• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
آقا هنوز با ما هستی یا نه:خنده1: سه روز دیگه مونده
بستان قبول نیست همش رمله و حقش نبوده :خنده1:، اما آبدانان و حسینیه وارد محوطه جریمه 200 م م شدن و چیزی نمونده گلو بزنن، دزفول و دهلران و درهشهر هم به دنبالشون، تازگیام مهران شاخ شده
فکر کنم سد کرخه دیگه همه دریچه های اضطراریشو باز کرده باشن
گفتین سد کرخه گفتم این لینک رو بزارم:
بازدید مجازی از سد کرخه:
http://fa.iwpco.ir/karkhe/Virtualus_vizitas/Virtualus_vizitas.aspx

mohammadsadat

کاربر ويژه
گفتین سد کرخه گفتم این لینک رو بزارم:
بازدید مجازی از سد کرخه:
http://fa.iwpco.ir/karkhe/Virtualus_vizitas/Virtualus_vizitas.aspx

کارت درسته مهندس میری:گل:
فقط به این همکارات بگو تو پروژه ها فقط مهندسی رو مد نظر قرار ندن، بحث های زیست محیطی اقلیمی یا اجتماعی رو هم مدنظر قرار بدن :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
کارت درسته مهندس میری:گل:
فقط به این همکارات بگو تو پروژه ها فقط مهندسی رو مد نظر قرار ندن، بحث های زیست محیطی اقلیمی یا اجتماعی رو هم مدنظر قرار بدن :خنده1:
مخلصیم:گل:
کار ما در زمینه راه هست و بحثهای زیست محیطیمون بیشتر قطع درختان و ... هست که سعی میکنیم طرحی که میزنیم کمتر محیط زیست رو تحت تاثیر قرار بده ولی بحث سد سازی بسیار پیچیده است
یکی از دوستان میگفت که یه موسسه ژاپنی هست که با خرج خودش میاد و مسائل مربوط به حق آبه و تاثیرات اجتماعی و ... را آموزش میده و فکر کنم با مهندسین مشاور مهاب قدس هم همکاری داشته تو ایران
جالبه که این موسسه نظرش اینه که هر نوع مشکلات بر سر آب در هر جای دنیا میتونه برای کشورشون اثرات منفی اشته باشه و به همین دلیل این کار رو انجام میدن
این نقل قولی از یکی از دوستانم بود که یکی از بستگانش با هزینه همین موسسه رفته بود دوره آموزشی در ژاپن دیده بود

ماهان.

کاربر ويژه
هوای اینجا فوق‌العاده لطیف و بهاری شده. فقط ساعات اولیه صبح اندکی سرد می‌شه. کمینه دمای صبح امروز 6.5+ و صبح دیروز 4.2+‌ بود. ولی بیشینه امروز به 21.8+ و دیروز به 20.2+ رسید که بسیار مطبوع بود. دمای فعلی (ساعت 20) هم 19.8+ درجه‌ست. ایده‌آل‌ترین شرایط برای زندگیه!

ماهان.

کاربر ويژه
تصویر ماهواره‌ای امروز آلمان، هلند، بلژیک، شرق فرانسه، شمال ایتالیا و اندکی از غرب لهستان

Europe_2_02.2013125.terra.2km.jpg

Abbath

New member
میبینم که
مدیر لایق ما برنامه های متنوعی در نظر گرفتن
:خنده1:

تازه کجاشو دیدی این اولشه:خنده1:،فکرای خوبی در سر دارم،من که از مباحث فنی تقریبا چیزی حالیم نمیشه،با اینکار حداقل یه کاری برای شادابی این جمع میتونم انجام بدم :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
دیشب، شب یکشنبه، حدود ساعت 1 صبح رفتم بیرون، بعد از ماهها سرما حس کردم زندگی دوباره به شهر برگشته. کلی آدم بیرون بودن. شب تعطیلی‌های تمام زمستون بعد از 8 شب پرنده توی شهر پر نمی‌زد!

71152464258685596957.jpg

این عکس بالا رو از روی پل اولی توی این عکس پایین گرفتم که در سال 1922 این عکس گرفته شده

282296_621410904552861_348594452_n.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان!!!

1Abadan (Iran)17.1 mm
2Kermanshah (Iran)14.0 mm
3Sanandaj (Iran)11.1 mm
4Mohabad (Iran)4.6 mm
5Khorram Abad (Iran)4.4 mm
6Ilam (Iran)2.5 mm
7Saghez (Iran)2.4 mm
8Maragheh (Iran)2.3 mm