• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
من مي خواستم براي هميشه تركتون كنم من با كسي رو دربايستي ندارم اما بهتون عادت كردم من نتونستم طاقت بيارم من شب و روزهامو با شماها تقسيم كردم چند ساله باشماها بودم نمي تونم 1 دقيقه هم بدون شما سر كنم اين يكي دو روز هم با قرص اعصاب تحمل كردم. خيلي افسرده شدم.

عیب نداره مهرداد جان جواب ما رو نده من همیشه سرم جلوت پایینه تو گوشمم بزنی چیزی بهت نمیگم

امیدوارم منو ببخشی و حلال کنی فقط همین

saeed hh

کاربر ويژه
ماشالله مهرداد چه پیامی توی پی تی گذاشت این یعنی فداکاری اونم برای بار دوم!!!!!!!!!!!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
امیدوارم SPAD و AM-TEH هم بیان .

نمیدونم امیر سعادت اباد چرا نیومده هنوز . کلی عکس گرفت بنده خدا از برف اخرای اذر تهران .:خنده1:

salar69

کاربر ويژه
اقا فوق العاده زیباست من شوکه شدم اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خطه لرستان انقدر زیبا باشه

من تابستون تا کرمانشاه رفتم ولی چون از ماشین پیاده نشدم یا دنبال پمپ گاز بودم اصلا توجهم به طبیعت نبود

بهار حتما باید بیام....

آره عزیزم بهار مخصوصا اردیبهشت اوج قشنگیه این هم عکسهای روستای خودمونه.

اردیبهشت 91

uqeys31frbu7q5dd6d0x.jpg

0xt37xkts1v5scx6c4v.jpg

h5phnp0gnjkcsbpt57dw.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر مهرداد و ایرج

مهرداد جان با نام خودت اگه میشه پس عضو شو یا بگو مدیریت نام خودت و بزاره به جای فربد .:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر ایرج عزیز و دوست داشتنی

وای چقدر خوشحالم بچه ها دارن جمع میشن دوباره

درود بر ایرج عزیز

خیلی خیلی خوش اومدی دوست خوبم:گل:

خوش اومدی ایرج جان:احترام:

سپاس از لطف شما عزیزان :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
مهرداد شما که این همه مهربونی بیا با این هومن کلودیهم اشتی کن جای خالیش برای نا امید کردن بچه ها احساس میشه:خنده1:

Abbath

New member
درود بر عزیزان... روی مهرداد عزیز رو خدایی نمیشه زمین گذاشت...

آخرین ویرایش:

IRAJ1

کاربر ويژه

ممنونم ايرج جان

ممنونم

الان اشك شوق از چشمام سرازير شده

درود بر مرد بختياري :گل:

مهرداد جان شما استاد مایی و در کنار شما بودن افتخار
دورد ایرج جان خیلی خوش امدی

درود بر مهرداد و ایرج

مهرداد جان با نام خودت اگه میشه پس عضو شو یا بگو مدیریت نام خودت و بزاره به جای فربد .:گل:

سپاس دوستان

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عیب نداره مهرداد جان جواب ما رو نده من همیشه سرم جلوت پایینه تو گوشمم بزنی چیزی بهت نمیگم

امیدوارم منو ببخشی و حلال کنی فقط همین

مملي مگه تو كاري كردي

مگه ميشه من از دست تو ناراحت بشم

تو خعلي با حالي پسر :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد شما که این همه مهربونی بیا با این هومن کلودیهم اشتی کن جای خالیش برای نا امید کردن بچه ها احساس میشه:خنده1:

من از اول هم گفتم با هومن چه نوع clear چه نوع cloudy ش مشكلي ندارم و دست دوستي بهش دراز مي كنم.

كلودي كجايي؟

کدخدا

کاربر ويژه

مملي مگه تو كاري كردي

مگه ميشه من از دست تو ناراحت بشم

تو خعلي با حالي پسر :گل:

چاااااااااااااااااااااااااکرتم به مولا:mehdi::ذوق زده: خعلی دوست دارم :داغ::nicolnici:

امشب فروممون اشتی کنونه امیدوارم همه بیان مثل گذشته ها شیم :توافق:کسی خجالت نکشه:83: از همه بیشتر دوست دارم حامد از اصفهان بیاد دلم بهش خیلی تنگ شده :گل:
حیف که امشب اربعین وگرنه الان محله رو برده بودم رو هوا :شاد::شاد2::غش2:

:loveiranjoman::ایرانجمن::iranjoman:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا