• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه

خوب خدایی نکرده تهران خراب خواهد شد فعلان خدا حافظ.
خدایی نکرده هر جایی از دنیا زلزله ای بیاد که دست سازهای بشری برای مقاومت در برابر اون زلزله طراحی و اجرا نشده باشن، خراب خواهد شد، اما بسیاری از زیرساختها و سازه های ابرشهر تهران بزرگ در صورتیکه خدای نکرده زمین لرزه ای رخ بده مقابل زمین لرزه های با شدت بالا مقاومت خواهند کرد به خواست خدا...

IRAJ1

کاربر ويژه
ببینید چه خبره ،مهرداد جان امیدی به آرامش فلات ایران هست؟

map_image.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آره بابا 5 ریشتری بروجرد یادمه حدودعید 85 بود خیلی خسارت بروجرد زد و من نهاوند خونه طبقه 2 بودم یادمه اذون تموم شد شروع شد و من که خوابم سبکه از صدای اذان بیدار شدم و دوباره خوابیدم یه دفعه شروع شد و من فقط یادمه بسرعت خودمو به طبقه اول رسوندم و از در می خواست بیرون برم دیدم در قفله برگشتم کلید برداشتم و دیگه تموم شد یادمه خیلی طول کشید و من در طول این مدت یکبار دو طبقه رو پائین اومدم یکبار برگشتم و بار دیگه وسط راه تموم شد از اون به بعد من هیچوقت همه در های پشت سرمو تو خونه قفل نمی کنم خوب شاید اینجوری بشه

موافق هستم، کشور کوهستانی با این همه کوه و دشت و دره و رود باید هم این همه زلزله بیاد، فقط حیف که همیشه حرف میزنیم و از ایجاد آمادگی در برابر زلزله خبری نیست! باید این رو همیشه به یاد داشته باشیم که با تولد زمین، زلزله هم متولد شده و تا زمانی که این سیاره وجود داره، زلزله هم وجود خواهد داشت! باید راه و روش کم کردن صدمات زلزله رو یاد بگیریم و اجرا کنیم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
بچه ها به من نخندید ولی دوبار این اتفاق برای من افتاده که داشتم به زلزله فکر می کردم بعدش زلزله شده
اصلن اهل چاخان نیستم!!! هر دو بارم روی زمین دراز کشیده بودم و بعد زلزله سردرد گرفتم!!

mohamad$

کاربر ويژه
حالا جالبه هر نقطه ای از ایران زلزله میاد نوک پیکان به سمت تهران گرفته میشه گویا احساس میکنن حق تهران هست که زلزله بیاد ! سینای عزیز 6.5 ریشتر در دماوند بیاد ساختمونای تازه ساز تهران و مثلا با قدمت کمتر از 15 سال به راحتی مقاوت میکنند چیزی هم نمیشه مگر اینجا(تهران) خونه ها از کپر و کاهگل و بند تومبون درست شده که شهر با خاک یکی بشه ؟

مشکل اصلی تهران ساختمونای قدیمی هست که بیشتر در نیمه جنوبی شهر ساخته شدن . و با درصد کمتر در سایر نقاط شهر هم هستن

خود شهر تهران احتمال زلزله شدیدش بسیار بسیار کمه . منظورم اینه که مرکز زلزله رو خود شهر تهران باشه .

Abbath

New member
درود...

خاک عالم بر سر شبکه خبر،برداشتن نقشه ای رو که بی بی سی فارسی رو خبر فوریش اورده بود رو کات و ادیت کردن و دارن پخش میکنن،واقعا زبان قاصره از این خلاقیت اینا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ببینید چه خبره ،مهرداد جان امیدی به آرامش فلات ایران هست؟

map_image.jpg

ايرج اخيرا فشار صفحه عربي به سمت فلات ايران بسيار بيشتر شده و بر روي فلات ايران كه جزي از بلوك مقاوم اوراسياست هر از گاهي در نقاطي از اون گسيختگي ايجاد ميشه. مناطقي كه از ايران كه به لحاظ تاريخي به دوره ي بازگشت زلزله خود نزديكتر هستن قطعا در خطر هستن و اين فشار مضاعف هم كمك شاياني به اين قضيه خواهد كرد.

ali.doosti

کاربر ويژه
آقایون دوستان این چه طرز حرف زدنه یه خدای نکرده ای یه دعایی یه چیزی هی اونجا نابود میشه اون فوران می کنه!
بذارید خودمون کم مصیبت نداریم !
خدایا چرا این همه زیاد شدن زلزله ها...کاش از این مرحله ی گذار هرچه سریعتر عبور کنیمو همه زلزله ها تو کویرو کوه رخ بده شهرها آسیبی نبینن...خدایا رحم کن...

amir tehranpars

کاربر ويژه
نمیدونم چقدر با نظر من موافقید ؟
هرچند که نظر بنده ، ازنظر علمی شاید اشتباه باشه ولی :
معمولا اکثر زلزله ها زمانی که هوا به شکل ناملموسی گرم میشه و بیشتر در فصل بهار اتفاق میفته !
زلزله خرداد ماه 6-7 سال پیش پایتخت
زلزله فروردین ماه دوسه سال پیش آمل
زلزله دی ماه بم
زلزله تابستان آذربایجان
و... !
که در این موارد اشاره شده هوا به شکل ناملموسی گرم بود !

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بعد از زلزله آدم دچار وسواس می شه.خیلی حس بدیه.تا چند ماه اعصاب آدم آرامش نداره.من خودم چند بار تجربش کردم.

زلزله یوش و بلده مازندران در رشت به خوبی حس شد.زلزله آوج قزوین و یکی دو تا زلزله دیگه در خود گیلان در این سال ها.

navid-mashhad

کاربر ويژه
نمیدونم چقدر با نظر من موافقید ؟
هرچند که نظر بنده ، ازنظر علمی شاید اشتباه باشه ولی :
معمولا اکثر زلزله ها زمانی که هوا به شکل ناملموسی گرم میشه و بیشتر در فصل بهار اتفاق میفته !
زلزله خرداد ماه 6-7 سال پیش پایتخت
زلزله فروردین ماه دوسه سال پیش آمل
زلزله دی ماه بم
زلزله تابستان آذربایجان
و... !
که در این موارد اشاره شده هوا به شکل ناملموسی گرم بود !

من که 8-9 زلزله احساس کردم و یادم میاد به جز 1 مورد همش آستین کوتاه تنم بوده ( هوا گرم بوده )

Abbath

New member
نمی دونم چرا،اما خبر زلزله رو تو هرجای ایران که می شنوم و عدم اطلاع رسانی درست حسابی اینا رو که میبینم،یه بغض کوری گلومو میگیره،بابا اینا هموطن هامون هستن که در خطر هستن،چی میشه اگه بیایم و اطلاع رسانی درست کنیم؟ همش از روی باد هوا که نباید حرف زد

IRAJ1

کاربر ويژه
بعد از زلزله آدم دچار وسواس می شه.خیلی حس بدیه.تا چند ماه اعصاب آدم آرامش نداره.من خودم چند بار تجربش کردم.

زلزله یوش و بلده مازندران در رشت به خوبی حس شد.زلزله آوج قزوین و یکی دو تا زلزله دیگه در خود گیلان در این سال ها.

از حموم و wc رفتن که من بعد از زلزله زمستون حراس داشتم:خجالت2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حالا جالبه هر نقطه ای از ایران زلزله میاد نوک پیکان به سمت تهران گرفته میشه گویا احساس میکنن حق تهران هست که زلزله بیاد ! سینای عزیز 6.5 ریشتر در دماوند بیاد ساختمونای تازه ساز تهران و مثلا با قدمت کمتر از 15 سال به راحتی مقاوت میکنند چیزی هم نمیشه مگر اینجا(تهران) خونه ها از کپر و کاهگل و بند تومبون درست شده که شهر با خاک یکی بشه ؟

مشکل اصلی تهران ساختمونای قدیمی هست که بیشتر در نیمه جنوبی شهر ساخته شدن . و با درصد کمتر در سایر نقاط شهر هم هستن

خود شهر تهران احتمال زلزله شدیدش بسیار بسیار کمه . منظورم اینه که مرکز زلزله رو خود شهر تهران باشه .

زلزله تهران دير يا زود بالاخره اتفاق خواهد افتاد. انشاالله خدا اون روز رو نياره (نه هيچ جاي ايران). اما تعارف رو بزاريم كنار تهران در وضعيت جالبي قرار نداره.

در زلزله بلده مازندران كه در 8 خرداد 83 در بلده مازندران در فاصله ي 72 كيلومتري مركز شهر تهران رويداد. تهران بشدت دچار لرزش شد. ميزان زلزله ي احساس شده معادل 4.4 ريشتر اعلام شد. اين در حالي ست كه رو مركز زلزله كه در بلده واقع بوده به بزرگي 6.2 ريشتر بود. مناطق شمالي شهر و همينطور شهر كرج بشدت احساس شد. در اون زلزله تا مدتها مردم تهران در خيابون ها به سر مي بردن و به مدت 2 - 3 روز پسلرزها رو من خودم در تهران شخصا احساس مي كردم.

mohamad$

کاربر ويژه

زلزله تهران دير يا زود بالاخره اتفاق خواهد افتاد. انشاالله خدا اون روز رو نياره (نه هيچ جاي ايران). اما تعارف رو بزاريم كنار تهران در وضعيت جالبي قرار نداره.

در زلزله بلده مازندران كه در 8 خرداد 83 در بلده مازندران در فاصله ي 72 كيلومتري مركز شهر تهران رويداد. تهران بشدت دچار لرزش شد. ميزان زلزله ي احساس شده معادل 4.4 ريشتر اعلام شد. اين در حالي ست كه رو مركز زلزله كه در بلده واقع بوده به بزرگي 6.2 ريشتر بود. مناطق شمالي شهر و همينطور شهر كرج بشدت احساس شد. در اون زلزله تا مدتها مردم تهران در خيابون ها به سر مي بردن و به مدت 2 - 3 روز پسلرزها رو من خودم در تهران شخصا احساس مي كردم.

خب منم همین و میگم . 6.2 ریشتر تو 70 کیلومتری تهران اومد ولی چیزی نشد . ترس مردم مسئله دیگه ای هست .

ali.doosti

کاربر ويژه

مهرداد فکر کنم با توجه به چینش گسل ها احتمال اینکه خود شهر مرکز زلزله باشه کمه و این خودش شانس خوبیه واس تهران نه؟

mohamad$

کاربر ويژه
زلزله نگاری امریکا عمق زلزله و 82 و ژئوفیزیک تهران 95 کیلومتر اعلام کرده . عمقش خیلی زیاد بوده خدا رو شکر . زیاد باشه خوبه دیگه نه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا