• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
همونطور که میدونید الان چند ساعتی هست که سیستم جدید *****ینگ بر روی اینترنت ایران اعمال شده که امیدوارم کاملا مقطعی باشه اما این بار با اعمال فاین *****ین جدید هیچ افت سرعت محسوسی رو مشاهده نکردیم.
سیستم این *****ینگ جدید به این صورت هست که اگر شما بیش از 30 ثانیه به طور مداوم به یک آی پی خاص ارسال و دریافت اطلاعات کنید به طور اتوماتیک اتصال شما با آی پی مذکور قطع میشه حالا چه آی پی کریو باشه چه آی پی سرور های بازی که این مسئله برای کاربران اینترنت محدودیت های بسیار زیادی ایجاد می کنه. حتی امکان استفاده از مسنجرها رو کاملا محدود میکنه...!!

حالا فهمیدم چرا با psiphon3 سی ثانیه بیشتر نمیتونم connect باشم
واقعا که عجب ................. هستن ( جای خالی رو با عبارت دلخواه پر کنید )
پس بخاطر این بود:تعجب2:
خدا به دادمون برسه من بی اف بی چه کنم!!!

Abbath

New member
خبر رسيده وضعيت اينترنت از تير ماه بهبود پيدا مي كنه.

درود مهرداد جان

اگه خبری نشه بعله،بعد این برنامه پیش رو وضع اینترنت به سابق بر می گرده،البته همین الان هم وب مسترها به مشکل بر خوردن،ایمیل من باز نمیشه برم چک کنم،وبمستر تولز هم باز نمیشه،فک کنم نم نم باید از این کار بکشیم بیرون:سکوت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
وضعیت امشب

sym_6h_f-ir_____-en-20130505210000-771706.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
من خیلی تو پوشش کوهای زاگرس شرقی مثلا استان همدان دقت کردم . درخت بلوط و از این چیزا نداره . کلا پوشش زاگرس شرقی مثل البرز جنوبیه به نظرم

محمد جان، یکی از قدیمیترین تقسیم بندی های اقلیمی روی زاگرس از حوالی پیرانشهر تا مناطق جنوبشرق شیراز، همین تقسیم کردن به دو قسمت زاگرس غربی و زاگرس شرقیه(از خط مورب فیروز آباد- ارسنجان به پایین، زاگرس جذابیت اقلیمی خاصی نداره)
زاگرس شرقی مرتفع تر، سردسیرتر، اغلب پشت به باد، کم بارش تر، چهارفصل تر و ...، و اینه کوهها لخت اند مگر درختان پراکنده اورس
جنگل های بلوط از ویژگی های طبیعی زاگرس غربی محسوب میشن
ویژگی های این تقسیم بندی شباهت زیادی به تقسیم بندی البرز شمالی و جنوبی داره
در موردش بحث زیاده و اتفاقاً من خیلی علاقه مندم و مشغول تحقیق در همین زمینه ام که امیدوارم روزی به نتایج خوبی برسه

mohammadsadat

کاربر ويژه
بارش قطع شده ولی هوا عالی شده...
تخمین من اینه 10م.م اومده...

آقا هنوز با ما هستی یا نه:خنده1: سه روز دیگه مونده
بستان قبول نیست همش رمله و حقش نبوده :خنده1:، اما آبدانان و حسینیه وارد محوطه جریمه 200 م م شدن و چیزی نمونده گلو بزنن، دزفول و دهلران و درهشهر هم به دنبالشون، تازگیام مهران شاخ شده
فکر کنم سد کرخه دیگه همه دریچه های اضطراریشو باز کرده باشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا