شد پرید دیگه:گل:
اونجا امکانه بارشه همرفتیش بیشتره که چند ساله این اتفاق کمتر میفته ولی این زو هم باید در نظر گرفت که خیلی وقتها هم شده سیستمی وارد شده شماله غربه شهر خیلی بیشتر باریده تا مناطقه دیگه نمونش کم نبوده متاسفانه به قوله خودت ایستگاه نیست نمیشه مستند گفت ولی اگه یه روزی در آینده ی دور شمال غرب شهر مثلا جنت آباد شمالی یا کوهسار یا حصارک یا کن یا فرحزاد ایستگاه بزنن به نظرم این مناطق بارشه بیشتری از اقدسیه ثبت میکنن
مهرآباد مگه 240 نیست؟ چرا کمش میکنی؟ دیگه از مهرآباد(خشک آباد) کمتر جایی نمیباره مگر شهر ری!