• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب از تصاویر ماهواره ای بالا یک انیمیشن ساخیتم

شاید اینطوری مهرداد بتونه تشخیص بده

ساعت 00:00Z امروز تا ساعت 18:00Z

spsif0tzyfbomca7nqe.gif

یه ذره اون فریم اول واسه اصفهان مشکوک میزنه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اين ابر هم قبل از تشكيل اون ابر طويل ديده ميشه كه ماهيت مشكوكي داره احتمالا اين بخارات احتمالا فوران كرده؟

c09zjt0xtokixduqm.png

IRAJ1

کاربر ويژه
یه سوال:
شبکه لرزه نگاری لرزشهای ناشی از انفجار معادن یا عملیات راهسازی رو نشون میده یا اونا رو تشخیص میده و نشون نمیده؟
فک کنم تشخیص میده ولی نشون نمیده چند وقت پیشم که کره شمالی بمب ا ت م آزمایش کرده بود سازمان لرزه نگاری امریکا تشخیصش داده بود

rahsazan

کاربر ويژه
تا زمانی که قواعد ساخت و سازمون رو خودمون رعایت نکنیم
تا زمانیکه به جای هزینه کردن در راستای مقاوم سازی، بریم خرج کابینت و کاغذ دیواری و ... بکنیم (که اون هم در جای خودش ضروریه)
....
بایدم از اندک لرزش زمین بترسیم چه برسه به زلزله های بزرگ
همه چیز به نظارت و قوانین ساخت مربوط نمیشه
من خودم کسی رو میشناسم که بعد از اتمام ساختمونش بادبند طبقه همکف ساختمون رو بریده! و این در حالیست که از نظر تحصیلات هم این فرد، تحصیلات عالیه داره
یکی از دوستانم تعریف میکرد که یه مالکی چند هفته پیش بادبند طبقات رو بریده و از وسطش لوله گاز رد کرده
و این قصه همچنان باقیست...

ali.doosti

کاربر ويژه
نروژو یادم رفت!!!
بارش ها مقادیر شگرفی زیاد شد همین دیگه وارد جزییات نمیشیم ببینیم زلزله چی میشه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر مرئی هم نتونست جواب مساله رو بده

از زمان رویت ابر زلزله بم تا وقوع 5 روز طول کشید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر مرئی هم نتونست جواب مساله رو بده

از زمان رویت ابر زلزله بم تا وقوع 5 روز طول کشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان خیلی ممنون. راستش من معمولا شبها شام نمیخورم و از طرفی هم واسه فردا ظهر ،میل غذای رستوران رو نداشتم گفتم امشب یک چیزی درست کنم ولی الان که رفتم سر قابلمه، دیدم بدجوری داره چشمک میزنه. کم پیدا شدی و یادی از ما نمی کنی!!!!
سلام بر امیرمحسن نوش جان، شام یا سحری؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد

راستی یک سر به وبلاگت زدم باید بگم که خیلی عالی شده.

دمت گرم داداشی:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان خیلی ممنون. راستش من معمولا شبها شام نمیخورم و از طرفی هم واسه فردا ظهر ،میل غذای رستوران رو نداشتم گفتم امشب یک چیزی درست کنم ولی الان که رفتم سر قابلمه، دیدم بدجوری داره چشمک میزنه. کم پیدا شدی و یادی از ما نمی کنی!!!!
اختیار دارین قربان
ما کم سعادتیم
خدا همه مشاوران را از شر نقشه برداران بی دقت مصون دارد، الهی آمین! چند روزیه درگیر یه کاری هستیم که نقشه برداری بی کیفیت باعث دوباره کاری شده، گرچه اکثر پستها رو میخونم و از دوستان کسب فیض میکنم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
توی ابر زلزله به اصطلاح دم ابر که انتهای فوران میشه باریک تر از قسمت سر هست. قسمت سر ابتدای فوران محسوب می شه تو اون تصاویر دم در جنوب شرق ایران و سر در شمال قرار گرفته که توی فریم های بعدی دم تا هند هم کشیده میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا