mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
نوار غرب كشور خودشون رو براي توده بسيار غليظ گردو خاك آماده كنن. شدن گرد و غبار بسيار بالا ست :
الان شبکه خبر اعلام خوشبحتانه تلفات جانی نداشتیم فقط سه نفر مجروح داشتیم
دوستان شايد براتون جالب باشه در 10 اسفند سال 1375 تو اردبيل زلزله اي به بزرگي 5.5 ريشتر اتفاق مي افته كشته هاي اون زلزله در حدود 1100 نفر براورد شده و در آمار ثبت شد.
ممنونم محمدرضای عزیز نمیدونم خودمم چرا انقدر اصرار به سوختن داشتم الان اون حس رو ندارم دیگه!:خجالت2:دوستان عذرخواهم، اما بچه های فر هواشناسی به فروم مربوط میشن:بله:
نظرسنجی صندلی داغ >>>> هومن (پسرخاله)
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=66653
دقیق یادمه مهرداد جان و عجیب سرد و برفی بود همون روزا اردبیل
فک کنم تا -29 رفت
مهرداد جهت حرکت گردوخاک چطوره؟به نظر یاد ایلام بیشترین شدتو داره و خوزستان کمتر درگیره نه؟انیمیشنی جهت جریاناتی نقششونو نداری؟
مهرداد سازمان امروز هشدار داد مبنی بر بارش شدید و تگرگ و سیلاب در آذربایجانها و اردبیل و زنجانو سمنان. برای بعدازظهر تهران قزوین البرز هم بارش تگرگ و رگبار رعدوبرق زده بود اما تا الان جز بارش خفیف بارشی اتفاق نیفتاده دلیلش چیه؟ چرا بارشی نیستن این ابرا؟
علی من میخام هی یه سوالی ازت بپرسم یادم میره. آواتارت معنیش چیه من متوجه نمیشم؟!:تعجب2:اداره هواشناسی و اقيانوس شناسی آمريکا در گزارش جديد خود هشدار داده است که طی يک تا دو دهه آينده هيچ اثری از لايههای يخ در اقيانوس قطب شمال در ماههای تابستان باقی نخواهد ماند.
در اين گزارش تاکيد شده است که درباره از بين رفتن لايههای يخ اين مناطق هيچ ترديدی نيست و سئوال اين است که اين حالت چه زمانی روی خواهد داد.
به گزارش وبسایت «حفظ زمین»، بر اساس پيش بينیهای اين نهاد از بين رفتن لايههای يخ در اين مناطق حتی ممکن است طی يک يا دو دهه آينده روی دهد ولی احتمال وقوع آن تا سال ۲۰۵۰ بيشتر است.
اداره هواشناسی و اقيانوس شناسی آمريکا در گزارش جديد خود هشدار داده است که طی يک تا دو دهه آينده هيچ اثری از لايههای يخ در اقيانوس قطب شمال در ماههای تابستان باقی نخواهد ماند.
در اين گزارش تاکيد شده است که درباره از بين رفتن لايههای يخ اين مناطق هيچ ترديدی نيست و سئوال اين است که اين حالت چه زمانی روی خواهد داد.
به گزارش وبسایت «حفظ زمین»، بر اساس پيش بينیهای اين نهاد از بين رفتن لايههای يخ در اين مناطق حتی ممکن است طی يک يا دو دهه آينده روی دهد ولی احتمال وقوع آن تا سال ۲۰۵۰ بيشتر است.