• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد عزیز:گل:

اول از هر چیز دل من و همه دوستان عزیز واست خیلی تنگ شده بود و با اومدنت شادی و شور و نشاط رو به اینجا آوردی استاد عزیزم:گل:
در ثانی خیلی لطف کردی و منت سرم گذاشتی که اومدی اینجا تا این مشکل واسه همیشه برطرف بشه:گل:

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به به جمع دوستان جمع درود بر همتون خصوصن استاد مهرداد عزیز :ایرانجمن::ایرانجمن::شاد2::احترام:

mohamad_73

کاربر ويژه
ممد من با گوشی اومدم گفتم که نتم قطع شده الان با نت ایرانسل اومدم
برات ایدیمو مسیج میکنم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب نروژ یک چیزایی واسمون تو پیش بینیش زده ولی در کل بارش های کل کشور را در هفته آینده خیلی کم کرده :تعجب2:

salar69

کاربر ويژه
والا ما یهو به سرمون میزنه نصف ایران میگیردیم انشالله نوبتیم باشه نوبت غرب و جنوب کشوره :خنده1:

حتما بیام خرم اباد میام دیدنت :گل:

سلام

اومدی لرستان حتما یه سر به دورود هم بزن که خیلی قشنگه.

آبشار بیشه

hnvbcdaal79sukwmsqe0.jpg

klc703ueiv2sqxvlj4z.jpg

دریاچه گهر

3362xl2rfdjlvdp0edxd.jpg

جنگل بالای دریاچه گهر

pb6ccdkrvakq0l492sp.jpg

mohamad_73

کاربر ويژه
اخه ممد فک کردم واقعا خوشحالی
حالا بهترین کارا میکنی باید بخندی دنیا دوروزه
حالا بیا وسط برخس

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من مي خواستم براي هميشه تركتون كنم من با كسي رو دربايستي ندارم اما بهتون عادت كردم من نتونستم طاقت بيارم من شب و روزهامو با شماها تقسيم كردم چند ساله باشماها بودم نمي تونم 1 دقيقه هم بدون شما سر كنم اين يكي دو روز هم با قرص اعصاب تحمل كردم. خيلي افسرده شدم.

mohamad_73

کاربر ويژه
خب بریم که کلی کار داریم
امیدوارم مشکلات دوستان هم حل بشه حیفه دوستی چندساله را ...

کدخدا

کاربر ويژه
سلام

اومدی لرستان حتما یه سر به دورود هم بزن که خیلی قشنگه.

آبشار بیشه

hnvbcdaal79sukwmsqe0.jpg

klc703ueiv2sqxvlj4z.jpg

دریاچه گهر

3362xl2rfdjlvdp0edxd.jpg

جنگل بالای دریاچه گهر

pb6ccdkrvakq0l492sp.jpg

اقا فوق العاده زیباست من شوکه شدم اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خطه لرستان انقدر زیبا باشه

من تابستون تا کرمانشاه رفتم ولی چون از ماشین پیاده نشدم یا دنبال پمپ گاز بودم اصلا توجهم به طبیعت نبود

بهار حتما باید بیام....

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امير مي توني به من اس ام اس بدي من مي خوام مشكل حل بشه و قصدم خيره به من اطمينان كن

ياد گذشته ها بيوفت يادته چقدر جمع گرم و صميمي داشتيم و چقدر از بودن در كنار هم لذت مي برديم ما بايد گره از مشگل حل كنيم و نبايد به مسئله دامن بزنيم . من توي پي تي هم بچه ها رو قسم دادم كه بيان اينجا مثل قديم

دلم براي گذشته تنگ شده براي قديم كه پر شور بود :گریه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا