• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه

البته زلزله فقط بدی ندارد نکات مثب نیز دارد.:گل:
بار روانی زلزله بقدریه که انسان تا چند ماه مشکل پیدا میکنه تو شهر ما بخاطر زلزله 5 ریشتری زمستون هنوز خیلیا شب راحت نمیتونن بخوابن و آویزونن
من که تجربه داشتم بگم که چیز خوبی نیییییییسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

mikadd

کاربر ويژه
خبرنگار شبکه پرس‌ تی‌وی در پاکستان می‌گوید دست‌کم ۷ نفر بر اثر زمین‌لرزه در پاکستان کشته شده‌اند

پسرخاله

کاربر ويژه
البته اون گسلی که میگن هر 150 سال یه بار زلزله شدید داره گسل مشا-فشم هست که همین زلزله های دماوند و فیروزکوه و پردیس و رودهن که گهگداری رخ میده برای اونه .

ری هم که گسلش جدا هست و شاید حدود 1000 سال پیش اگر اشتباه نکنم بالای 7 ریشتر اومده .
پس جای هیچ نگرانی نیست!
کلا تهران جای بسیار خوبیه برای زندگی هم آب و هواش هم تعادلش و هم درصده کمه احتماله زلزله!:دست:
نظره من اینه البته.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بار روانی زلزله بقدریه که انسان تا چند ماه مشکل پیدا میکنه تو شهر ما بخاطر زلزله 5 ریشتری زمستون هنوز خیلیا شب راحت نمیتونن بخوابن و آویزونن
من که تجربه داشتم بگم که چیز خوبی نیییییییسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

با ایرج عزیز موافق هستم، من زلزله 5.7 ریشتری در اهواز رو تجربه کردم، واقعا وحشتناک بود!

amir tehranpars

کاربر ويژه
زلزله 7.9 ریشتری در پاکستان
ساعت پانزده و چهل و چهار دقیقه به وقت محلی زلزله ای با قدرت هفت ونه دهم ریشتر جنوب پاکستان را لرزاند.

61039.jpg
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ بخش هایی از ایالت سند در جنوب و ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور بر اثر زلزله ای هفت و نه دهم ریشتری لرزید که درپی آن دست‌کم پنج نفر زخمی شدند.
این زلزله که ساعت پانزده و چهل و چهار دقیقه به وقت محلی رخ داد در کراچی ، کویته و مناطقی در بلوچستان احساس شد.
مناطقی از پاکستان حدود بیست تا بیست و پنج ثانیه لرزید.
کانون این زلزله منطقه مرزی پاکستان و ایران در عمق هفتاد و شش کیلومتری زمین اعلام شده است.

این زلزله در شهرهای حیدرآباد، کراچی، اسلام آباد، لاهور، پیشاور و کویته را لرزاند.
زلزله پاکستان در عمق 195 کیلومتری عمق زمین ثبت شده است.
...............

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خدایی نکرده اگر در پایتخت زلزله ای بیاد سرنوشت کل کشور به خطر می افته.کل 77 میلیون!

دقيقا

تهران تمركز قدرت سياسي و اقتصادي كشور هست و بي شك كل كشور متضرر مي شن و ممكن تا مدتها كشور از اين آسيب بالقوه كمر راست نكنه!!

آخرین ویرایش:

mikadd

کاربر ويژه
حدود 1000 خانه در روستای مشخیل پاکستان تخریب شده.خسارت پاکستان انگار بیشتر بوده!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
برای بر آورد کردن کشتگان زلزله به نظر من زوده از الان !!
چون اون منطقه بسیار دوردسته و شاید هنوز ابتدای امداد رسانی و آواربرداری ( احتمالن شروع نشده ) باشه

nojeana

کاربر ويژه
با ایرج عزیز موافق هستم، من زلزله 5.7 ریشتری در اهواز رو تجربه کردم، واقعا وحشتناک بود!
آره بابا 5 ریشتری بروجرد یادمه حدودعید 85 بود خیلی خسارت بروجرد زد و من نهاوند خونه طبقه 2 بودم یادمه اذون تموم شد شروع شد و من که خوابم سبکه از صدای اذان بیدار شدم و دوباره خوابیدم یه دفعه شروع شد و من فقط یادمه بسرعت خودمو به طبقه اول رسوندم و از در می خواست بیرون برم دیدم در قفله برگشتم کلید برداشتم و دیگه تموم شد یادمه خیلی طول کشید و من در طول این مدت یکبار دو طبقه رو پائین اومدم یکبار برگشتم و بار دیگه وسط راه تموم شد از اون به بعد من هیچوقت همه در های پشت سرمو تو خونه قفل نمی کنم خوب شاید اینجوری بشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی

به نظر من ارتباط معنا داری هست، راستی عمق زلزله رو سازمان زمین شناسی آمریکا 82 کیلومتر اعلام کرده، دلیل این که تا دبی و کرمان هم حس شده این عمق زیاد هست که باعث شده امواج به راحتی مسافت بیشتری رو طی کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا