• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نوار غرب كشور خودشون رو براي توده بسيار غليظ گردو خاك آماده كنن. شدن گرد و غبار بسيار بالا ست :

EUMETSAT_MSG_RGB-dust-easternAfrica.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
الان ف ی س ب و ک پر شده از شایعه و توهم توطئه و احساسات و تسلیت و غمنامه
نمیدونم چرا دکمه احساسات بیشترمون زود تر از دکمه تفکر میخوره ( خود من هم اولش خیلی احساساتی شدم )

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان شايد براتون جالب باشه در 10 اسفند سال 1375 تو اردبيل زلزله اي به بزرگي 5.5 ريشتر اتفاق مي افته كشته هاي اون زلزله در حدود 1100 نفر براورد شده و در آمار ثبت شد.

سیبری

کاربر ويژه
دوستان شايد براتون جالب باشه در 10 اسفند سال 1375 تو اردبيل زلزله اي به بزرگي 5.5 ريشتر اتفاق مي افته كشته هاي اون زلزله در حدود 1100 نفر براورد شده و در آمار ثبت شد.

دقیق یادمه مهرداد جان و عجیب سرد و برفی بود همون روزا اردبیل
فک کنم تا -29 رفت

پسرخاله

کاربر ويژه

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد جهت حرکت گردوخاک چطوره؟به نظر یاد ایلام بیشترین شدتو داره و خوزستان کمتر درگیره نه؟انیمیشنی جهت جریاناتی نقششونو نداری؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جهت حرکت گردوخاک چطوره؟به نظر یاد ایلام بیشترین شدتو داره و خوزستان کمتر درگیره نه؟انیمیشنی جهت جریاناتی نقششونو نداری؟

بواسطه چرخند مستقر بر روي تركيه جريانات به صورت غربي - شرقي هست كه پادساعتگرد حول مركز مي چرخه:

http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/DUST/EASTERNAFRICA/index.htm

پسرخاله

کاربر ويژه
مهرداد سازمان امروز هشدار داد مبنی بر بارش شدید و تگرگ و سیلاب در آذربایجانها و اردبیل و زنجانو سمنان. برای بعدازظهر تهران قزوین البرز هم بارش تگرگ و رگبار رعدوبرق زده بود اما تا الان جز بارش خفیف بارشی اتفاق نیفتاده دلیلش چیه؟ چرا بارشی نیستن این ابرا؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد سازمان امروز هشدار داد مبنی بر بارش شدید و تگرگ و سیلاب در آذربایجانها و اردبیل و زنجانو سمنان. برای بعدازظهر تهران قزوین البرز هم بارش تگرگ و رگبار رعدوبرق زده بود اما تا الان جز بارش خفیف بارشی اتفاق نیفتاده دلیلش چیه؟ چرا بارشی نیستن این ابرا؟

بارش ديروز صبح هم سازمان پيش بيني نكرده بود و ديشب سر كرده گفت فصل بهار فصلي كه نبايد بهش اعتماد كرد. پس جاي تعجبي نداره.

بارش جدي تا شنبه نداريم. طي روز شنبه و يكشنبه با توجه به مدل هاي فعلي بارش هاي نسبتا خوبي داريم. كه من اميدوارم الگوها تا روزهاي موعود تداوم داشته باشه.

تا اون موقع احتمال بارش هاي موقتي و پراكنده در ساعاتي به دليل عبور متعدد امواج كوتاه سيستم سلول بسته وجود داره.

ali.doosti

کاربر ويژه
اداره هواشناسی و اقيانوس شناسی آمريکا در گزارش جديد خود هشدار داده است که طی يک تا دو دهه آينده هيچ اثری از لايه‌های يخ در اقيانوس قطب شمال در ماه‌های تابستان باقی نخواهد ماند.

در اين گزارش تاکيد شده است که درباره از بين رفتن لايه‌های يخ اين مناطق هيچ ترديدی نيست و سئوال اين است که اين حالت چه زمانی روی خواهد داد.

به گزارش وبسایت «حفظ زمین»، بر اساس پيش بينی‌های اين نهاد از بين رفتن لايه‌های يخ در اين مناطق حتی ممکن است طی يک يا دو دهه آينده روی دهد ولی احتمال وقوع آن تا سال ۲۰۵۰ بيشتر است.

پسرخاله

کاربر ويژه
اداره هواشناسی و اقيانوس شناسی آمريکا در گزارش جديد خود هشدار داده است که طی يک تا دو دهه آينده هيچ اثری از لايه‌های يخ در اقيانوس قطب شمال در ماه‌های تابستان باقی نخواهد ماند.

در اين گزارش تاکيد شده است که درباره از بين رفتن لايه‌های يخ اين مناطق هيچ ترديدی نيست و سئوال اين است که اين حالت چه زمانی روی خواهد داد.

به گزارش وبسایت «حفظ زمین»، بر اساس پيش بينی‌های اين نهاد از بين رفتن لايه‌های يخ در اين مناطق حتی ممکن است طی يک يا دو دهه آينده روی دهد ولی احتمال وقوع آن تا سال ۲۰۵۰ بيشتر است.
علی من میخام هی یه سوالی ازت بپرسم یادم میره. آواتارت معنیش چیه من متوجه نمیشم؟!:تعجب2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

علي هر ساله با شروع فصل بهار و گرم شدن نيمكره شمالي لايه هاي يخ قطب شمال رو به آب شدن و نازك شدن مي كنن تا اين كه اين نازك شدن در ماه سپتامبر به اوج خودش ميرسه و از ماه سپتامبر به بعد مجددا با سرد شدن رو به ضخيم شدن ميرن. اما با گرمايش جهاني اين روند مختل شده و لايه يخ قطب شمال سال به سال نازك و نازك تر ميشه .

اين گرمايش روي الگوهاي جت استريم ها هم تاثير ميزاه و الگوهاي اقليمي رو تغيير ميدن حتي جزاير گرمايي در شهر هاي صنعتي هم منجر به راه افتادن جت استريم هايي مي شه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا