تهران نابود شد خبرت میکنم
البته من نمی خواست به شما بی احترامی کنم این تحلیل استادان ماست.:گل:
تهران نابود شد خبرت میکنم
بار روانی زلزله بقدریه که انسان تا چند ماه مشکل پیدا میکنه تو شهر ما بخاطر زلزله 5 ریشتری زمستون هنوز خیلیا شب راحت نمیتونن بخوابن و آویزونن
البته زلزله فقط بدی ندارد نکات مثب نیز دارد.:گل:
البته من نمی خواست به شما بی احترامی کنم این تحلیل استادان ماست.:گل:
پس جای هیچ نگرانی نیست!البته اون گسلی که میگن هر 150 سال یه بار زلزله شدید داره گسل مشا-فشم هست که همین زلزله های دماوند و فیروزکوه و پردیس و رودهن که گهگداری رخ میده برای اونه .
ری هم که گسلش جدا هست و شاید حدود 1000 سال پیش اگر اشتباه نکنم بالای 7 ریشتر اومده .
بار روانی زلزله بقدریه که انسان تا چند ماه مشکل پیدا میکنه تو شهر ما بخاطر زلزله 5 ریشتری زمستون هنوز خیلیا شب راحت نمیتونن بخوابن و آویزونن
من که تجربه داشتم بگم که چیز خوبی نیییییییسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ساعت پانزده و چهل و چهار دقیقه به وقت محلی زلزله ای با قدرت هفت ونه دهم ریشتر جنوب پاکستان را لرزاند. |
بد نيست يه خدايي نكرده هم تنگش مي زدي. راجع به سرنوشت 13 ميليون داري صحبت مي كني.
بد نيست يه خدايي نكرده هم تنگش مي زدي. راجع به سرنوشت 13 ميليون داري صحبت مي كني.
خدایی نکرده اگر در پایتخت زلزله ای بیاد سرنوشت کل کشور به خطر می افته.کل 77 میلیون!
خدایی نکرده اگر در پایتخت زلزله ای بیاد سرنوشت کل کشور به خطر می افته.کل 77 میلیون!
حتی فکر کردن بهش هم سخته خدا اون روزا نیاره
آره بابا 5 ریشتری بروجرد یادمه حدودعید 85 بود خیلی خسارت بروجرد زد و من نهاوند خونه طبقه 2 بودم یادمه اذون تموم شد شروع شد و من که خوابم سبکه از صدای اذان بیدار شدم و دوباره خوابیدم یه دفعه شروع شد و من فقط یادمه بسرعت خودمو به طبقه اول رسوندم و از در می خواست بیرون برم دیدم در قفله برگشتم کلید برداشتم و دیگه تموم شد یادمه خیلی طول کشید و من در طول این مدت یکبار دو طبقه رو پائین اومدم یکبار برگشتم و بار دیگه وسط راه تموم شد از اون به بعد من هیچوقت همه در های پشت سرمو تو خونه قفل نمی کنم خوب شاید اینجوری بشهبا ایرج عزیز موافق هستم، من زلزله 5.7 ریشتری در اهواز رو تجربه کردم، واقعا وحشتناک بود!